Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) S vyloučením veřejnosti
rok natočení:1933
film: S vyloučením veřejnosti / S vyloučením veřejnosti (1933)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
93 min.
přidal
admin
film přidaný
10.07.2016, 17:04:43

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Prvním klientem začínajícího advokáta JUDr. Anatola Bryndy je jeho sousedka, herečka Helena Králová, která se vdala za svého kolegu Járu Marka. Novomanželé se krátce po svatbě pohádali a Helena se chce ihned rozvést. Rezolutně odmítá vrátit se do Járova bytu a vzdor chabému odporu nesmělého advokáta stráví noc v jeho bytě. Ačkoliv mezi nimi k ničemu nedošlo, je ráno oheň na střeše: Bryndu navštíví rodiče jeho snoubenky Slávky a najdou budoucího ženicha v kompromitující situaci v ložnici s cizí ženou. K dovršení všeho zmatku se dostaví do Bryndova bytu také Marek, který chtěl původně využít advokátových služeb pro brzký rozvod, a shledá se zde s uprchlou novomanželkou. Společnost doplní i Bryndova snoubenka Slávka Šmídová. Ta se rychle sblíží s opuštěným novomanželem Markem. Po krajně zmatečním rozvodovém soudu se Slávka vdává za Marka a Brynda si bere svou čerstvě rozvedenou mandantku Helenu.

================================================================

The first client of lawyer Anatol Brynda, who has just started to practise, is his neighbour Helena Králová, an actress who is married to her colleague Jára Marek. The newly weds quarrelled shortly after the wedding and Helena wants a divorce straight away. She resolutely refuses to return to Jára's apartment and in spite of the meek protestations of the young lawyer spends the night in his apartment. Although nothing happens between them, problems come thick and fast. The parents of Brynda's fiancée Slávka turn up at his apartment and catch their future son-in-law in a compromising position with a strange woman in his bedroom. To make matters worse, Marek too comes into the apartment, hoping to enlist his friend's services to bring about a speedy divorce settlement. But instead he finds his runaway wife with Brynda. The group is then completed by the arrival of his fiancée Slávka Šmídová. She rapidly takes a liking to Marek. After extremely confusing divorce proceedings, Slávka marries Marek, and Brynda marries his newly divorced client Helena.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Námět
Kameraman
Kameraman
Střih
Scénarista
zpívá

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
JUDr. Anatol Brynda
Šmídová
kasař Lašťovka

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
kameraman
žurnalista# 2
soudní votant
žurnalista#1
oddávající úředník



Film je v jazycích..
Čeština (1933)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1933)
Formát obrazu
CDS 35mm (1933)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1933
Distributor
Československo
Kino

1933
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 299 krát
vygenerovano za: 1.101 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)