Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Manželství je ta nejkrásnější věc
seriál:Přešlapy
seriál Přešlapy - 30.díl - název: Manželství je ta nejkrásnější věc (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
30
Díl v serii
4
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
53 min.
přidáno dne:
25.09.2010, 18:04:43
Změna dne:
17.11.2010, 19:49:51
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Johana a Petr se budou brát a všichni přijíždějí do Karlových Varů na jejich svatbu. Dokonce i Radka, které to přátelé kvůli pokročilému těhotenství nedoporučují. Teprve ve Varech potkává Petr poprvé Johanina otce, který nemá o svatbě ani ponětí a nastávající zeť se mu ani za mák nelíbí. Zkouší mu proto nejprve svatbu rozmluvit, když se však Petr nedá zastrašit, zkouší to otec oklikou – přes jeho kamarády...Karolína je stále okouzlena vydavatelem Markem, ale nemá odvahu mu podlehnout. Naví c spolu s Davidem prožívají v Karlových Varech krásné chvíle a v jeden okamžik se i zdá, že všechny problémy překonali. To se však Markovi nelíbí, a tak zakročí. Oznámí Davidovi, že se s Karolínou milují a že od něj Karolína odchází...Adam s Radkou na sebe moc času nemají. Adam má jako Petrův svědek plné ruce práce s přípravou svatby, zatímco Radku na pokoji zmáhá únava a řešení Karolíniných problémů. Těsně před obřadem se náhle Radčin stav zkomplikuje, a ona musí rychle do porodnice...

Obsah:

Johana s Petrem se chtějí vzít v Karlových Varech a pozvali celou partu. Svatba se některým z jejich přátel zdá hodně unáhlená. Také Johaninu otci – bohatému developerovi. Adam má jít Petrovi za svědka, ale pohádají se. Nakonec by stejně svědčit nemohl, odvolá ho mnohem důležitější povinnost.


Karolína má pocit, že se její vztah s Davidem zlepšuje. Jenže pak jí dojde, že David je a vždycky bude ženatý hlavně se svou prací.


Johana s Petrem a přáteli už se nemohou dočkat svatby v Karlových Varech. Někomu se sice zdá unáhlená, ale to je nakonec věc snoubenců. Zato Johanin otec, bohatý developer, má jasno. Petr je balík a jde po jeho penězích. A svůj názor taky jasně řekne jak Johaně, která se mu vysměje, tak i Petrovi. Ten začne váhat. Opravdu je pro Johanu ten pravý? Je správné, aby se kvůli němu rozhádala s otcem? Nehodil by se k ní víc její bývalý přítel Daniel, který je náhodou taky ve Varech? Nebo je to celé jenom zkouška, aby dokázal, že si žabák zaslouží princeznu?

David umí užívat dne a v Karlových Varech to jde samo. Dokonce začne přemýšlet, že by se sem s Karolínou přestěhovali. Ta se nestačí divit, jak se David překonává, přetrpěl kvůli ní i Labutí jezero. Karolína si najednou nemůže vzpomenout, proč se s ním chtěla rozejít. Ale co Marek? Štěstí že existuje e-mail, tím se dá všechno vyřešit rychle a jednoduše. Jenže Marek si pro odpověï přijede osobně. Co na to David? Když ho Karolína nejvíc potřebuje, odjede do Prahy. A ona si uvědomí, že její manžel vždycky byl a bude ženatý především se svou prací.

Adam neví, jestli by Radka měla na svatbu do Varů jet. Ona ho ale uklidòuje, že je jen těhotná. Adam má v lázeòském městě konečně čas s Petrem si na rovinu promluvit
a přesvědčit ho, že možná dělá chybu. Petr se naštve a už ho nechce za svědka. Adam má ale čas promluvit si i s Johanou. Pochopí, že jí asi křivdil. Snaží se napravit, co pokazil, ale nakonec ho zaměstná úplně jiná povinnost.

obsazení:



Video:

Díl
Název dílu
díl režíroval
*
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
Přečteno: 627 krát
vygenerovano za: 0.0941 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)