Nick:
Heslo:
Registrace TOPlist
SledujFotkyTapetyFestivalyCenyTVDVD/VHSTrailerySoundtrackyFilmov msta
Nzev dlu /
seril:
prohlte: . seznu s : 0 dly
seril - .dl
Aternativn nzvy epizody
lb se ti?? Dej to vdt!:
Seril:

Datum premiry:
ada:
Epizodu pidal uivatel:

Epizodu naposledy upravil uivatel:

slo epizody:
Dl v serii
0
nr:
Seznam nr
titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
Zmna dne:
Obsah:

Penny požádá Leonarda, zda by za ni nevyzvedl nábytek, který jí mají dovézt, protože ona nebude doma. Sheldon s Leonardem poté přemýšlí, jak dostat těžkou krabici po schodech nahoru, a když se jim to konečně povede, zjistí, že Penny není tak pořádná, jak by se mohlo na první pohled zdát. Sheldon to kvůli jeho potřebě mít všechno seřazené a oštítkované nemůže vydržet a v noci se "vloupá" do Pennyina bytu, aby jí to ho trošku uklidil. Penny se však naštve a když ztropí scénu v Leonardově a Sheldonově bytě, ukáže se, že Sheldon není schopen poznat sarkasmus. Poté se však spor urovná, když se Leonard Penny omluví.

Obsah:

When Sheldon and Leonard go over to Penny's apartment to drop off a box of flat pack furniture that came for her, Sheldon is deeply disturbed when he sees how messy and disorganized her apartment appears. Later that night, while Penny sleeps, Sheldon, who is extremly obsessive-compulsive and cannot sleep because of the fact, sneaks into her apartment to clean and organize it; Leonard catches him and reluctantly helps him clean.

The next morning, Penny realizes that they had been in her apartment and becomes furious. Sheldon tries apologizing to Penny but fails after remarking that Leonard is a "gentle and thorough lover". Later, Penny encounters Raj in the hallway and talks to him, finally reasoning with herself that the guys were just trying to help her though Raj doesn't utter a word as he is not able to speak to women, unless drunk, due to his selective mutism. Leonard then apologizes, prompting Penny to hug him and forgive him.
Title reference: Sheldon having Big Bran cereal (with higher fiber content) after Penny finds out her apartment has been rearranged.

obsazen:
Televizn tb

== osoby ==
== profese ==
Tvůrce
Tvůrce
Námět
Námět
Výkonný producent
Výkonný producent
Koproducent
Koproducent
Střih
Kameraman
Kostýmní výtvarník
Režie
Komparsní režisér
Komparsní režisér
Televizní scénář
Televizní scénář
Výkonný coproducent
Výkonný coproducent
Poradní producent
Spolupracovník Producenta
Poradní producent
Poradní producent
Producent
Producent

Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Vedlej postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Postavy jednoho dlu

== osoby ==
== postava ==

Vyslno:
Datum uveden as Stanice
Vysln ve svt:
Nzev sttu Datum Doplkov info
slo
Nzev

Originln Nzev
Reie
Premiera v USA
prohlte: . srii s : 0 dly

Peteno: 1 krt
vygenerovano za: 0.66627598 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)