Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) V trestném území
rok natočení:1950
film: V trestném území / V trestném území (1950)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
80 min.
přidal
admin
film přidaný
08.01.2019, 20:34:50

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Crime
Kriminální
info zde :

Obsah filmu:

V Sadové ulici byl zavražděn tajemník fotbalového klubu A. C. Olympie Cimr. Nadporučík SNB Kalousek se ujme pátrání a po čase odhalí se svými spolupracovníky všechny okolnosti případu. Cimr slíbil místopředsedovi klubu F. A. K. Kroupovi, že jeho mužstvo nechá F. A. K. vyhrát 5:1. Kroupa za výhru nabídl 105 000 korun pro Cimra, jednatele Melichara a hráče. Předem zaplatil 100 000 korun, zbytek později vložil do obálky spolu se štvavým článkem proti sjednocené tělovýchově. V kavárně Stadion pak předal obálku Cimrovi. Rozhovor obou funkcionářů vyslechl vrátný v kavárně Vošahlík. Domníval se, že v obálce je sto tisíc a proto vylákal Cimra do Sadové ulice, kde ho zabil. Když zjistil, že v obálce předpokládaná vysoká částka peněz není, rozhodl se obohatit jinak. Navrhovaný výsledek zápasu v obálce přepsal na 6:1, aby získal na sázkách první cenu - sto tisíc korun. Dopis pak hodil do schránky Melicharovi. Po skončeném zápase 6:1 poslal Vošahlík pro výhru svou známou a ta dovedla příslušníky SNB k vrahovi.

================================================================

The secretary of the A. C. Olympia football club, Cimr, is murdered on Sadová Street. Police Lieutenant Kalousek takes up the investigation and after a while he and his colleagues discover what's happened: Cimr promises the F. A. K. club's vice-chairman, Kroupa, that his team will let the F. A. K. win 5:1. For this, Kroupa offers 105.000 crowns to Cimr, secretary Melichar and the players. He pays 100.000 in advance and leaves the rest in an envelope together with an smear article on the integrated sports and physical education. He then gives the envelope to Cimr at the Stadion coffee-house. The coffee-house doorman Vošahlík overhears the two officials' conversation. He thinks there is a 100.000 crowns in the envelope so he gets Cimr to come to the Sadová Street and kills him. When he discovers that there isn't that much money in the envelope he decides to get rich in a different way. He changes the expected result of the game to 6:1 to win the first prize in the lottery - a hundred thousand crowns. He then puts the letter into Melichar's mailbox. After the game ends at 6:1, Vošahlík sends his acquaintance to pick up the winnings and she leads the police to the real killer.
================================================================


obsazení:
Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
nadporučík SNB Kalousek

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
správce hřiště
Homolka z F.A.K.



Film je v jazycích..
Čeština (1950)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1950)
Formát obrazu
CDS 35mm (1950)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1950
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 137 krát
vygenerovano za: 0.1899 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)