Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Hotel Pokrok
rok natočení:1956
film: Hotel Pokrok / Hotel Pokrok (1956)
Základní info k filmu
typ filmu: Studentský film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
07.02.2017, 15:50:54

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Dva noční návštěvníci hotelu vzbudí spícího vrátného a ten je velice ochotně ubytuje v pokoji, kde je dokonce nachystána večeře. Vrátný opět spokojeně usne. Probudí ho však telefon a vrátný se dozví, že právě přijel očekávaný host a zanedlouho bude v hotelu. Vrátný vzbudí oba noční hosty a bezohledně jim přikáže opustit pokoj. Naštvaní muži se velmi neochotně oblékají. Až od pokojské, přinášející novou večeři, se dozvídají, že je očekáván už tři dny revizor. Vrátný přivede nového hosta. Ten je však tolerantní. V pokoji jsou tři postele a jemu stačí jedna, takže oba ubytovaní hosté mohou zůstat. Po odchodu vrátného se hosté představí. Původní obyvatelé pokoje jsou agronomové a nově příchozí je zvěrolékař. Ukáže se, že to také není revizor. Muži se situaci zasmějí, ale pak se leknou, že budou určitě vystěhováni. Ženský hlas za dveřmi je však upokojí. Je to hlas revizorky, která již tři dny v hotelu inkognito bydlí.

================================================================

Two night visitors wake up the sleeping porter in a hotel and he very politely shows them into a room where there is even a dinner waiting. The porter falls back to sleep happily. But then a telephone call wakes him up and he realizes that the expected guest has just arrived and will be in the hotel before long. The porter wakes the two night visitors up and rudely tells them to leave the room. The angry men are unwillingly getting dressed. They find out from the chambermaid, who is bringing in the new dinner, that an inspector has been expected to arrive for the last three days. The porter brings the new guest in. But he is a tolerant man and there are three beds in the room so the other two guests can also stay. After the porter leaves, the guests introduce themselves. The first two visitors are agronomists, and the newcomer is a vet. It is obvious that he is also not the inspector. The men start laughing at the situation but they stop as they suddenly realize that they could be told to leave again. A female voice behind the door calms them down. It is the voice of the inspector, who has lived incognito in the hotel for three days already.
================================================================


obsazení:
Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
vrátný v hotelu Pokrok



Film je v jazycích..
Čeština (1956)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1956)
Formát obrazu
CDS 35mm (1956)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1956
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 178 krát
vygenerovano za: 0.5908 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)