Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Vandiny trampoty
rok natočení:1938
film: Vandiny trampoty / Vandiny trampoty (1938)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
79 min.
přidal
admin
film přidaný
13.08.2016, 23:27:56

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Vanda Karhanová má v každém zaměstnání problémy pro svůj půvab. Když nastupuje opět na nové místo, upraví se tak, aby jí muži nevěnovali pozornost. Svým novým zevnějškem však nyní nápadně připomíná Ruth, dceru milionáře Bareta, která utekla z domova, aby se nemusela provdat. Omylem zatčená Vanda má právě u sebe velkou částku peněz, kterou má uložit v bance. Protože se dívka nevrací, v továrně se domnívají, že peníze odcizila. Pouze továrník Vydra Vandě důvěřuje. Netuší však, že Vanda je zároveň dívkou, s níž se setkal u kartářky a do níž se zamiloval. Celou situaci zkomplikuje příjezd skutečné slečny Baretové. Vanda je sice propuštěna, ale vzápětí zase unesena lupičskou bandou, která za ni v domnění, že jde o slečnu Baretovou, žádá výkupné. Když se Vandě podaří uprchnout, vzbudí pro změnu nedůvěru u továrníka Vydry, jenž ji mylně pokládá za snoubenku svého prokuristy. Nakonec se přece vše objasní a Vydra kromě Vandiny lásky získá i výhodnou obchodní zakázku.


================================================================

Vanda Karhanová is so delectable that she always has problems with her colleagues in her jobs. Now entering a new job, she dresses in such a way that the men will not notice her. But in her new guise she only looks like the daughter of the millionaire Baret, Ruth, who ran away to escape marriage. Detained by the police quite by chance, Vanda is found to have a large amount of money on her. She was taking the money to the bank. But since she does not go back to her job at the factory, people think she stole the money. But the factory owner Vydra trusts Vanda and says she did not steal the money. He does not realise however that Vanda is the girl he met at the fortune teller's and fell in love with. The arrival of the real Ruth only serves to complicate matters. Vanda is released but straight away kidnapped by a gang of robbers who think she is Ruth. They demand a ransom. When Vanda manages to get free of them, she arouses the distrust of the factory owner Vydra who takes her to be his chief clerk's fiancée. But everything is sorted out in the end and Vydra obtains not only Vanda's love but also a lucrative order.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
člen bandy únosců#1


Film je v jazycích..
Čeština (1938)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1938)
Formát obrazu
CDS 35mm (1938)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1938
Distributor
Československo
Kino

1938
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 231 krát
vygenerovano za: 0.1879 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)