Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu New Order I. /Èasy se mìní èást 1.
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 155.dl Èasy se mìní èást 1.
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.07.09 - Pátek
esk premira:
2007.04.13 - Pátek
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
155
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
801
Kd epizody:
SG-801
Pidno dne:
28.04.2009, 20:20:30
Zmna dne3:
28.04.2009, 20:58:14
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Goa'uld Baal využívá smrti Anubise a podaøí se mu ovládnout základnu jeho supervojákù. Tím rychle získává pøevahu nad ostatnámi Vládci soustavy a zaèíná znamenat hrozbu pro celou galaxii. Carterová s Teal'cem se vydávají v upravené nákladní lodi k planetì Halla, kde jak doufají se jim podaøí kontaktovat Asgardy, aby pomohli plukovníkovi O'Neillovi, který je stále uložený ve stázi v Antarktidì s hlavou plnou antických vìdomostí. Mezitím Daniel Jackson a doktorka Weirová v SGC jednají s delegací Goa'uldù (Amaterasu, Camulus a Yu se svým prvním mužem) o možném spojenectví proti Baalovi.

Sam s Teal'cem doráží do soustavy, kde by mìla Halla být, avšak místo toho objeví jenom èernou díru, která jejich loï vtahuje do sebe. Hyperpohon pøi mezigalaktické cestì vyhoøel a tak nemohou uniknout. V poslední chvíli je naštìstí zachraòuje Thor, který ve své nové lodi Daniel Jackson monitoruje zánik posledních replikátorù. Ti by totiž døíve nebo pozdìji dokázali vypnout èasové zaøízení (viz. epizoda Unnatural Selection), Asgardé proto museli zvolit definitivní øešení a nechat místní hvìzdu zhroutit do èerné díry. Ještì v prùbìhu rozhovoru s èástí SG-1 Thor zaznamenává, že zbylé replikátorské bloky se formují v loï, která uniká z gravitaèního pùsobení èerné díry a replikátoøi následnì infikují Thorovu loï. Když se je Teal'c a Sam snaží zlikvidovat, je Sam transportována na replikátorskou loï, která krátce na to uniká do hyperprostoru. Daniel Jackson ji následuje.


Thor se domnívá, že replikátoøi z lodního poèítaèe získali souøadnice planety, kde se Asgardé znovu snaží vybudovat svoji civilizaci a že míøí právì tam. V hyperprostoru nefungují zbranì ani štíty a tak se Thor rozhodnì znièit svoji loï autodestrukcí a doufá, že tím znièí i loï replikátorù. To se však nepodaøí díky poslednímu replikátorovi na palubì Daniela Jacksona. Toho Teal'c zlikviduje, ale už je pozdì. Daniel Jackson replikátorskou loï nedostihne a tak Thor aspoò posílá data o rychlosti a kurzu replikátorù na novou asgardskou planetu, aby tam asgardské lodì uspoøádaly léèku.

Samantha zaèíná prozkoumávat replikátorskou loï, kam byla transportována. Netrvá dlouho a narazí na Pátého, jednoho z humanoidních replikátorù. Ten ji obviòuje ze zrady, které se dopustila, když slíbila, že ho vezme s sebou z Hally, ale O'Neill rozkázal opak. Pátý zaèíná Samanthu muèit.

Vyjednávání s Goa'uldy nepokraèují dobøe. Goa'uldi lidem nabízejí hyperpohon pro jejich lodì, aby na nich použili antické zbranì a znièili Baala. Háèek je ale v tom, že zbraò v Antarktidì už nemá dost energie pro další použití. Lidé musí blafovat a nakonec jednání konèí neúspìšnì. Goa'uldi chtìjí ze Zemì odejít. Daniel je však zadrží, protože zjistí, že na Zemi se chystá zaútoèit loï Vládcù, aby otestovala obranu Zemì. Loï je ale na cestì znièena Baalem a proto jsou Goa'uldi držení v SGC propuštìni. Prospìjí Zemi více tím, že budou bojovat s Baalem. Camulus se však rozhodne zùstat, protože prohlašuje, že sám už nemá s èím bojovat a doma by ho èekala pouze potupa a muèení.

Mezitím v galaxii Ida replikátorská loï padne do asgardské léèky a je znièena. Pøesto nìkteøí replikátoøi pøežili, jelikož se od hlavní lodi ještì v hyperprostoru separovali a vytvoøili loï druhou. Následnì infikují asgardskou planetu a zaèínají se zde replikovat. Thor se vrací na Zemi pro Daniela a Jacka, protože vìøí, že v Jackovì mysli jsou informace, které pomohou replikátory porazit. Thor proto pøipojí Jackovu mysl k lodnímu poèítaèi a tomu se s jeho pomocí podaøí postavit zbraò. Ta pracuje na principu pøerušení komunikace mezi jednotlivými replikátorskými bloky. Thor zjistí lokaci replikátorské lodi na planetì a také to, že Samantha je držena právì v ní. SG-1 je transportován do její blízkosti, aby se ji pokusil osvobodit.

Páty pøestal Samanthu muèit a místo toho ji uzavøel do jakési iluze, ve které to vypadá, že žije se svým souèasným pøítelem Petem na farmì v Montanì. Nic z toho však není skuteèné a Pete je ve skuteènosti Pátým, který se do Samanthy zamiloval a chce, aby jeho lásku opìtovala. Ta ale pochopitelnì odmítá.

SG-1 na planetì bojuje s replikátory až narazí na Pátého, který vyhrožuje, že pokud budou pokraèovat, tak zabije Samanthu. Následnì se Pátý vrací zpìt do jejich spoleèné iluze. SG-1 pokraèuje v boji a postupnì se probojovává k lodi, kde je Sam držena. Thor na Danielovi Jacksonovi vytvoøil velkou verzi zbranì úèinné proti replikátorùm a postupnì ji nabíjí, aby tak mohl zneškodnit všechny replikátory na planetì. Nakonec to ale nestihne vèas. Replikátorská loï s Pátým na palubì uniká do hypeprostoru a Sam je ponechána na planetì. Thor použije antickou zbraò a zbylí replikátoøi na povrchu jsou znièeni.

Zpìt v SGC. Doktorka Weirová si balí své vìci v kanceláøi. Dostala nový úkol. Má velet výzkumu antické základny objevené v Antarktidì a oznamuje O'Neillovi, že je povýšen na brigádního generála a stává se novým velitelem SGC. O'Neill se po váhání rozhodne pøijmout a jako první vìc ve své nové funkci má možnost povýšit majora Carterovou do hodnosti podplukovníka.

Daleko od Zemì, na replikátorské lodi, Pátý sleduje dokonèení svého výtvoru. Nahá žena, pravdìpodobnì také humanoidní replikátor, vypadá jako Samantha Carterová! Zemì a SGC bude tedy nyní èelit jak Pátému s novou družkou, tak i Baalovi, který se snaží ovládnout naší galaxii.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 286 krt
vygenerovano za: 0.24897194 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)