Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Koldi-Petosa
rok natočení:1938
film: Koldi-Petosa / Koldi-Petosa (1938)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
23.06.2015, 20:37:06

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Reklama
info zde :

Obsah filmu:

V kanceláři vyzvání telefon. Všichni úředníci jsou shromážděni ve vedlejší místnosti a svačí. Přednosta kanceláře je přistihne, velice se rozzlobí a všem dá výpověï. Odvážná mladá úřednice mu nabídne jídlo, na kterém si všichni pochutnávají. Je to chléb namazaný džemem, který je vyroben s pomocí jablečného výtažku Koldi-Petosa. Přednostovi chléb s džemem velmi chutná a vezme proto výpovědi zpět. Reklama na přípravek firmy Koldínský a spol., který vytvoří za deset minut z každého ovoce nepřekonatelný džem.
================================================================

A phone rings in an office. All the clerks are gathered in an adjoining room, taking a coffee-break. The head of the office catches them, he is very angry, and he dismisses the lot of them from work. An intrepid young clerk offers him some food of which all of them have had a taste. It is a slice of bread spread with jam that is produced with the addition of the apple extract Koldi-Petosa. The office head finds the bread and jam quite tasty and therefore rescinds the dismissals. The advert is for the preparations of the firm Koldínský and Co., which in ten minutes produce from each piece of fruit unsurpassable jam.

================================================================


Film je v jazycích..
Čeština (1938)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1938)
Formát obrazu
CDS 35mm (1938)

Název
Režie
Přečteno: 334 krát
vygenerovano za: 0.0946 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)