Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Exposed
Odhalená usa
seriál:Smallville

seriál Smallville - 94.díl Odhalená
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
2005.11.03 - Čtvrtek
Česká premiéra:
2008.04.07 - Pondělí
Řada:
5 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
6
Produkční číslo:
2T6406
Délka dílu:
42 min.
Přidáno dne:
26.05.2009, 09:23:00
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:29
Žánr:
Seznam žánrů

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

Díl začíná pohledem do Chloeiny "podzemní" kanceláře v Dailly Planet. Zatímco se Chloe snaží vypadat jako seriózní novinářka (ve slušivém kostýmku), za ní Lois hraje vesele na Playstationu a o nějakou seriózní novinařinu se nestará. To ale jenom do té doby, než opět zazvoní telefon na jehož konci je jakási nervózní žena v červených šatech. Dá si s Chloe a Lois schůzku před hotelem. Lois a Chloe se tedy vydají před hotel, ale ke schůzce nedojde. Ve chvíli kdy se dívka rozěběhne k nim, vyrazí zpoza ulice auto a udělá z děvčete něco na způsob mletého masa.

Střih na Kentovic farmu, kde Jonathan s Clarkem kydají hnůj (nebo co to dělají :)). Náhle se přiřítí cadilac v oblaku prachu. Øidičem je Jonathanův starý přítel Jack. Jack ovšem není jen tak nějaký vidlák, je to senátor za Kansas a prosí Jonathana o to aby agitoval mezi farmáři. Jonathan je překvapený, ale souhlasí, zvlášť poté co se dozví že proti Jackovi kandiduje Lex Luthor.

V Dailly Planet, mezitím vyšetřuje policie. Poté co detektivka Sawyerová zjistí že Lois ani Chloe nic neví, dá jim dobrou radu že tohle je velké město a dějou se tu nejrůznější věci a že by si měli dávat pozor. Ovšem to by bylo aby ji děvčata poslouchaly, že? Chloe za chviličku vypátrá že dívka tancovala v jistém striptýzovém klubu. Na farmu zatím dorazí detektivka Sawyerová, a ukáže senátorovi fotku, kterak mu na klíně sedí inkriminovananá striptérka. Senátor tvrdí že o ničem neví, a Jonathana hned napadne že je za tím Lex. Clark se za ním tedy vypraví, ale zjišťuje že Lex v tom prsty nemá. Lex je naopak velmi vstřícný a půjčí Clarkovi svou osobní propustku do již zmíněného šmajchl kabinetu.

Opět střih do Metropolis, kde jdou naše novinářky ve večerních róbách do klubu. Vyhazovač je ovšem nechce pustit, ani když se pokusí o starý trik: "máme uvnitř přátele". Vezmou to tedy vchodem pro účinkující. Jenže dívky nechtějí o zavražděné Mellisse mluvit. Chloe se rozhodne že půjdou přímo ke zdroji a vloupe se do kanceláře. Samozřejmě že jsou přistiženy majitelem a jeho plešatou ochrankou. Aby se z toho dostaly, řekne Chloe že Lois je tu kvůli konkurzu na tanečnici. Opět se ocitáme na farmě kam přijde Lex za Jonathanem a ukazuje mu telefonní záznamy senátora Jacka. Ukazuje se, že náš milý strýček Jack striptérku nejen znal, ale že si s ní i dost často volal.

Do strip klubu vchází Clark na Lexovu propustku a místní šéf ochranky ho posadí k senátorovu oblíbenému stolu. Clark je v tomto prostředí plném svlékajících se blondýn docela zmatený a když se ho číšnice zeptá co chce k pití, zmůže se jen na zakoktání. Náhle se v sále setmí, a na podium napochoduje Lois oblečená jako námořnice, začne se celkem nemotorně svlékat, až do bikinek v barvách americké vlajky (ach ti patrioti :)). Ale nakonec to začne docela rozjíždět a to zrovna ve chvíli, kdy si ji všimne Clark. Ten se snaží koukat kamkoli jen ne na podium. Nastupuje jiná dívka, a Lois se přesune mezi stoly, přičemž se nenápadně začne vlnit kolem Clarka a ptá se ho co tu dělá. Jenže Clarka pozoruje ochranka a tak Lois musí zahrát malé divadélko. Sedne si Clarkovi na klín a mámí z něj peníze. Clark je zmatený jak lesní včela a studem neví co dělat. Najednou do klubu vpadnou policisté v čele se detektivkou Sawyerovou. Lois popadne za ruku rusky mluvící majitel klubu a někam ji vleče. Zrovna tu chvilku policisté nasadí Clarkovi klepeta. Clark ale jeětě zaslechne jak jeden z gaunerů říká že senátor je nevinný a že Melissu nezabil. Chloe si mezitím vzadu v šatně zkouší andělská křidélka a vyzvídá od striptérek. Nakonec jí jedna (v kůži oděná domina) prozradí že občas nějaká dívka zmizí a už ji nikdo nenajde a že podobný osud asi čeká Lois.

Na farmě Jonathan projíždí senátorův cadilac a poté se s ním jede projet. Zjiěťuje že senátor nebyl úplně upřímný a měl pletky s onou striptérkou. Chviličku se v autě hádájí a Jonathan podotkne že Jack byl pro Clarka hrdina. Jack odpoví že hrdinové taky dělají chyby. Rusky mluvící mafián přivádí Lois do svého apartmá a ukazuje jí skříò plnou červených šatů (stejných jako měla mrtvá Melissa). Lois najde ve skříni krabici plnou Melissiných věcí a dojde jí že rusák jí nedobrovolně sbalil kufry. Lois se ale nedá tak snadno a dá rusákovi co proto, prohodí ho ozdobnou stěnou, jenže je paralizována jednou z rusákových goril. Clark je s Chloe v Daily Planet, a společně najdou v počítači rusákovu adresu. Ozve se pronikavé svvviiisst a Clark utíká.

Vidíme rusáka a jeho gorilu jak nesou bezvědomou Lois k vrtulníku. Přesně v tu chvíli vletí do apartmá Clark. Jenže jsou už všichni pryč, jen na podlaze se válí Loisina fotka. Mladý Kent nelení a volá přítele na telefonu - Chloe, která mu poradí ať se podívá co to rusák tisknul. Je to falešný pas pro Lois, a Chloe ještě zjišťuje že na střeše je heliport. Clark svou rychlostí vybíhá na střechu právě ve chvíli, kdy vrtulník odlétá. Popadne kabel, zahákne ho za vrtulník a stáhne vrtulník dolů. Rusák je překvapen ale než stihne cokoli udělat, Lois se probere a dá mu do zubů. Policie už je na střeše, ale překvapené Lois sděluje že rusák má diplomatickou imunitu a musí ho tedy pustit. Lois je naštvaná a ještě jednu šklebícímu se rusákovi vlepí.

Střih na Clarka jak jde do Lexova zámku, omlouvá se Lexovi že neposlechl jeho rady aby se do ničeho nezapletl. Lex mu vypráví příběh o králi Davidovi. O tom že hrdiny vždycjy chceme vidět perfektní, bez toho abychom na nich hledali chyby. Clark se vrací na farmu a nalézá tam senátora, který se rozhodl že se ke všemu přizná a uspořádá tiskovou konferenci. Jack ještě poradí Jonathanovi že by měl kandidovat na senátora za Kansas a Jonathan se usmívá. Clark jde posmutněle do domu a zjiŠtuje že se Lois stěhuje do Talonu (protože Lana teï bydlí s CHloe na koleji). Clark pomáhá nadšeně stěhovat. Do Talonu se přijde chlubit Chloe prvním článkem v Dailly Planet. Je to článek o tom jak jakéhosi syna ruského diplomata v Evropě zatkli. Všem je hned jasné o koho šlo. Chloe má radost i když je její článek na 53 stránce pod čarou. Lois ještě Clarkovi říká že jestli se někdy zmíní o její příhodě v klubu že ho zmlátí tak že ho nikdo nepozná. Clark se usměje a ve dveřích si nezapomene do Lois rýpnout.

Číslo
Název
Režie
89. díl
´´Marshall James III´´
90. díl
´´O´Hara Terrence´´
91. díl
´´Ransick Whitney´´
92. díl
´´Shapiro Paul I´´
93. díl
´´Shapiro Paul I´´
94. díl
´´Szwarc Jeannot´´
95. díl
´´Marshall James III´´
96. díl
´´Shapiro Paul I´´
97. díl
´´Rosenthal Rick I´´
98. díl
´´Rohl Michael J.´´
99. díl
´´Ellis Peter III´´
100. díl
´´Beeman Greg´´
101. díl
´´Szwarc Jeannot´´
102. díl
´´Ransick Whitney´´
103. díl
´´Winter Glen´´
104. díl
´´Rohl Michael J.´´
105. díl
´´Szwarc Jeannot´´
106. díl
´´Welling Tom´´
107. díl
´´Marshall James III´´
108. díl
´´O´Hara Terrence´´
109. díl
´´Ransick Whitney´´
110. díl
´´Marshall James III´´

Přečteno: 557 krát
vygenerovano za: 0.07641792 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)