Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Sacred /Posvátný chrám
seril:Smallville
seril Smallville - 81.dl Posvátný chrám
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.02.23 - Støeda
esk premira:
2006.05.12 - Pátek
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
81
Dl v serii
15
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T5215
Pidno dne:
24.05.2009, 19:21:33
Zmna dne3:
29.05.2009, 02:41:56
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná u Kentù na farmì, kde Clark pøebírá zásilku od pošáka. Mezitím se v televizi objevuje zpráva, že dr. Swann je mrtev. Clark i jeho rodièe jsou pochopitelnì šokováni a Clark otevøe onu zasílku,která obsahuje náš dobøe známý osmihranný klíè a zprávu od dr. Swanna o tom, že vrací toco mu právem náleží a že doufá, že mu to pomùže k naplnìní osudu. Proto se Clark vydává do jeskyní a do komnaty, kde umístil první èást ze tøí kamenù vìdìní. Zde si za pomocí klíèe promluví s Jor-elem a dozvídá se, že musí pokraèovat v hledání zbylých dvou kamenù, protože jestli padnou do nespravných rukou konec Zemì bude zpeèetìn.

Ocitáme se u Lany, které telefonuje Jason, že se pár dní zdrží u Lexe v Metropolis, což není pravda jelikož jakmile telefon položí vídíme, že je kdesi v cizí zemi. V zapìtí mu opìt zvoní telefon, tentokrát je to Lex, kterému neuniklo, že se vydal za pomoci mapy hledat další èást kamene, takže jel za ním a tím ho donutil ke spolupráci. Vracíme se opìt do Smallville kde Lana pøichází za Lionelem hledajíc Jasona. Ten jí ale jako kdyby omylem prozradí, že Jason je i s Lexem v Šanghaji v domnìní, že jí to Jason øekl. Lionel jí také ukazuje mapu a vypráví podrobnosti o Isabelinì minulosti. Lana se proto rozhodne letìt za nimi a zaène balit, do toho všeho pøijde Clark, který samozøejmì nemùže nechat aby kamen dostal Lex a Jason a proto odlétá s Lanou do Èíny.

Mezitím se v Èínì dostavají Lex a Jason do konfliktu s místní policii, která je po krátkém pronásledování zatýká a pøeváží do chrámu kde má být onen kámen, aby je zde vyslechla. Lana a Clark už se zatím ocitili v rušném Šanghaji a hledají doktorku na kterou je navedl Lionel. Ta se v zapìtí objeví a vede je do chrámu. Opìt se vrácíme do sklepení chrámu, kde stráže pøivedli Lexe po výslechu a odvedli Jasona. Ne vše je však tak, jak to vypadá, takže nakonec se dozvídáme, že to všechno Lex nachystal, aby se od Jasona dozvìdìl co doopravdy ví. Ovšem Lexe nìkdo pøeplatil u šéfa místní policie, takže Lex je v tuto chvíli opravdu zajat. Clark s Lanou a doktorkou se už zatím dostali do chrámu, kde Clark díky svému „bystrému“ zraku objevuje tajnou komoru. V ní objevuje šaty s maskou, která má ovšem v oèích kryptonit, takže se Clark pouze bezmocnì svalí na zem.

Vojáci zatím zastøelili onu dokrotku a Lanu odvedli do cely kde je zatím muèen Jason a Lex v domnìní, že bude fungovat jako motivaèní prvek pro naše mládence. Avšak jediné èeho docílí je to, že díky elektrickému proudu, který do Lany pustí, probudí v ní naši starou známou Isabell. Ta si hravì poradí jak se strážemi tak i s Clarkem, který se díky stražím dostal od Kryptonitu. Poté, co se všichni proberou z mdlob, vydají se k tajné komnatì kterou pøedtím otevøel Clark. Ten se však tentokrát drží zpátky. Tady Jason pøichází na právé umístìní kamene, který je pod stromem nedaleko chrámu. Isabelle tam však dorazila døív, kamen ze zemì doslova vytáhne a opìt po krátkém boji zneškodní Clarka. Poté se Isabell vydá zpìt do chrámu, kde se už naposledy støetává s Clarkem. Tentokrát si na pomoc vezme dva meèe, které svým zaøíkáním oèaruje a dovolí jí tak zranit Clarka, což také v zapìtí udìlá. Vše vyvrcholí její kreací, ze které ji však Clark dokáže ukrást kámen a pak i díky jejich tìlesnému kontaktu dochází k výboji, kdy jsou oba odhozeni. Jakmile se proberou, Lana je opìt starou Lanou a Clark má uzdravenou ránu. Pøibíhá Lex s Jasonem, aby všichni zjistili, že kámen je fuè. Ani Clark ho nemá.

A zpìt do Smallvillu. Zde vidíme opìt po dlouhé dobì rozhovor Lany a Clarka o událostech z posledních dnech ve stodole. Poté se pøesouváme do Lexova sídla, kde si vyslechneme ne moc pøátelský rozhovor mezi Lexem a Lionelem. V závìru dílu se ocitáme v Laninì bytì, kam pøichází Jason žádat o odpuštìní. To nakonec dostane, k èemuž jistì pomohl i fakt, že Jason Lanì ukázal onen druhý kámen který se v Èínì "jakože" ztratil. Následuje objetí na usmíøenou, ale Lanin tajemný usmìv je na pováženou. Na uplný závìr se vracíme ke Kentovým, kde Clark øíká rodièùm, že mu dr.Swann poslal pøed smrtí poslední e-mail. V nìm psal o tom, že vynaložil obrovské usílí aby tyto kameny našel. Našel však jen jeden. Ten prý poslal po dr. Crosbyové, ovšem ta, jako by zmizela... Clark se tedy znovu vrací do jeskyò, kde si vyslechne opìt onu památnou vìtu: Kal-Eli, je èas znovu zaèít naplnova svùj osud.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Beeman Greg´´
68. dl
´´Marshall James III´´
69. dl
´´Williams Pat III´´
70. dl
´´Carson David I´´
71. dl
´´Barrett David VI ´´
72. dl
´´Marshall James III´´
73. dl
´Shapiro Paul I´´
74. dl
´´Szwarc Jeannot´´
75. dl
´´O´Hara Terrence´´
76. dl
´´Carson David I´´
77. dl
´´Beeman Greg´´
78. dl
´Shapiro Paul I´´
79. dl
´´Szwarc Jeannot´´
80. dl
´´Marshall James III´´
81. dl
´´Turner Brad´´
82. dl
´´Turner Brad´´
83. dl
´´O´Hara Terrence´´
84. dl
´´Ransick Whitney´´
85. dl
´´Szwarc Jeannot´´
86. dl
´´DeLuise Peter´´
87. dl
´´Marshall James III´´
88. dl
´´Beeman Greg´´

Peteno: 405 krt
vygenerovano za: 0.06459403 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)