Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Hříchy lásky
rok natočení:1929
film: Hříchy lásky / Hříchy lásky (1929)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
30.01.2015, 21:43:55

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Drama
Drama
info zde :

Obsah filmu:

Herec Ivan Kristen a jeho žena Soňa opouštějí venkovské divadlo, aby přijali angažmá ve městě. Soňa vděčí za svou uměleckou kariéru Ivanovi, kvůli zmatku v divadle však zůstane Ivan na rozdíl od Soni bez role. Soňa se stane hvězdou, které se dvoří první milovník Richard Kent. Ivanovo umění je přehlíženo, proto Ivan chce i se Soňou z divadla odejít. Na Kentovu přímluvu však dostane Ivan velkou roli. Aby dokonale poznal psychologii postavy, kterou má hrát, studuje v krčmě nejrůznější lidské typy. Zde se seznámí se s kapsářem Ferdou, který mu nabídne, že pro něho ukradne Sonin dopis Kentovi. Vloupá se do Kentovy vily, zatímco Ivan se ubytuje v protějším hotelu. Dojde k přestřelce a Ivan se dostane do podezření, že Kenta napadl. Ferda po bitce utone v řece. Ivan je považován za mrtvého. Je zoufalý. Navštíví Kenta a dozví se, že v dopise se Soňa s Kentem loučí, protože Ivana nechce opustit. Soňa se náhle vrátí. Ivan se skryje za závěsem, ale zabije se pádem na chodník. Soňa s Kentem odjíždějí, jejich auto se prodírá davem, který se seběhl k mrtvému tělu.
================================================================

Actor Ivan Kristen and his wife Soňa leave the provincial theatre to go to work in the city. Soňa has Ivan to thank for her artistic career but, due to the chaotic way the theatre is run, Soňa is given a role but Ivan is left without a job. Soňa becomes a star and is courted by the leading man Richard Kent. Noone appreciates Ivan's talent so he decides to leave the theatre, taking Soňa with him. Kent, however, pulls strings and Ivan grts a big role. In order to prepare psychologically for this role Ivan studies various characters who frequent the pub. Here he meets the pickpocket Ferda who offers to steal Soňa's letter to Kent for him. He breaks into Kent's villa while Ivan moves into the hotel opposite. There is an exchange of gunshots and Ivan is suspected of attacking Kent. Ferda drowns in the river after the attack and Ivan is taken for dead. In despair he visits Kent and learns in the letter that Soňa says farewell to Kent because she doesn't want to leave Ivan. Soňa returns home unexpectedly. Ivan hides behind the curtain but is killed when he accidentally falls down onto the pavement below. Soňa and Kent leave the house, their car has to weave its way through the crowd which has gathered around the dead body.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Námět
Kameraman
Scénarista

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
venkovský herec
Warrenův asistent
starý krčmář

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
kapsář Ferda Štika
strážník v inscenaci Liliom
inspicient ve Velkém divadle
herec Ivan Kristen
ředitel venkovského divadla
režisér



Film je v jazycích..
Němý film

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Němý
Formát obrazu
CDS 35mm

Název
Režie
Přečteno: 481 krát
vygenerovano za: 0.2669 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)