Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Těžký život dobrodruha
rok natočení:1941
film: Těžký život dobrodruha / Těžký život dobrodruha (1941)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
89 min.
přidal
admin
film přidaný
22.07.2016, 19:08:35

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :
Crime
Kriminální
info zde :

Obsah filmu:

Spisovatel Karel Kryšpín dokončuje další dobrodružný román o lupiči gentlemanovi Fredu Flokovi. V jeho bytě se najednou objeví muž, který tvrdí, že je Fred Flok. Vyděšeného Kryšpína odmítá opustit, všude ho doprovází a chová se přesně tak, jak ho spisovatel vymyslel. Kryšpín se seznámí s Helenou, dívkou toužící poznat podsvětí, a plachý spisovatel začne s ní a s Flokem zažívat neuvěřitelná dobrodružství. U továrníka Bureše je zatčen mladý muž, který se pokusil o loupež přesně podle návodu z Kryšpínových románů. Helena je unesena Flokovou bandou a Kryšpín se ji vydá zachránit do přístavu. Na palubě lodi dojde ke rvačce, při které Kryšpín zastřelí Floka. Spisovatel je odvezen na policejní komisařství. Tam se setká s živým a zdravým Fredem Flokem, který je mu představen jako komisař Niklas. On a jeho kolegové dali Kryšpínovi svou hrou svéráznou lekci, aby napříště ve svých knihách neglorifikoval zločince.

================================================================

The writer Karel Kryšpín finishes another adventure story about the gentleman robber Fred Flok. A man turns up in his apartment who claims to be Fred Flok. He refuses to leave the horrified Kryšpín but accompanies him wherever he goes, acting exactly in the manner the writer conceived. Kryšpín meets Helena, a young woman longing to get to know the underworld, and with her the shy writer and Flok have the most incredible adventures. In a factory a young man is arrested for attempted theft committed precisely according to an incident in one of Kryšpín's novels. Helena is abducted by Flok's gang and Kryšpín goes to the docks to save her. On board a boat there is a brawl during which Kryšpín shoots Flok. The writer is taken to the police station. There he meets Fred Flok, alive and well, who introduces himself as police inspector Niklas. He and his colleagues had decided to give Kryšpín a lesson to stop him writing books that glorify criminal.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Kameraman
Hudba
hudba k písni

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
člen Flokovy bandy#1
oběť sňatkového podvodníka#1
detektiv

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
dirigent
telefonující pán
rváč#1



Film je v jazycích..
Čeština (1941)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1941)
Formát obrazu
CDS 35mm (1941)


seznam Písní, které zazněly ve filmu:
název písně
rok
délka(min.)
Osoba
Profese
1941
min.
hudba k písni
1941
min.
hudba k písni


název písně
rok
délka(min.)
Skupina
Profese
1941
min.
zpívá

Název
Režie
Přečteno: 232 krát
vygenerovano za: 0.0802 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)