Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Lyžák
seriál:4teens
seriál 4teens - 5.díl - název: Lyžák (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
5
Díl v serii
5
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
54:32 min.
přidáno dne:
11.05.2011, 21:59:59
Změna dne:
11.05.2011, 21:59:59
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Drama
Rodinný
Obsah:

V hlavní roli Jirka Prchal

Třída 1. A odjíždí na lyžák. Všichni se těší, ale pro Milana je pobyt na čerstvém vzduchu, bez počítače a se sportovním programem naprosté utrpení. K velkému pobavení svých spolužáků zlikviduje nejdříve lyže a následně i snowboard. To Jirka Prchal to válí nejen na snowboardu, ale i s holkama. Ovšem stejně jako Milanovi i jemu chybí připojení na internet. Při pátrání po wifině se ve vedlejším hotelu seznámí s přitažlivou recepční Marií a prožije s ní milostný románek.


Na lyžáku se zamiluje také Paty, a to do instruktura Kryštofa, který však překvapivě její city neopětuje. Svou šanci nevyužije ani Milan, když má příležitost políbit Míšu. O vyznání lásky se pokusí i Jindra Sluka, který chová náklonnost k Dáje. Aby si ho víc všímala, daruje jí její portrét, který mu pro ni nakreslil Jirka Prchal. Oba kluci si myslí, že to zabere.


Dája je zklamaná, myslela si na Jirku. Je tedy překvapena, když na ni v lyžárně čeká někdo jiný. Jindra se ze svého fiaska odchází léčit do baru v hotelu. Přebere a cestou zpátky zapadne do sněhové závěje. Milan, Amos a Petr se jej vydají hledat. Narazí však na Jirku, který se vrací ze svého rande. Najdou Jindru nebo budou muset přivolat horskou službu?

Dája analyzuje svůj portrét a přichází na skandální zjištění. Už ví, kdo je Ghost!!!

obsazení:



Postavy ´´jednoho´´ dílu:

== osoby ==
== postava ==

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
Přečteno: 1378 krát
vygenerovano za: 0.0821 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)