Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Naše XI.
rok natočení:1936
film: Naše XI. / Naše XI. (1936)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
88 min.
přidal
admin
film přidaný
12.07.2015, 19:15:45

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Sportovní
info zde :
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Fotbalový zápas mezi A. C. Spartou a S. K. Plzeň je hojně navštíven pražskými fotbalovými fanoušky. S velkým smutkem přijímají prohru Sparty. Po zápase jsou plzeňští fotbalisté pozváni k továrníkovi Horovi, mecenášovi Sparty. Zde se kapitán plzeňského mužstva inženýr Jiří Zeman seznámí s Horovou dcerou Ninou. Nina Zemana obdivuje a také jemu se půvabná dívka zalíbí. Zeman po vítězství dostává nabídky na přestup do pražské Sparty, zůstává však věrný Plzni. A když za ním do Plzně přijede Nina se svým bývalým ctitelem Milánkem, který ho chce přetáhnout do Prahy, oba vyhodí. Chce se pak Nině za své chování omluvit, ale při cestě za ní havaruje a je odvezen do nemocnice. Tam ho Nina často navštěvuje. Chystá se mezinárodní zápas se Španělskem, do národního mužstva je nominován i Jiří. Na poslední chvíli se mu podaří opustit nemocnici a přispěje k vítězství československého družstva. Vzápětí získává i ruku Niny. Po svatbě novomanželé odjíždějí do Plzně.

================================================================

A football match between A. C. Sparta and S. K. Plzeň is well attended by enthusiastic football fans from Prague. They are crestfallen when Sparta loses. After the match the Plzeň team are invited to the house of Hora, an industrialist, who is financing Sparta. Here the captain of the Plzeň team Jiří Zeman makes the acquaintance of Hora's daughter Nina. Nina admires Zeman and he himself is immediately captivated by the pretty girl. After his victory, Zeman receives an offer to transfer to the Sparta team in Prague, however, he remains faithful to Plzeň. When Nina comes to Plzeň to visit him with her former admirer Milánek who wants to lure him to the Prague team, he throws them both out. He later tries to apologise to Nina for his behaviour but on his way to see her, his car crashes and he is taken to hospital. Nina visits him there as much as she can. - The players are practising for an international game against Spain and Jiří is picked for the national team. He manages to escape from hospital at the last minute and help bring the Czechoslovak team to victory. He also wins Nina's hand in marriage. After the wedding, the newly-weds leave for Plzeň.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
hudba k písni
text písně

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Zemanova matka
správce hřiště A.C. Sparty Novák

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
kancelářský sluha Krátký
Horova sestra Josefina
zaměstnanec Horovy továrny#1
divák na kopané#1



Film je v jazycích..
Čeština (1936)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1936)
Formát obrazu
CDS 35mm (1936)


seznam Písní, které zazněly ve filmu:
název písně
rok
délka(min.)
Osoba
Profese
1936
min.
text písně
1936
min.
hudba k písni
1936
min.
text písně
1936
min.
hudba k písni

1
Název
Režie
Přečteno: 292 krát
vygenerovano za: 0.2222 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)