Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Být či nebýt...herečkou
seriál:Horákovi
seriál Horákovi - 29.díl - název: Být či nebýt...herečkou (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
29
Díl v serii
3
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
51:22 min.
přidáno dne:
16.09.2012, 20:25:12
Změna dne:
16.09.2012, 20:25:12
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Obsah:

Jan jde s Lucií do divadla, bohužel právě ve chvíli velkého fotbalového zápasu. Jan předstírá nadšení, ale Lucie pozná, že by raději zůstal doma. Narozdíl od Soni, která by šla velice ráda. A tak Lucie moudře svolí, že Jan zůstane doma a půjdou jen ony dvě. V divadle se po představení seznámí s režisérem představení a s hercem hlavní role. Jan samozřejmě začne žárlit, zvlášť když Lucie dostane nabídku hrát v divadle. Najednou Lucie prozradí, že herectví byl vždy její sen. Jan ale řekne, že pokud půjde na konkurz do divadla, ať se nevrací domů. Lucie se naštve a spí u Soni. Jan se chytne za nos, přece jen to tentokrát se žárlivostí přehnal. Lucie také na zkoušce v divadle pochopí, že herectví pro ni není to pravé.

Ve škole se chystá slavnost, na které mají vystoupit i studenti. Soòa, Anežka a výchovný poradce vybírají čísla. Vyhraje Tomáš, protože jeho vystoupení považují učitelé za důstojné a neprovokativní, zatímco studentská část poroty by vybrala někoho jiného. Tomáš s Patrikem tajně vyslechnou, že Tomášovo vystoupení holky považují za „styl slaïouš“. Patrik s Machem se pokusí Tomášovi pomoct a vyrobí z něj drsòáka. Dost ale tuhle image přeženou, barva na vlasech, piercing a tetování nejdou k Tomášovi ani k jeho písničkám. Všichni se mu smějí a Tomáš uteče před koncertem na WC, není schopen vystoupit. Nakonec mu pomůže Eva – trochu vyspraví jeho zevnějšek, aby mohl vystoupit, a řekne, aby zpíval písničku jí.

Tereza udělá na Ondru boudu za jeho posměšky ohledně textovek Lukášovi – vymyslí si dívku Elvíru, která je již roky pohřešovaná. Elvíra taky začne strašit u Horáků na dvorku v bílém hávu. Samozřejmě že je to Tereza a za tento kousek, na který nachytá nejen malého Kubu, ale i Ondru, si vyslouží Ondrovu poklonu.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie
2. Režisér



Díl
Název dílu
díl režíroval
*
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
36. díl
37. díl
38. díl
39. díl
Přečteno: 492 krát
vygenerovano za: 0.1706 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)