Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Evolution 2 /Evoluce, èást 2.
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 144.dl Evoluce, èást 2.
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.01.09 - Pátek
esk premira:
2007.03.28 - Støeda
ada:
7
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
144
Dl v serii
12
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
712
Kd epizody:
SG-712
Pidno dne:
27.04.2009, 09:29:53
Zmna dne3:
27.04.2009, 09:29:53
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Únosci Daniela vyslýchají a chtìjí zjistit, k èemu je to antické zaøízení. Pøirovnávají Daniela ke zlodìji a dokonce jej muèí elektrickým proudem. Jack se rozhodne vydat do Hondurasu, aby Daniela našel a dostal ze zajetí. Jacob/Selmak chce projít na Anubisovu základnu na planetì Tartarus, aby zjistil, jak byl vytvoøen speciální supervoják. Ovšem planeta je chránìna senzory, které odhalí každou blížící se loï. Navíc hvìzdná brána je chránìna silovým polem. Pokud však Jacob pùjde ve zbroji tohoto vojáka, mùže silovým polem projít, ovšem nevìdí, jaké to mùže pro nìj mít zdravotní následky. Jiná šance ale není. Až se Jacobovi podaøí vyøadit senzory, Bra’tac, Sam a Teal’c pøistanou na planetì v teltaku. Pak se vydají na Anubisovu základnu. Hammond nakonec plán schvaluje.

V Hondurasu se Jack sejde s jedním svým starým známým, který ví o povstalcích. Trochu se s ním ale pohádá a najme si jiného prùvodce. Doktor Lee mezitím øekne únoscùm vše ohlednì artefaktu. Ti zaøízení Antikù spustí a to zaène vydávat svìtlo.

Jacob prochází bránou na Tartarus na Anubisovu základnu. Jde za Goa’uldem Thothem, který ho prohlíží a øíká, že se zdá být poškozený. Pøichází Anubis a chce vìdìt, co je s tím vojákem (Jacobem). Thoth mu sdìluje, že nejprve musí Jacoba prohlédnout, než mu bude moci podat informace. Ale to mùže poèkat. Anubis Thotha odvolává k jiné práci. Jacobovi se podaøí vypnout senzory a trojice koneènì mùže s teltakem na planetu.

Jack zatím se svým prùvodcem najdou zaplavený vstup do podzemního chrámu a v té chvíli pøichází Jackùv známý - Burke, že jej povede. Jack zaplatí místnímu prùvodci a propouští ho. Pak se vydává s Burkem najít Daniela. Ten je vyslýchán, protože únosci chtìjí zjistit, jak pøesnì funguje antické zaøízení. Daniel je varuje, že je to zaøízení nebezpeèné a chce, aby je vùdce povstalcù – Raphael, vypnul. Tyto obavy sdílí i jeden s Raphaelových mužù a také chce, aby to zaøízení vypnuli... tak je zastøelen. Zatím Jack a Burke najdou postøeleného Danielova prùvodce.

Thoth se vrací do laboratoøe a zjišuje, že tam Jacob není. Informuje o tom Anubise s tím, že se asi jedná o chybu v ovládání symbionta. Anubis mu naøizuje, aby chybu odstranil.

Jacob, Sam a Teal’c procházejí Anubisovou základnou a v laboratoøi objeví gaoa’uldí královnu. Anubis ji ovládá tak, aby produkovala symbionty bez geneticky pøedané pamìti, vhodné pro jeho bojovníky. Jsou to vlastnì jakési prázdné schránky, kterým mùže Anubis vnutit a naøídit vše, co bude potøebovat. Vše se až pøíliš podobá larvám, které produkovala Egeria na Pangaru. Podobnost není náhodná. Anubis získal potøebné informace od Jonase Quinna, když proskenoval pomocí speciálního zaøízení jeho pamì (viz epizoda Homecoming). Pokud chtìjí Anubisovi zabránit v další produkci bezduchých a všehoschopných supervojákù, musí královnu znièit. Sam dá k nádrži s královnou C-4 a všichni odcházejí.

Zatím mrtvý povstalec, který leží poblíž aktivovaného pøístoje Antikù, ožije a pak zaène støílet po okolí. Povstalci se ho snaží zabít, ale když klesne k zemi, zase po chvíli vstane. Danielovi a dr. Leemu se v nastalém zmatku podaøí uprchnout, ale jsou pronásledováni Raphaelem a jeho muži. Daniel je pøi útìku postøelen. Raphael jej chce dobít, ale v poslední chvíli se objevují Jack s Burkem a Raphaela a jeho muže zlikvidují.

Sam, Teal’c a Jacob jsou nenápadnì pøítomni pøehlídce Anubisových bojovníkù a zjistí, že jich jsou stovky. Objeví je však Thoth. Zlikvidují ho, ale støelba je prozradila. Na základnì je vyhlášen poplach. Použijí C-4 a snaží se dostat pryè. Jsou pronásledováni jedním supervojákem.

Jack zatím ošetøuje ranìného Daniela. Dostane se k nim ale oživlý povstalec a nezastaví jej ani dávka z P-90. Burke ho ale rozsøílí granátometem. Zatím na planetì se bojovník, který pronásledoval trojici, dostane do teltaku, kterým už odlétají Sam, Bra’tac, Teal’c a Jacob. Ale mistr Bra’tac aktivuje transportní kruhy, bojovník je transportován ven a teltak odlétá z planety. Poté, co je oživlý povstalec koneènì zlikvidován, Daniel vypne antické zaøízení. Nyní je jisté, že neustále ožívající povstalec už bude opravdu navždy mrtvý.

Ètveøice pøichází bránou do SGC, kde už jsou Jack s Danielem. Sam má pro Hammonda špatné zprávy - Anubis má celou armádu supervojákù. Jediné, co mohli udìlat, byla likvidace goa’uldí královny. Zabránili tak Anubisovi v „tvorbì“ dalších nových vojákù, ale hrozba trvá.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
133. dl
´´Wood Martin´´
134. dl
´´Wood Martin´´
135. dl
´´DeLuise Peter´´
136. dl
´´DeLuise Peter´´
137. dl
´´Wood Martin´´
138. dl
´´DeLuise Peter´´
139. dl
´´DeLuise Peter´´
140. dl
´´Mikita Andy´´
141. dl
´´Waring William´´
142. dl
´´Woeste Peter F.´´
143. dl
´´DeLuise Peter´´
144. dl
´´DeLuise Peter´´
145. dl
´´Woeste Peter F.´´
146. dl
´´Wood Martin´´
147. dl
´´Waring William´´
148. dl
´´DeLuise Peter´´
149. dl
´´Mikita Andy´´
150. dl
´´Mikita Andy´´
151. dl
´´Tapping Amanda´´
152. dl
´´Woeste Peter F.´´
153. dl
´´Wood Martin´´
154. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 166 krt
vygenerovano za: 0.11086082 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)