Nick:
Heslo:
Registrace TOPlist
SledujFotkyTapetyFestivalyCenyTVDVD/VHSTrailerySoundtrackyFilmov msta
Nzev dlu /
seril:
prohlte: . seznu s : 0 dly
seril - .dl
Aternativn nzvy epizody
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Datum premiry:
ada:
Epizodu pidal uivatel:

Epizodu naposledy upravil uivatel:

slo epizody:
Dl v serii
0
nr:
Seznam nr
titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
Zmna dne:
Obsah:

Penny pořádá Halloweenskou párty, na kterou jsou pozváni všichni čtyři fyzikové. Stane se však, že se všichni převléknou za Flashe, a tak nastane čas pro záložní kostýmy. Na párty se dostaví už pět minut po začátku, za což u Penny nesklidí velký úspěch. Na párty poté snaží seznámit s Pennyinými příteli, ale moc jim to nejde a nepomáhá jim v tom ani Sheldon, který se všem snaží vysvětlovat, že je skutečně převlečen za Dopplerův jev. Poté dojde k menšímu konfliktu Leonarda s Pennyiným expřítelem, kvůli němuž Leonard a Sheldon raději párty opustí. Když ráno po akci hledají Rajesje, vyjde najevo, že na párty i přes jeho neschopnost mluvit s opačným pohlavím sbalil holku a vyspal se s ní.

Obsah:

The guys are invited to Penny's Halloween party, first turning it down as they don't dance but changing their mind when costumes are mentioned. At the party, the guys have problems socializing; for example, Sheldon is unable to explain his costume as the Doppler effect since none of Penny's friends are physicist or smart enough to understand his explanation, Raj cannot speak to women, and Howard is mistaken for Peter Pan instead of Robin Hood, and Leonard is insecure. Later, Penny's ex-boyfriend Kurt (Brian Wade) shows up and confronts Leonard, causing him to leave.

Later that night, Penny goes to check on him and apologizes while also very upset about Kurt. Leonard tells her that she is perfect and she kisses him. Leonard asks her how much she has had to drink, she claims "a lot" and that he was smart for figuring that out. Leonard sarcastically admits "yea, I'm a fricking genius" for stopping Penny's advances. She goes back to the party kissing him again in front of Kurt, promting Leonard to say "That's how we roll at the Shire!", before locking the doors in panic. Meanwhile, Howard cannot find Raj, who ends up going home and has sex with a woman he had met at the party, who found him to be a "good listener".

Recurring character: Brian Wade as Kurt
Title reference: Leonard's Halloween costume; he dressed up as Frodo Baggins from The Lord of the Rings.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice

2018.10.06 - Sobota

15:00 - TBS (112)
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info
slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v USA
prohlte: . srii s : 0 dly

Peteno: 1 krt
vygenerovano za: 0.06178808 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)