Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Mortal /Smrtelník
seril:Smallville
seril Smallville - 90.dl Smrtelník
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.10.06 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.01 - Úterý
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
90
Dl v serii
2
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6402
Pidno dne:
25.05.2009, 09:25:05
Zmna dne3:
29.05.2009, 21:39:49
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná v psychiatricxké léèebnì v Belle Reve. Vidíme Lexe, který promlouvá s doktorkou o stavu jeho otce, jenž je zavøený v jedné z buòek (jaká to analogie k dílu #308 ). Lionel je stále pod kryptonským vlivem. Pøi odchodu pak o Lexe zavadí o jednoho z chovancù, se zvláštní schopností metat elektrické výboje - a tomu se povede se osvobodit. Osvobodí poté dva další chovance - dvojèata, kteøí mají rovgnìž speciální schopnost - vytváøžet silová pole, pøes které nic a nikdo neprojde... O chvíli pozdìji, na cestì z léèebny zjišujeme, že všichni tøi mají namíøeno do Smallville... Následuje znìlka s již opraveným jménem Kristin :)

Další den, na farmì všichni ze Smallville pomáhají s budováním nového statku... Inu, když je Clark teï bez schopností, je z nìj naprostá nula :) ... Dokonce i pøi zatloukání hloupého høebíku se práskne do palce :D ... Clark je však šastný, protože koneènì mùže být s Lanou a nemusí jí v nièem lhát. Chloeinka nedokáže pochopit Clarkovo rozhodnutí být normálním. Ale smiøuje se s tím (s doplnìním dalšího z jejích 1000 tváøí :) )... Následuje scéna, na kterou èekali ClarkoLanovci 2 celé øady... Clark s Lanou jsou spolu, drží se za ruèièky a plkají o svém vztahu... Ve stodole to málem rozjedou, ale Clark (pøiznajíc se, že je panic) sexuální zápletku zastavil a s Lanou se shodli, že by mìli jejich vydovádìní nechat na speciální pøíležitost (haha, sex nebude) :) Ovšem, pokraèují v objímání - ale, nìkdo je vyruší - Clark si ve spìchu a ve strachu z rodièù obleèe trièko (naruby :D ) ale zjišuje, že do stodoly pøišli uteèenci z Belle Reve. Pøišli si pro Clarka, aby jim pomohl ukradnout sérum (které je udržuje pøi životì) z LuthorCorpu. Clark však odmítá a tak si Lee (chlapík s elektrickými schopnostmi) vezme do parády Lanu. Clark se poté dozvídá, že Lee byl souèástí tajného projektu v LuthorCorpu a ono sérum mu bylo dosti èasto podáváno. Do situace se vmísí Martha s Jonathanem - i ty dva Lee zajme a Clarkovi nezbývá nic jiného, než se Leeovi podøídit...

Mezitím, v jeskyních se potká Chloe s Lexem - Lexovi není jasné, jak se onoho dne dostala Chloe z Kowachijských jeskyní do aljašské nemocnice... a také jí podezøívá, že pøed ním nìco skrývá. Chloe chytøe na nìj vytasí fakta o lodi na Landerovì poli. Poté odejde se slovy "Pøestaò se ptát, nebo se zaènu ptát i já..."... (není úžasná? :love: :) )...

Clark poprosil Chloe o pomoc pøi vloupání do LuthorCorpu. Nyní zaèíná scéna jak vystøižená z mého dalšího oblíbeného seriálu - Alias... Komunikaèní nádobíèko, notebook s detailním plánem továrny, dýmovnice, svìtelnice... Chloe se povedlo odblokovat vstupní dveøe a Clark se tak mohl dostat ventilaèní šachtou do Levelu Three... S malými nesnázemi se nakonec oba dostali do tajné místnosti se sérem.

Doma u Kentù to vøe - na návštìvu pøišla šerifka, oznámit Kentovým, že z Belle Reve utekli chovanci... Jonathan se snaží šerifku vystrnadit a zøejmì podle toho šerifka poznala, oè bìží... Zavolala posily, ale to už dvojèata vytvoøila kolem baráku silové pole - takže nikdo nemohl Kenty a Lanu osvobodit.

Zpìt v Luthorcorpu - Clark s Chloe se nemùžou dostat k séru - to je chránìno úèinnými lasery (takže Clarkovi málem upadla ruka :D ) a tak se Clark rozhodl pro malou lest... Pøijel zpìt na farmu s kuføíkem, který obsahoval svìtelenou bombu (Loisin dárek Chloe za maturitu :) ) - ta Leeho omráèila a tak získal Clark èas k vypnutí elektøiny. Nakonec jej Clark uzemní svou pravaèkou.

Poté, co jsou všichni tøi chovanci opìt za møížemi pøichází za Clarkem Chloe ... ta mu øíká, že zachytila v LuthroCorpu tajný signál, pøenášející obraz. Clark ihned pochopil - celou tuto akci od zaèátku peèlivì Lex nachystal, aby zjistil, zda-li je Clark tím, kým øíká že je. Veèer v hradu pak Lex sleduje záznam z továrny a nevìøícnì kouká na Clarka, jak jej zraòuje laser. V tom pøichází Clark a dává mu jednu do držky. Poté ještì jednou a vyèítá mu to, že uvrhl jeho rodinu a Lanu do nebezpeèí. Nazve jej zbabìlcem, naèež se Lex napolsledy pøesvìdèuje, že Clark je skuteènì zranitelný - políèek mu vrátí :) ... Konec pøátelství je oficiální. :)

V závìru celého dílu Clark s Lanou rozmlouvají o tom, co se stalo... a pod tíhou okolností zjišují, že nyní je ta pravá speciální chvíle... zaènou se líbat ... a ... kamera ujíždí pryè a díl konèí pohledem na hvìzdy. Copak tam ti dva asi dìlali? :D

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 496 krt
vygenerovano za: 0.15067887 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)