Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Tři kroky od těla
rok natočení:1934
film: Tři kroky od těla / Tři kroky od těla (1934)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
90 min.
přidal
admin
film přidaný
26.07.2016, 19:25:01

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Věční studenti Tommy Fikejs a Ferda Říha jsou na mizině. Jejich nadějí zůstává Tommyho strýc, milionář a automobilový magnát, žijící v cizině. Ten však na žádosti o podporu neodpovídá. V den, kdy "bída" obou mladíků dostoupí vrcholu, přináší notář zprávu o strýčkově smrti a závě. Tommy má naději získat velké dědictví v případě, že se ožení se svou sestřenicí Aluškou. Pokud však on nebo Aluška sňatek odmítnou, připadá dědictví druhému z nich. Snoubenci se mají poprvé setkat v Cannes. Aluška přijíždí s tetou, dámou v nejlepších letech, která si po smrti manžela drží všechny muže od těla. Aluška i Tommy se nezávisle na sobě rozhodnou odradit svůj protějšek odpudivým vzhledem a chováním. Když se ale náhodně setkají bez přestrojení na pláži, zamilují se do sebe a svatba je na spadnutí. Bohužel bez očekávaného dědictví. Z notáře se vyklube sám bohatý strýc, který se chtěl na účet otravných příbuzných pobavit. Jako svatební dar jim daruje dětská autíčka.

================================================================

Eternal students Tommy Fikejs and Ferda Říha are flat broke. Their only hope is Tommy's uncle, a millionaire and automobile magnate who lives abroad - but he does not reply to their requests for help. On the day of most abject poverty a notary brings word of their uncle's death and brings the will. Tommy will inherit a great fortune if he marries his cousin Aluška. But if he or Aluška refuses to marry only of them will get the inheritance. They are to meet for the first time in Cannes. Aluška arrives with her aunt, a woman in the best years, who has been fighting men off since her late husband's death. Aluška and Tommy both separately decide to put the other off with their unattractive appearance and conduct, but when they chance to meet on the beach they fall for each other straight away and marriage is in the air. But there will be no inheritance: the notary turns out to have been the rich uncle himself who just wanted to have a laugh at his relatives' expense. As a wedding present he gives them toy cars.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista
Námět
Kameraman
zpívá

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Tommy Fikejs
policejní komisař Monier

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
mahárádža z Yohiru
francouzský strážník



Film je v jazycích..
Čeština (1934)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1934)
Formát obrazu
CDS 35mm (1934)

Název
Režie
Přečteno: 221 krát
vygenerovano za: 0.7325 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)