Nick:
Heslo:
Registrace TOPlist
SledujFotkyTapetyFestivalyCenyTVDVD/VHSTrailerySoundtrackyFilmov msta
Nzev dlu /
seril:
prohlte: . seznu s : 0 dly
seril - .dl
Aternativn nzvy epizody
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Datum premiry:
ada:
Epizodu pidal uivatel:

Epizodu naposledy upravil uivatel:

slo epizody:
Dl v serii
0
nr:
Seznam nr
titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
Zmna dne:
Obsah:

Po scéně, kdy čtyři fyzikové rekonstruují bitvu u Gettysburgu přímo v restauraci, kde Penny pracuje, nabídne Leslie Winkle Leonardovi, jestli by se nechtěl přidat k jejich smyčcovému kvartetu, neboť dva jejich členové museli kvarteto opustit kvůli problémům s radiací. Leonard přijme, což vyústí k "fyzikálnímu" svádění ze strany Leslie, které neskončí ničím jiným než sexem. Když se však Leonard další den v laboratoři hlásí k Leslie, je mu sděleno, že to byla jen jednorázová záležitost.

Obsah:

While eating at the Cheesecake Factory where Penny works, the guys run into Leslie Winkle (Sara Gilbert) and she suggests that Leonard play in her string quartet as they are in need of a new cellist as the other players are uncomfortable near the other guy due to the chance he was irradiated at work. Later, after the practice in Leonard and Sheldon's apartment, Leslie offers herself to Leonard and they have sex together.

Meanwhile, Sheldon is uneasy as to how to act after realizing Leslie slept with Leonard. Later on, Penny congratulates Leonard, and he tries to figure out what Penny's words meant. Leonard eventually decides to pursue a real relationship with Leslie over an imaginary one with Penny. However, when Leonard arrives in the lab, Leslie makes it clear she is not interested in a relationship, and only used him to satisfy her sex drive, realizing she used him for a one-night stand. Leonard later tells Penny, who walks away with a smile on her face, seemingly happy to hear this news.

Recurring character: Sara Gilbert as Leslie Winkle
Note: This episode was selected as a Primetime Emmy Award submission for Johnny Galecki for Outstanding Lead Actor in a Comedy Series, but ended up not receiving a nomination.
Title reference: Sheldon switching his favorite burger restaurant.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==
Tvůrce
Tvůrce
Televizní scénář

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice

2018.10.06 - Sobota

14:30 - TBS (112)
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info
slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v USA
prohlte: . srii s : 0 dly

Peteno: 1 krt
vygenerovano za: 0.70569396 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)