Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Vianočný dar
rok natočení:1953
film: Vianočný dar / Vianočný dar (1953)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
30.03.2019, 20:11:19

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Student
Studenský
info zde :

Obsah filmu:


V rodině Dobríkových se chystají na vánoční svátky. Mezitím co děti, Ivan a Věrka, nakupují dárky, rodiče zdobí stromek. Vyruší je soused, který si k nim dá do úschovy své dárky. Věrka s Ivanem okukují výlohu cukrárny a hračkářství. Nakonec se jim zdá, že nejlepším dárkem bude proutěný košík na prádlo. Věrka nemá dost peněz, ale Ivan obětuje své prasátko a v něm se najdou zbývající finanční prostředky. Nadchází večer, stromeček září svíčkami a prskavkami. Všichni mají radost z dárků, ale největším štěstím je láska a spokojenost, která vládne v jejich rodině.

================================================================

The Dobrík family is preparing for the Christmas holidays. While the children, Ivan and Věrka, are buying the presents, the parents are decorating the Christmas tree. They are interrupted by their neighbour who comes to hide his presents in their house. Věrka and Ivan are window shopping for sweets and toys. Finally they decide that a wicker basket for clothes will be the most beautiful gift. Věrka doesn't have enough money but Ivan breaks open his piggy bank and it provides them with the necessary funds. The evening approaches, the tree is glowing with candle-light and sparklers. They are all happy with their presents but the greatest joy is the love and peace within their family.
================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1953)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1953)
Formát obrazu
CDS 35mm (1953)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1953
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 100 krát
vygenerovano za: 0.1942 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)