Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Thirst /Krvežíznivost
seril:Smallville
seril Smallville - 93.dl Krvežíznivost
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.10.27 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.04 - Pátek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
93
Dl v serii
5
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6405
Pidno dne:
26.05.2009, 09:17:27
Zmna dne3:
29.05.2009, 21:49:47
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná v redakci Daily Planet, kde Chloe právì absolvuje pracovní pohovor se šéfredaktorkou Pauline Kahn (hraje ji Carrie Fisher známá ze Star Wars jako princezna Leia) která Chloe vysvìtuje že pøestože ji Lionel Luthor nejdøíve pøijal a poté vyhodil, není tak dobrou reportérkou pro Daily Planet, a Chloeinku vyhodi s tim ze ji ma pøinést pøíbìh.Støih na vysokoškolskou kolej Metropoliské Univerzity, kde na dveøe zazvonil poslíèek s pizzou, otevøou mu velmi pìkné sleèny a vtáhnou ho dovnitø. Následnì vidíme poslíèka jak si užívá ve víøivce,... ale jenom do té doby, než jedné z dívek nenarostou upíøí tesáky a pustí se, místo do pizzy, do nìj.

Ráno pøichází Clark za Lanou do Talonu a pøekvapenì kouká na stùl plný uèebnic. Lana se totiž dostala na Metropoliskou na odvolání a tak se tìší na studentský život, jak bude bydlet na koleji a jak se osamostatní. Clark je trošku pøekvapen že mu o tom Lana nic neøekla a navíc ho mrzí že Lana nešla na Kansaskou Centrální ale na Metropoliskou. (pozn.kcen: takova prdel a takovejch vysokejch skol:)).Støih na onu inkriminovanou upíøí kolej kde se zrovna prezidentka koleje Buffy Saunders (!) pøíjmá nové èlenky, a vida je mezi nimi Lana.

Støih na pøednášku profesora Miltona. Ten zrovna vykládá o pádu øíše øímské s nenápadnou reminiscencí na Luthorovy, když tu se mu za zády objeví Lex. Milton pøednášku ukonèí a zaène se bavit s Lexem,který mu nenápadnì naznaèí, že když bude takhle pokraèovat, tak se možná nedoèká dalšího semestru. Støih zpátky na dívèí kolej kde místní flundry právì vybrali z nìkolika úèatnic právì Lanu, ovšem toto vybrání spoèívá tak trochu v nepøíjemném francouzáku a lehkém zakousnutí již zmínìné Lany.

Za Lexem pøichází profesor Milton a nese mu svùj osobní spis, protože je mu jasné že by si ho Lex døíve nebo pozdìji provìøil. Milton poznamenává že by se asi univerzitì nelíbilo, že ty samé peníze ze kterých ji Lex financuje pocházejí z nezákoných experimentù LuthorCorpu. Vyklepne Lexe v kuleèníku a odchází.Lex za ním posílá ochranku aby ho sledovala. Mezitím na univerzitì strhává Chloeina spolubydlící èlánky z novin vylepené na zdi. Chloe se rozèílí, ale v zápìtí je pøekvapená, protože za její postelí se válí Lana, která vypadá jako by mìla velmi rušnou noc. Náhle pøichází Clark a pøestože se Chloe snaží Lanu kamarádsky krýt, Clark lest prohlédne a snaží se si promluvit se zbídaèenou lanou. Lana ovšem nemá na mluvení náladu a Clarka se vášnivì vrhne. Clarkovi se ale moc nechce a Lana mu øekne že by možná mìli pøehodnotit svùj vztah. Lana odchází a Clark stojí opaøený u zdi. Mezitím vidíme profesora Miltona jak vchází do hangáru LuthorCorpu, kde se nachází kosmická loï, když se jí ale chce dotknout zastaví ho èlen Lexovy ochranky, a vyhrožuje mu zbraní. Milton ho ale probodne svojí rukou (pozn.prstem/zkrystalizovaným prstem).

Støih na upíøí kolej, kde Lana se holky veselí a popíjejí. Hned na to Lana dostane ránu od jedné z upírek, proletí obývákem a skutálí se ze schodù, doslova slyšíme praskat kosti. Upírky se dobøe baví a koukají na zkroucenou Lanu. Najednou Lana zaène vstávat a nakonec si narovná zlomený vaz. Následuje støih na Chloe sedící u poèítaèe jak telefonuje s Clarkem. Než ale Clarkovi stihne øíct co o oné koleji objevila, Clark je u ní (moc pìkný efekt s papíry na stole) spoleènì se rozhodnou že jediný zpùsob jak zjistit co je se dìje s Lanou je jít na maškarní veèírek oné koleje. Støih na veèírek, u dveøí stojí dívka v kostýmu králíèka a pouští dovnitø Carlose (Clark namaskovaný jako Zorro :)) a Chloe která je namaskovaná jako školaèka :).Chloe zahlédne Lanu, která se tulí k nìjakému fešákovi, ale než ho Lana stihne zakousnout jak zajíce, Chloe ji vyruší a odvede vedle. Mezitím Clark prohledává pokoje nahoøe a zjišuje že na Buffy v mládí zaútoèili zmutovaní netopýøi. Naèapá ho samotná Buffy v rajconím kostýmku èertice, ale Clark prchne s použitím své super rychlosti. Chloe se baví s Lanou a celá konverzace konèí tím že ji Lana kousne a uteèe, to celé vidí Clark a odnáší Chloe do nemocnice.

Støih do nemocnice, kde leží Chloe, s virem vztekliny. Pøichází Milton a nenápadnì poradí Clarkovi že by mìl jít za Lexem, nebo Luthorcorp pracuje na projektu 1138 který s tím má cosi spoleèného. Tou dobou právì Buffy peskuje Lanu že nechala Chloe žít a že by mìla tuhle zaèáteènickou chybu napravit. Clark jde za Lexem, a ptá se ho na projekt 1138 a Lex mu vysvìtluje že zkoumali virus vztekliny v závislosti na netopýrech afektovaných meteority, a zjistili že u èlovìka mùže znásobit sílu ale má i jiné vedlejší úèinky - jako kanibalistické tendence a upíøí zoubky. Když Lex ukazuje Clarkovi lék (jenže to má háèek, u léku musí být aktivní kryptonit) vpadne dovnitø stropem Lana a zaútoèí na Lexe, ten pøevrhne kuføík a Clark se ocitá ležící vedle kryptonitu. Lana využívá situace a kousne si. Z jejích oèí vyšlehnou plameny.

Lana bere bezvìdomého Clarka na kolej což se nelíbí Buffy. Lana chce ze Clarka taky udìlat upíra jenže to vede ke konfliktu s Buffy, která se na Lanu vrhne. Když se na ni Buffy chystá skoèil, Lana ji sežehne ohnivým pohledem a je po Buffy. Clark se probouzí a Lana ho pøesvìdèuje že když se stane upírem budou spolu moci být vìènì. Clark do ní ale zabodává injekci s lékem (když v druhé drží meteorit). Lana úpí a omdlévá. Støih na další den. Lana si naštìstí nic nepamatuje a nakonec to samozøejmì konèí polibkem. Pozdìji Clark jde za Lexem, kde už dìlníci opravují prosklenou støechu. Clark dìkuju Lexovi za pomoc, Lex se však diví tomu že Clark vedìl o projektu 1138, ptá se ho na profesora Fina, ale Clark mlèí.
Další den je Chloe v redakci a ukazuje šéfredaktorce svùj pøíbìh o upírech. Šéfredaktorka sice øíká že "pøemožení nìjaké upírky Buffy" není zrovna pøíbìh pro Daily Planet, a že Chloe není opravdová reportérka,..zatím, a pøivítá ji v Daily Planet. Nakonec vidíme zábìr na Chloe jak jde do sklepního oddìlení Daily Planet, kde má svùj stùl. Chloe se usmívá - má radost...


Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 521 krt
vygenerovano za: 0.0902319 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)