Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu TOP STAR: Lucie Bílá
seriál:TOP STAR magazín
prohlížíte speciální díly počet: 1
seriál TOP STAR magazín - 0.díl - název: TOP STAR: Lucie Bílá (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
0
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
50 min.
přidáno dne:
03.11.2010, 00:19:06
Změněno dne:
03.11.2010, 00:19:06
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Talk Show
Magazín
Obsah:

Lucie Bílá - vlastním jménem Hana Zaòáková - se narodila 7. dubna 1966 a žije v Otvovicích u Kralup nad Vltavou. Vyučila se dámskou krejčovou, ale k hudbě ji to táhlo odmalička. V 80. letech si jí všiml producent Petr Hannig, který jí vymyslel pseudonym Lucie Bílá a napsal pro ni několik písní - např. Neposlušné tenisky. Lucie Bílá vydala řadu sólových alb, účinkovala ve známých muzikálech, ale podílela se jako zpěvačka a herečka i na několika filmech. Mezi její největší hity patří například Láska je láska, Trouba, Jsi můj pán, Most přes minulost, Esemes...).
Je spolumajitelkou Divadla Ta Fantastika a díky svým početným zástupům fanoušků a fanynek už získala mnohá ocenění. Rovněž není bez zajímavosti, že v loòském roce dostala lukrativní nabídku zpívat v USA, konkrétně na newyorském Manhattanu v proslulé divadelní čtvrti Broadway. U příležitosti ročního výročí muzikálu Carmen v Hudebním divadle Karlín se o jejím mimořádném výkonu pochvalně vyslovil autor hudby Frank Wildhorn. Přestože to, co jí v Americe nabízeli, bylo velmi lákavé, Lucie Bílá nakonec dala přednost "česko-slovenskému" publiku s tím, že miluje naši zem, český jazyk a charakteristický humor, který je Čechům blízký. Navíc si uvědomila, že ani všechny peníze světa by jí nenahradily čas, který ještě může strávit se svými rodiči, ani čas, který nyní potřebuje její dospívající syn Filip. Ten se Lucii narodil v roce 1996 a jeho otcem je její tehdejší přítel, producent Petr Kratochvíl. V roce 2002 se Lucie provdala za pozounistu Stanislava Penka (manželství po roce skončilo rozvodem) a v roce 2006 se vdala podruhé, jejím manželem se stal Václav "Noid" Bárta. Po jejich rozchodu v září 2008 byla Lucie Bílá dlouho bez partnera. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost poznat naši nejpopulárnější zpěvačku v unikátním dokumentu, který zachycuje její dosavadní život a kariéru.

obsazení:



Díl
Název dílu
díl režíroval
*
0. díl
Přečteno: 669 krát
vygenerovano za: 0.0747 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)