Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Resurrection /Zmrtvýchvstání
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 151.dl Zmrtvýchvstání
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.02.27 - Pátek
esk premira:
2007.04.06 - Pátek
ada:
7
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
151
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
719
Kd epizody:
SG-719
Pidno dne:
28.04.2009, 09:14:03
Zmna dne3:
28.04.2009, 09:14:03
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1, zatím bez O’Neilla, který se stále zotavuje ze zranìní (viz Heroes II), pøijíždí do Los Angeles, kam je zavolal agent NID Barrett. Jdou do opuštìného prùmyslového komplexu, kde byla jedna z bunìk zrádných agentù NID. Barrett je informuje o masakru, k nìmuž zde došlo. Všechno mìla podle záznamù na svìdomí mladá dívka, jíž zavøeli zpátky do cely. Všechno pøežil jen jeden muž - doktor Keffler. Pozval je hlavnì kvùli velkému množství artefaktù, mezi nimiž Teal’c identifikuje artefakt patøící Goa’uldovi jménem Sekhmet. Sam s Barrettem se jdou podívat na Kefflera. Z nìj však nedostanou žádnou užiteènou informaci. Jdou do genetické laboratoøe, kde spatøí øadu neúspìšných experimentù. Sotva však Sam uvidí poèítaè, v nìmž by mìly být záznamy, nic ji nedokáže zastavit, aby je rozšifrovala. Nahoøe mezi tím Daniel s Teal’cem zjistí, že vìtšina nalezených artefaktù nìjak souvisí se Sekhmet, vèetnì zdobené archy, která je uzamèena a kód k otevøení neznají. Barrett vyzve Daniela, aby s tou dívkou zkusil promluvit. Ten trochu váhavì souhlasí. Z dívky jménem Anna však nedostane o moc více. Zcela vìrohodnì tvrdí, že nikoho nezabila. Když jí ukáže záznam z kamer, tvrdí, že to není ona. Pøi zmínce o Kefflerovi mu øekne, že je ten, kdo ji stvoøil. Což je další vodítko pro Sam pracující dole na poèítaèi. Na pøetøes pøijde i možnost klonování a goa’uldská nanotechnologie z Argosu (viz Brief Candle), k nimž mìla NID pøístup. Na Danielùv popud a názor Sam nechává Barrett ještì jednou prohledat budovu, zda tu není klon té dívky.

Zatím se Daniel pokouší od Anny vyzvìdìt další informace. Nìco více o ní samotné. Zjistí, že je nejspíš stará jeden rok a celou tu dobu byla zavøená zde. Ptá se na všechny kresby kolem. Anna tvrdí, že tyhle vìci vidí ve svých snech. Zaujmou ho obrázky s archou. Podle všeho je na nich i kód. Podle nich se jim podaøí archu otevøít. Uvnitž najdou aktivovanou bombu.

Zatím Sam koneènì pronikne do zašifrovaných dat. Kromì spousty informací najde také informaci o nádobì se symbiontem. Kefflerovy experimenty se týkaly spojení lidského vajíèka s goa’uldskou DNA, což z Anny dìlá goa’uldsko-lidský hybrid. Nikdo další podobný v objektu není, jen Anna. Sam zjišuje i další šokující informace, když pøijde Daniel s Teal’cem a sdìlují, že v arše je bomba. Bomba, která za šestnáct hodin vybuchne.

Barrett si okamžitì poøádnì podá Kefflera. Ten však neví, jak to zastavit. Pøiznává se ke svým experimentùm s Annou a snaze získat pøístup ke goa’uldské technologii - pomocí DNA Sekhmet, jež je v Annì a pùsobí jako oddìlená osobnost, i toho, že si toho Anna není vìdoma. Daniel s ní zkouší promluvit, vysvìtlit, co se s ní dìje, ale Anna mu nic konkrétního nedokáže øíci. Na místo pøijíždí doktor Lee, aby se pokusil zneškodnit bombu. Ani on ani Teal’c nedoporuèují bombu odnést. Daniel zkouší s pomocí záznamù lépe Annu pochopit. Zjišuje, že Keffler Annu ovládá podle jakéhosi ovladaèe a posléze na Kefflera vletí a obviní ho, že s ním zkoušel Annu vydìsit a že mohl kdykoliv vyvolat osobnost Goa’ulda, že ji také pustil a nechal zabít všechny kolem. Keffler ovšem zùstává stále v onom stavu klidné lhostejnosti a nic s ním nehne.

Snahy doktora Lea a Teal’ca bohužel jenom zkrátí èas, který zbývá do vybuchnutí bomby. Sam mezi tím ze záznamù zjistí, že Keffler nepoèítal s tím, aby Anna mohla žít. Daniel zkouší s Annou meditaci, jenže tím jenom pøivolá Sekhmet. Anna/Sekhmet unikne ze své cely. Posléze i Keffler využije pøíležitosti k úniku. Daniel se však domnívá, že meditace nepøivolala Sekhmet úplnì. Pomocí plánù, které Anna hodlala spálit, se podaøí bombu deaktivovat. Následuje honièka podzemními tunely. Anna opìt získává nad sebou úplnou kontrolu a najde Kefflera. Pøese všechno, co jí zkouší napovídat, mu nevìøí. Zastøelí ho a pak použije ovladaè, aby zabila i sebe, døív než ji Daniel dohoní.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
133. dl
´´Wood Martin´´
134. dl
´´Wood Martin´´
135. dl
´´DeLuise Peter´´
136. dl
´´DeLuise Peter´´
137. dl
´´Wood Martin´´
138. dl
´´DeLuise Peter´´
139. dl
´´DeLuise Peter´´
140. dl
´´Mikita Andy´´
141. dl
´´Waring William´´
142. dl
´´Woeste Peter F.´´
143. dl
´´DeLuise Peter´´
144. dl
´´DeLuise Peter´´
145. dl
´´Woeste Peter F.´´
146. dl
´´Wood Martin´´
147. dl
´´Waring William´´
148. dl
´´DeLuise Peter´´
149. dl
´´Mikita Andy´´
150. dl
´´Mikita Andy´´
151. dl
´´Tapping Amanda´´
152. dl
´´Woeste Peter F.´´
153. dl
´´Wood Martin´´
154. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 198 krt
vygenerovano za: 0.15961409 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)