Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Ženy v nouzi, muži v pokušení
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 27.díl - název: Ženy v nouzi, muži v pokušení (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
27
Díl v serii
1
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
52 min.
přidáno dne:
25.09.2010, 17:47:03
Změna dne:
17.11.2010, 19:38:42
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Když si začali zvykat na pomyšlení, že budou rodina, všechno bylo najednou jinak. Petr zjistí, že když netlačí na pilu, přitažlivé slečny se objevují samy. Obzvlášť když jsou v nouzi.

A David? Ten se vrátil zpátky k rodině. A doufá, že se vrátí i jeho milostný život.

Adam s Radkou se na konci předchozí série domluvili na adopci, absolvovali všechny testy a pohovory a byli vytipovaní jako vhodní adoptivní rodiče pro osmiletou Lauru. Teï už jen čekají, až si ji budou moct odvést domů. Zatím zařizují holčičce pokojíček a Adam si v duchu připravuje proslov, který za pár let povede k jejímu prvnímu klukovi. Budoucí rodiče přemýšlejí ještě o jedné věci – jak a kdy říct Lauře nečekanou novinku, že je Radka těhotná? Nechtějí holčičce, která si toho už tolik zažila, ublížit, proto se rozhodnou poradit se sociální pracovnicí.

Petr dospěl k zajímavému poznatku – krásné ženy se v jeho životě objevují ve chvíli, kdy je vůbec nehledá. Konečně se zbavil svého nájemníka – Davida. Sám v bytě ale dlouho nezůstane. Přichází další člověk v nouzi – krásná Johana, která se rozešla se svým šéfem, přišla o práci a nemá kde bydlet ani z čeho žít. Petr má skvělý nápad – přesvědčí ji, aby v jeho firmě pořádala kurzy aerobiku. Sám se stane prvním klientem. Ale David s Adamem se rádi přidají, poskakovat na hudbu pod vedením přitažlivé slečny si nemůžou nechat ujít. Petr doufá, že až se mu vyrýsují svaly na břiše, dostane odvahu říct Johaně, že se do ní zamiloval.

David udělal radost Petrovi a odstěhoval se od něj. Vrátil se zpátky ke Karolíně, která ho sice znovu pustila do svého života, ale ne do ložnice. Davidovi to ale zas tak moc nevadí, po lekcích aerobiku je stejně víc mrtvý než živý. Spolu s Davidem se Karolíně vrátila i povinnost absolvovat se svým mužem nudné firemní večírky. Při jednom z nich potká majitele knižního vydavatelství, který má zájem o její editorské služby. Karolína v něm nečekaně najde člověka, s nímž má společného víc, než by si přála.

obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
Přečteno: 563 krát
vygenerovano za: 0.0586 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)