Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (org./cz) Professeur Cupidon / Kantor Ideál
rok natočení:1933
film: Professeur Cupidon / Kantor Ideál (1933)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
100 min.
přidal
admin
film přidaný
07.06.2015, 06:21:38

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Do dívčího gymnázia nastupuje nový profesor, nesmělý Karel Suchý. Od samého počátku se stává předmětem čtveračivého zájmu gymnazistek. Ve vymýšlení alotrií vede Věra Matysová, neteř bytné, u níž mladý profesor staromládenecky žije. Studentka se s celou třídou vsadí, že dostane od nového kantora hubičku. To se jí podaří při školním představení, kde zastoupí v roli svou profesorku Plášilovou. Mladý profesor začíná mít o Věru zájem, ale vadí mu její flirtování s Rudolfem Junkem, majitelem panství. Dívka však ve skutečnosti nesmělého učitele miluje. Při krátkém pobytu v Praze se z Karla Suchého péčí jeho přátel stává elegán. Získané sebevědomí mu dovolí opětovat Věřiny city. Zároveň se ukáže, že Junek je podvodník.
================================================================

A new professor, shy Karel Suchý, takes up a position at a girl's gymnasium. From the very beginning he becomes the object of the students' mischievous interest. The inventing of new mischief is led by Věra Matysová, niece of the landlady at whose place the young professor lives as a bachelor. The student bets the entire class that she will get a kiss from the new professor. She succeeds in doing this during a school performance, where she stands in for the role of her professor, Mrs. Plášilová. Young Karel begins to take an interest in Věra, but her flirtation with Rudolf Junek, the owner of an estate, bothers him. When Professor Suchý returns from a short stay in Prague, he is transformed - thanks to the solicitude of friends - into the picture of elegance. He gains the upper hand over his rival. In addition, it comes out that Junek is a swindler. Věra wins the schoolmaster of her dreams.
================================================================


Film je v jazycích..
Francouština (1933)
Čeština (1933)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1933)
Formát obrazu
CDS 35mm (1933)
1.37 : 1 (1933)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1933
Distributor
Československo
Kino

1933
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 432 krát
vygenerovano za: 0.0434 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)