Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Endgame /Konec hry
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 164.dl Konec hry
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.09.17 - Pátek
esk premira:
2007.04.26 - Ètvrtek
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
164
Dl v serii
10
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
810
Kd epizody:
SG-810
Pidno dne:
29.04.2009, 22:53:39
Zmna dne3:
29.04.2009, 22:53:39
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

V prùbìhu bìžné noèní hlídky je náhle asgardským transportním paprskem ukradena brána pøímo z SGC. Probíhá vyšetøování, ale ani záznam z kameru nic nevysvìtlí. Teal’c je mimo Zemi na schùzce vùdcù jaffských vzbouøencù a pokud se nebude moci spojit s SGC, má pøejít na stanovištì Alfa. Rozhodne se však vrátit se k Jaffùm a požádat o nákladní loï pro návrat na Zem.

Carterová najde na záznamech neobvyklé údaje senzorù z doby dvou dnù pøed krádeží. Ve stejnou dobu jeden z technikù provádìl nìjaké úpravy na bránì. Jedná se o doktora Hartkinse, který mezitím beze stopy zmizí. Carterová má podezøení na Trust. Ten nechal Hartkinse umístit na bránu zamìøovaè, aby ji mohl pozdìji transportovat. Signál zamìøovaèe by mohl zaznamenat satelit NSA.

Teal‘c nachází tábor mrtvých Jaffù. Objeví se jeho pøítel M’zel, který mrtvé našel už døív. Carterová s Danielem a ozbrojeným komandem vniknou do Hartkinsova domu, kde najdou bojové rakety a nervový plyn. Pøi pøestøelce s jedním mužem uvnitø se otevøe nádoba s nervovým plynem, ale na nikoho nepùsobí. Teal’c s M’zelem mezitím objevují další tábory plné mrtvých Jaffù.

Carterová analýzou zjistí že ona látka je jeden urèeným pro goa’uldské symbionty, který mùže zabít i jejich Jaffy coby živé inkubátory. Zlodìji brány chtìjí zøejmì jed šíøit pomocí raket a aerosolu na rozsáhlých územích a zabíjet Jaffy i Goa’uldy ve velkém. U vìznì byl nalezen identifikaèní prùkaz oblasti 51 a Daniel s Carterovou se tam vydají. Carterová má podezøení, že k pøenosu byla použita Osiridova "ozbrojená ruka", která umožòuje paprsek øídit dálkovì. Je dosud na základnì, ale nepodaøilo se navázat spojení s Osiridovou lodí, která je stále ještì maskovaná na orbitì.

I Teal’c na základnì Alfa identifikoval jed, vyrobený na základì výzkumu Tok’rù. M’zel hlásí napadení dalších tøí planet a miliony mrtvých a podezírá ze zloèinu Tok’ry. Teal’c si chce s nimi promluvit pøímo a nechat se zajmout, aby se dostal do kontaktu s jejich agentkou Zarin [Zarren]. Ta je po zajetí upozorní, že je musí po muèení pøedat Baalovi k popravì.

Pracovník Oblasti 51 je ve skuteènosti ve spojení s Trustem. Vyžádá si schùzku s jejich agentem, je ale sledován a dojde k pøestøelce. Agenta Trustu omráèí zat'nik'atelem Carterová, ta je však vzápìtí sama unesena asgardským paprskem na loï a omráèena.

Daniel vyslýchá zrádného vìdce, který se bojí z obavy pøed likvidací cokoli prozradit. Daniel ho pøimìje k øeèi slibem, že “pøehlédnou“ jeho tajné konto. Vìdec prozradí, že byl kontaktován z lidmi z Trustu a že se mu podaøilo aktivovat transportér a dostat se na Osiridovu loï. Nejprve fungoval jen samotný transport, až Trust získal pøístupové kódy z Danielova pøekladu, k nìmž byl pøinucen. Poté již Trust "ozbrojenou ruku" ani vìdce nepotøeboval.

Carterová se probírá na lodi a sleduje, jak se èlenové Trustu pøipravují pomocí brány k dalšímu útoku. Snaží se jim jejich úmysl vymluvit s poukazem na miliony mrtvých Jaffù, ale zbyteènì.

Zarin [Zarren] popírá jakoukoli úèast Tok’rù na útocích. V tu chvíli proletí další raketa právì na planetu, na níž se nacházejí. Zarin [Zarren] umírá a vzápìtí i všichni její Jaffové – a také M’zel, který má v sobì stále goa’uldského symbionta. Pøežije jen Teal’c, který nyní užívá tretonin.

Na Prometheu probíhá pátrání po Osiridovì lodi. Trust pøipravuje další útok, ale Carterová tvrdí, že cílovou planetu Baal již opustil. Vùdce únoscù po ní chce aktuální informace o stavu goa’uldských sil. Daniel se chystá pøenést na loï pomocí "ozbrojené ruky" a vypnout maskování.i hyperpohon. Dostane se na palubu a snaží se proniknout do systému. Protože nemá úspìch, znièí energetické krystaly a loï se odmaskuje. Prometheus k ní zamíøí. Posádka si všimne poklesu energie, Daniela odhalí a omráèí. Prometheus váhá s útokem, dokud Daniel nepotvrdí vyøazení hyperpohonu. Protože je maskování poškozeno, chtìjí èlenové Trustu uprchnout a zajatce zabít. V tu chvíli se však aktivuje brána a na loï vstoupí Teal‘c, který vùdce zabije. Pilotka, na jejíž výzvy nikdo neodpovídá, se chystá aktivovat hyperpohon. Carterová sebere mrtvému vùdci zamìøovaè a aktivuje transportní paprsek. Dostane se s bránou, Danielem i Teal’cem do nákladového prostoru Promethea tìsnì pøedtím, než Osiridova loï zmizí v hyperprostoru. Brána je vrácena na své místo a opìt uvedena do provozu s rušièem zamìøení, Trust však získal funkèní goa’uldskou loï vèetnì zbytku otravného plynu…

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 339 krt
vygenerovano za: 0.04421496 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)