Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Exekutor v kabaretu
rok natočení:1933
film: Exekutor v kabaretu / Exekutor v kabaretu (1933)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
08.05.2015, 13:31:09

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Ředitel kabaretu odmítá vyplatit hercům gáže do té doby, než se v zákulisí objeví exekutor. Pak jsou herci konečně vyplaceni, pouze subreta, která výzvu přeslechla, zůstává bez peněz. Ve zmatku uloží tajemník zbývajících pět tisíc do vázy v pokladně. Vázu však rekvizitář odnese na scénu. Tenorista Roden přivádí do divadla dívku, která se pohádala se svým přítelem a omdlela v zahradní restauraci. Její šaty dostane do péče garderobiérka a dívka bloudí zákulisím v tenoristově županu. Exekutor v ní pozná svou dceru Máňu. Subreta, která se nemůže domoci svých peněz, uprostřed představení uraženě opustí divadlo. Máňa se převlékne do divadelního kostýmu a pohotově za subretu zaskočí. Po představení pak šastně skončí v tenoristově náruči. Také exekutor je spokojen, protože se mu konečně podařilo zabavit peníze, ukryté ve váze. V dobrém rozmaru pozve k sobě Mánina milovníka na čaj.
================================================================

The director of a cabaret refuses to pay the actors their salaries, until the time the distrainer appears from behind the scenes. Then the actors are finally paid, only the soubrette, who does not hear the summons, remains without money. In the confusion the secretary deposits the remaining five thousand in a vase in the cashier's office. But the prop man carries off the vase to the stage set. Roden, the tenor, brings to the theatre a girl who has had a falling out with her boyfriend and has fainted in a garden restaurant. Her clothes have been entrusted to the care of the dressing-room attendant, and she wanders backstage in the tenor's robe. The distrainer recognizes her as his daughter Máňa. The soubrette, who is unable to obtain her pay, leaves the theatre outraged in the middle of a performance. Máňa changes into the theatre costume and promptly stands in for the soubrette. Then she ends in the arms of the tenor. The distrainer is content because he has finally confiscated the money hidden in the vase, and in good humour he invites the leading man to join him for tea.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
Námět
Kameraman
Kameraman

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
herec#2
herec s lahví

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
rekvizitář
herec#1



Film je v jazycích..
Čeština (1933)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1933)
Formát obrazu
CDS 35mm (1933)

Název
Režie
Přečteno: 332 krát
vygenerovano za: 0.1477 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)