Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) V cizím revíru
rok natočení:1934
film: V cizím revíru / V cizím revíru (1934)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
61 min.
přidal
admin
film přidaný
28.07.2016, 23:01:32

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Drama
Drama
info zde :

Obsah filmu:


Z trestnice uprchl vězeň. Veškeré pátrání však bylo bez výsledku. V nedalekém lese se objevil pytlák a adjunkt Karel se ho marně snaží chytit. Mary, dcera majitele honitby, Karla tajně miluje. Je to však žena velkorysá a když zjistí, že Karel miluje Lidušku a že Liduška, u jejíž tety Karel bydlí, jeho city opětuje, vzdá se své lásky. Karel žádá Lidušku o ruku, ale ta nepochopitelně odmítá. Dívku nešastnou náhodou postřelí pytlák a tajně ji odnese domů. Karel je náhodným svědkem jejich rozmluvy a zjistí, že Liduška je pytlákovou ženou. Před časem měli svatbu, ale hned po obřadu byl ženich zatčen pro své zločiny. Po útěku z vězení se živí pytlačením. Karel neprozradí Lidušce, že ví o jejím tajemství. Dá však četnictvem obklíčit les a pytlák řeší svou situaci sebevraždou. Karlova láska pomůže překonat Lidušce přestálé utrpení a oba se mohou těšit z nového společného života.

================================================================

A convict escapes from prison and all attempts to recapture come to nothing. A poacher appears in a nearby forest and woodsman Karel tries to catch him, without success. Mary, the daughter of the hunting ground owner, is secretly in love with Karel. But she is a generous-spirited woman and when she finds out that Karel loves Liduška - whose aunt he lives with - and that Liduška requites his feelings, she abandons her love. Karel asks Liduška to marry him but she inexplicably says no. The girl is accidentally injured by a poacher's gunshot. The poacher takes her to his hut. Karel happens to overhear their quarrelling and realises Liduška is the poacher's wife. They had recently married but straight after the ceremony the man had been arrested for his crimes; he escaped from prison and now lived as a poacher. Karel does not tell Liduška he knows her secret, but he gets the police to surround the forest and the poacher chooses to kill himself. Karel's love helps Liduška get over her suffering and they both can look forward to a new life together.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
velkostatkář Bruno Walter


Film je v jazycích..
Čeština (1934)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1934)
Formát obrazu
CDS 35mm (1934)

Název
Režie
Přečteno: 263 krát
vygenerovano za: 0.1074 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)