Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Avenger 2.0 /Mstitel
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 141.dl Mstitel
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2003.08.08 - Pátek
esk premira:
2007.03.23 - Pátek
ada:
7
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
141
Dl v serii
9
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
709
Kd epizody:
SG-709
Pidno dne:
13.04.2009, 23:16:22
Zmna dne3:
13.04.2009, 23:16:22
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Doktor Jay Felger, velice nadìjný vìdec v SGC, ale beznadìjný snílek a smolaø právì chystá pøedvést svou novou energetickou superzbraò. Bohužel jeho skuteènou motivací je udìlat dojem na majora Carterovou, jak poznamenává jeho asistentka Chloe, což on popírá a poukazuje na událost, kdy zachránili SG-1 bìhem tajné mise (viz The Other Guys). Na test pøijde kromì Sam i Jack. Bohužel Jayùv test zrovna moc nevyjde a na celé základnì dojde k výpadku proudu.

Následnì poté generál Hammond zvažuje další Felgerovo pùsobení na základnì. V návalu zoufalství Jay slibuje nový projekt, ale dostane na nìj jenom 24 hodin. V laboratoøi dostane nápad na uskuteènìní Avengeru, aèkoliv jeho asistentka Chloe ho upozoròuje, že jde o pouhou teorii. Pozdìji ukazuje svùj nápad s virem Sam. Na papíøe to vypadá pomìrnì dobøe, takže Sam souhlasí, že se na to podívá a pøípadnì doporuèí generálovi. Jay má radost, pøestože mu Sam nic neslíbí. Sam zùstává na základnì zatímco Jack s Teal’cem a týmem mariòákù vyrážejí na misi. Jack si neodpustí pár sarkastických poznámek na Felgerovu adresu. Generál Hammond sdílí jeho skepsi, ale Sam se Felgera zastává s tím, že potøebuje jenom trochu podpory.


Osobnì vyrazí za Jayem sdìlit mu, že jeho plán byl schválen. Ten je ponìkud zaskoèen a následuje série komických situací (oblékne si obrácenì kalhoty, panenka nápadnì podobná Sam) a je dosti rozhozen, když se dozvídá, že bude pracovat spoleènì se Sam. Proto na základnì nápadnì dbá o svùj vzhled, což neunikne jeho asistentce Chloe. Sam dorazí chvíli poté, vybalí své nádobíèko a zaènou pracovat, což se opìt neobejde bez nìkolika komických situací. Po dlouhých hodinách úmorné práce se koneènì radují z výsledkù. Sam pøedkládá generálovi výsledek i s cílovou bránou jedné z Baalových planet, odkud jim agent Tok’rù pošle zprávu.


Felger je ze všeho silnì nervózní, proto pøi první zaznamenané aktivaci utíká do øídící místnosti. Jenomže nejde o žádnou zprávu od Tok'rù nýbrž o hlášení plukovníka O’Neilla. Ten oznamuje, že nemohou vytoèit adresu domù ani kamkoliv jinam. Pohledy všech okamžitì padnou na Jaye. Ten se však brání jakékoliv spojitosti, ale Sam si není zdaleka tak jistá. Krátce poté pøichází koneènì zpráva od Tok’rù. Tok’ra Theles hlásí øadu selhání hvìzdných bran. Posílá data, které v laboratoøi ihned analyzují. Zjistí, že problém je v aktualizacích sítì bran. Sam navrhuje generálovi, aby okamžitì stáhnul všechny týmy zpìt na základnu. Vysvìtluje mu, že díky aktualizacím DHD došlo nejspíš k pøenosu viru postupnì do všech okolních bran. Jak Chloe dodává, celý systém bude zasažen bìhem dvou hodin. Generál nasupenì beze slov odchází zachránit, co se dá.


Z patnácti týmù se stihnou vrátit pouze tøi, než Tok’rové nahlásí totální kolaps celé sítì. Navíc Jack hlásí bìhem spojení problémy s vyjednáváním kvùli vyøazené bránì. Nestaèí dopovìdìt, co si o Felgarovì viru myslí, když jsou napadeni. Vìdecké trio v èele se Sam zkouší nìco vymyslet. Teorie o tom, že pozemská brána nemá DHD, se zdá být správná. Staèilo by tedy opravit souøadnice jedné brány a DHD je rozšíøí do všech ostatních, ale tak jednoduché to není a kombinací je pøíliš mnoho (kolem 63 miliard).


Samotné následky nejsou vùbec dobré. S Jackem a Teal’cem se již nepodaøilo navázat spojení a Vládce Soustavy Baal využil nefunkènost sítì bran k útoku na ostatní Vládce. Jay pod pobídkou Sam dostane další šílený nápad, který hned vyzkouší na planetì, kde Danielùv tým pod následkem dlouhotrvajících dešù zaèíná být pomalu ohrožen. Ani tato úprava nevyjde, takže Daniel lakonicky prohlásí, že do dvou dnù budou muset opustit okolí brány a stáhnout se výše. Jay je zoufalý a když ho Sam pozdìji hledá, není nikde na základnì. Sam se ho opìt pøed generálem zastává, pøièemž pøipouští jeho chyby. Bohužel ho potøebuje k vyøešení problému.


Najde ho pomìrnì snadno, díky krátkému rozhovoru s jeho matkou, jak stojí na malé lávce v lesním parku a krmí kachny (mimochodem žádné nebylo vidìt). Chvilku ho pøesvìdèuje a probírá s ním neèekané chování viru a DHD. Pozdìji v SGC podávají generálovi vysvìtlení plus øešení problému. K tomu by museli jít na planetu, kam virus pùvodnì vypustili, a provést úpravy. Jay se dobrovolnì hlásí. Generál Hammond ho po chvilce váhání posílá v doprovodu Sam. Rychle si sbalí vìci, pøièemž mu jeho asistentka Chloe øíká, že je to šílené. Pøesto mu na cestu dá polibek pro štìstí.


Sam a Jay dorazí na P5S-117. On si vybaluje vybavení, zatímco ona jde prohlédnout okolí. Do SGC pøicházejí zprávy od Jacka. Ten utrousí poznámku na to, koho si Sam vybrala pro svou misi. V té dobì již má Jay rozebraný panel a provádí analýzu. Zjišuje, že Avenger byl dodateènì upraven. Sam napadne, že to mohl udìlat Baal, což ovšem znamená, že jejich antivirus nebude fungovat. Proto navrhne Jayovi, aby antivir upravil upravenou verzi Avengera. V SGC se naposledy spojí s Danielem. Situace na planetì je zoufalá, musí opustit mìsto a tím i bránu. Sam s Jayem nakonec najde jaffská hlídka. Zaútoèí na nì a Sam není s to je zastavit. Náhle zaènou být pozice Jaffù odstøelovány pøilétajícím al-keshem. Dolù se teleportuje Jack s Teal’cem. Jack lakonicky dodává, že už je nudilo to èekání tak, si sebrali vlastní dopravu.


Problém s DHD a sítí hvìzdných bran je vyøešen. S tím se Sam s Jayem vrací v poklidu na základnu SGC. Chvíli poté Jay opìt propadne jedné za svých pøedstav. Tentokrát se svou asistentkou Chloe, než na scénu vstoupí Sam s Jackem v zádech. Obì ženy se do sebe ihned pustí (dlužno podotknout, že Sam má èerné vojenské trièko s obzvláštì velkým výstøihem). Jay se je snaží uklidnit, ale Jack ho pøeruší, a nic nedìlá, sedne si a dívá se. V tom iluze skonèí a Jay se ocitne opìt v realitì.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
133. dl
´´Wood Martin´´
134. dl
´´Wood Martin´´
135. dl
´´DeLuise Peter´´
136. dl
´´DeLuise Peter´´
137. dl
´´Wood Martin´´
138. dl
´´DeLuise Peter´´
139. dl
´´DeLuise Peter´´
140. dl
´´Mikita Andy´´
141. dl
´´Waring William´´
142. dl
´´Woeste Peter F.´´
143. dl
´´DeLuise Peter´´
144. dl
´´DeLuise Peter´´
145. dl
´´Woeste Peter F.´´
146. dl
´´Wood Martin´´
147. dl
´´Waring William´´
148. dl
´´DeLuise Peter´´
149. dl
´´Mikita Andy´´
150. dl
´´Mikita Andy´´
151. dl
´´Tapping Amanda´´
152. dl
´´Woeste Peter F.´´
153. dl
´´Wood Martin´´
154. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 299 krt
vygenerovano za: 1.23250699 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)