Nick:
Heslo:
Registrace TOPlist
SledujFotkyTapetyFestivalyCenyTVDVD/VHSTrailerySoundtrackyFilmov msta
Nzev dlu /
seril:
prohlte: . seznu s : 0 dly
seril - .dl
Aternativn nzvy epizody
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Datum premiry:
ada:
Epizodu pidal uivatel:

Epizodu naposledy upravil uivatel:

slo epizody:
Dl v serii
0
nr:
Seznam nr
titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
Zmna dne:
Obsah:

Zatímco Sheldon se raduje z ukořistění Asarothova meče, Leonard chce pozvat Penny na rande, avšak je mu to znemožněno přítomností jejího přítele. Leonard se tedy rozhodne, že musí na Penny zapomenout a najít si někoho "ze své ligy", a tak pozve na rande Leslie Winkel, svou spolupracovnici z laboratoře, která ale jeho nabídku odmítá, neboť při testovacím polibku nedošlo k patřičným biochemickým reakcím. Leonard poté upadá do deprese a nakonec opravdu pozve Penny na rande, ale nevyzní to jako nabídka na rande, a tak když se Penny ptá, kdy přijdou ostatní, omluví to tím, že Sheldon byl na kolonoskopii.

Obsah:

When Leonard sees Penny kissing a man in front of her apartment door, he is devastated thinking she has "rejected" him. The guys convince him to ask someone out at work, so he asks out fellow scientist Leslie Winkle (Sara Gilbert), who preemptively turns him down. As Leonard slips deeper into his depression, which involves thinking about buying a cat, Sheldon points out that he was not actually rejected by Penny, as he had not asked her out. Leonard agrees and promptly asks Penny out to dinner, but she mistakes his invite as an invitation to hang with all the guys. Despite being aware of this, Leonard keeps the date and makes up excuses as to why the guys were absent.

On the date, Penny mentions the man Leonard saw was not her boyfriend, but that she has a habit of having weekend-long casual sex encounters to get over relationships. Excited, Leonard begins to become more confident but he accidentally hurts himself and Penny has to take him home. In the end, Leonard does not get the courage to reveal his true feelings to Penny, even though she suspected what he was up to.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Tvůrce
Tvůrce
Televizní scénář
Televizní scénář
Námět
Poradní producent
Spolupracovník Producenta
Koproducent
Výkonný coproducent
Poradní producent
Výkonný coproducent
Poradní producent
Výkonný producent
Producent
Producent
Výkonný producent
Koproducent
Kameraman
Střih
Komparsní režisér
Komparsní režisér
Kostýmní výtvarník

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info
slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v USA
prohlte: . srii s : 0 dly

Peteno: 1 krt
vygenerovano za: 0.99444199 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)