Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Fanatic /Fanatic
seril:Smallville
seril Smallville - 98.dl Fanatic
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.01.12 - Ètvrtek
esk premira:
2008.04.11 - Pátek
ada:
5
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
98
Dl v serii
10
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T6410
Pidno dne:
27.05.2009, 21:42:32
Zmna dne3:
29.05.2009, 22:05:23
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Dean McKenzie jako Lexùv asistent, David Richmond-Peck jako March Sosnick, Miles Meadows jako Doug, Sage Brocklebank jako James, Adrian Holmes jako Griff, Annie Burgstede jako Samantha Drakeová
Popis: Po rekapitulaci událostí z minulých dílù se ocitáme na Jonathanovì volebním meetingu. Všude jsou nadšení volièi, nápisy :"Kenta senátorem" a spoustu hvìzd a pruhù. Ve stejné dobì sledujeme jak kdosi montuje v zákulisí odstøelovaèku. Na podium už ale vstupuje Jonathan se svým vlasteneckým projevem. Tajemná osoba sleduje Jonathana hledáèkem pušky a chystá se støílet. Jonathan skonèí svùj projev a my vidíme že osoba za hledím sniperky je - Lois! A puška spustí...a kulka letí...

Vracíme se v èase o den zpìt a vidíme Lexe, jak ve svém zámku organizuje volební kampaò. Rovnìž vítá výpravu nadšených studentù z Centrální Kansaské Univerzity a má k nim motivaèní projev. Jedna ze studentek - Samatha Drake, je naprosto nadšená a Lexe doslova hltá oèima. Povídá Lexovi jak moc jí inspiruje a oslní lexe znalostí událostí z jeho života. Nakonec se s Lexíkem vyfotí a ten pozoruje že Samantha má na krku pøívìsek "L-e-x". Studenti odcházejí a Lex pøíjmá hovor od Griffina (ano ten tajemný èernoch z podsvìtí z Lexmas) jenž Lexovi tvrdí že na Jonathana našel doslova bombu. Domluví se tedy na schùzce a Griffin zavìsí. Za ním ale stojí Lionell, který mu za informaci o Jonathanovi nabídne spoustu penìz. Griffin mu dá obálku ve které je nìjaká fotka. Lionel se na ní podívá a zapálí ji zapalovaèem. Na farmì u Kentù právì Jonathana fotí pro volební brožurku. Všude jsou navezené kulisy knihovny, americké vlajky a podobnì. Pøichází Lois a nevybíravì se pouší do vedoucího Jonathanova volebního teamu. Ten se s ní chvilku hádá jenže pak si Jonathan pøeète noviny a zjistí že vedoucí jeho jménem do novin øekl nìco s èím Johny nesouhlasí a slizkého vedoucího vyhodí. Na jeho místo pasuje pøekvapenou Lois. Clark a Martha jsou pøekvapení ale neøeknou nic. Mezitím Johnymu zazvoní telefon a je slyšet jen jakýsi tajemný, zmìnìný hlas. Jonathan se rozèílí pøekvapivì otevírá medailonek plný práškù a jeden si vezme. Lois bere svou novou funkci vážnì a zaènì vylepovat plakáty s Jonathanem, respektive pøelepuje jimi Lexovi plakáty. Tím se dostane do konfliktu s pøedsedkyní studentù Samanthou.

Veèer sledujeme Lanu která opìt pracuje na svých astronomických výpoètech. Pøichází za ní Clark a oba se pomalu vrhají k posteli. Najednou Clark vyskoèí jako bodnutý vèelou. Lana je zmatená a Clarkovi pøipomene že spolu už dlouho nemìli sex. Clark vykoktává nìco v tom smyslu že ho jeho "zkušenost" (z dílu 5x03 - Hidden) zmìnila. Nakonec Clark v sebeobranì stoèí debatu na Lanin výzkum, a její náhlý zájem o astronomii. Oba dva se lehce pohádají a Lana odchází. Na farmì zatím budoucí senátor pilnì øeže prkna motorovkou. Když tu nìkoho zahlédne. Je to jeden ze studentù co byli na zámku. Jonathan ho pronásleduje ale dostane ránu baseballovou pálkou. Zjistujeme ze za celým pøepadením stojí Samantha. Martha jede z nákupu s úsmìvem se podívá do výloh, které jsou plné Jonathanových fotek. Najednou se otoèí a za ní stojí Lionell, který jí nabídne finanèní injekci pro Jonathanovu kampaò. Martha to samozøejmì odmítne. V Dailly Planet Chloe opìt pracuje hluboko do noci a na návštìvu pøichází Clark. Vypráví Chloe o tom že má jistý "problém" se sexuálním životem, jednoduše se bojí aby Lanu ve víru vášnì neugriloval. Chloe ho vyslechne a pokusí se mu naznaèit že by nemìl mít strach a opìt se stoèí rozhovor na Lanin astro-výzkum.

Martha a Clark se potkávají ve dveøích farmy a najednou uslyší psí štìkot. Utíkají do stodoly kde na nìco vyje Shelby. To "nìco" je Jonathan povìšený hlavou dolù. V Nemocnici Lois øíká Clarkovi s Marthou že doktor doporuèuje Johnymu zùstat v nemocnici pár dnù. Když ale dojdou k Johnymu do pokoje, má už pan senátor sbaleno a obléká se. Martha se na Jonathana naštve a nazlobenì odchází. Clark jde také ale potkává Lexe, který mu øíká že na nic nemùže a že najde toho kdo to udìlal. Opìt zábìr na logo Kansaské univerzity, ve studentském volebním štábu to vøe. Samantha zuøí a øíká že pouhé zmlácení nestaèilo a že je potøeba pøitvrdit. Její dva spoleèníci to ale nevydrží a chtìjí volat policii. Samantha vytasí zbraò a oba zastøelí. Potom dojde k zrcadlu, vezme do ruky strojek a zaène si støíhat hlavu.
Lex vchází do své kanceláøe na zámku a najde za stolem sedící Samanthu s holou hlavou a v lehkém župánku. Samantha pak Lexovi pøedvede svou oddanost tím že župánek odloží. Lex ale na nic takového nemá ani pomyšlení a když zjistí že to ona zaútoèila na Jonathana, chce ji nechat vyvést. Samantha mu ale o hlavu rozbije karafu s whiskou. Chloe s Clarkem mezitím v Planet dekódují èíslo ze kterého volal Johnymu ten tajemný hlas. Zjistí že hovor šel z kanceláøe "Studenti pro Luthora" a Clark se tam hned vypraví. Na podlaze najde krvavou stopu, která jej dovede ke dvìma mrtvolám, které mají místo oblièejù Lexovu fotografii.


Blíží se velké finále. Opìt se ocitáme na Jonathanovì volebním meetingu. Jonathan si piluje projev a Lois ho povzbuzuje. Ve chvíli kdy Jonathan vstoupí na podium, potká Lois Samanthu která se na meeting vetøela. Samathna Lois uzemní. Lois se probírá a Samantha ji ohrožuje pistolí. Lois je donucena vzít odstøelovaèku a namíøit jí na Jonathana. Když se Samantha zaène vykecávat ze svých motivù, Lois se jí pokusí praštit pažbou, jenže Samantha se ubrání a puškou vystøelí sama. V tu chvílí do sálu vchází Clark. Všechno se zpomalí a my vidíme jak Clark rukou chytá kulku. Jonathana obklopují bodyguardi a Lois zpacifikuje Samathu, a když pøibíhá Clark už je po všem. Na zámku se objevuje Lionel a pøináši Lexovi dáreèek - knihu "Umìní války". Lionel povídá Lexovi že Jonathan nad ním prùbìžnì vede a ptá se ho jaké to je být pro nìkoho Bohem. Lex odpovídá že být pøedmìtem uctívání nìkolika psychopatù není nic moc. Také otci sdìluje že Griffina našli mrtvého a že to byla pravdìpodobnì sebevražda. Lionel se jenom usmívá když mu Lex vmete do tváøe že by Lionel alespon jednou mohl být na jeho stranì. Na farmì Jonathan odchází a Martha s Lois si povídají. Zjišujeme že jim došli peníze na kampaò a Lois si povzdechne že se asi Jonathanùv sen o sezení v senátu nenaplní. Marthu napadne ještì jedna možnost a zapøísahá Lois aby o tom Jonathanovi neøíkala.

Clark je ve stodole a potkává tam Lanu, která dalekohledem pozoruje hvìzdy. Oba dva se více ménì usmíøí a Clark se Lanì omluví. Lana se mu potom svìøí se svojí teorií ohlednì kosmické lodi. Lana si myslí že je možné že když loï spadla pøi druhém meteorickém dešti je dost dobøe možné že jedna spadla i pøi prvním a že její pasažér tu s nimi žije po celou tu dobu. Vidíme že Clark docela zbledl, ale mlèí a nic Lanì neprozradí. Poslední zábìr ze na Marthu která nastupuje k Lionellovi do limuzíny.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
89. dl
´´Marshall James III´´
90. dl
´´O´Hara Terrence´´
91. dl
´´Ransick Whitney´´
92. dl
´´Shapiro Paul I´´
93. dl
´´Shapiro Paul I´´
94. dl
´´Szwarc Jeannot´´
95. dl
´´Marshall James III´´
96. dl
´´Shapiro Paul I´´
97. dl
´´Rosenthal Rick I´´
98. dl
´´Rohl Michael J.´´
99. dl
´´Ellis Peter III´´
100. dl
´´Beeman Greg´´
101. dl
´´Szwarc Jeannot´´
102. dl
´´Ransick Whitney´´
103. dl
´´Winter Glen´´
104. dl
´´Rohl Michael J.´´
105. dl
´´Szwarc Jeannot´´
106. dl
´´Welling Tom´´
107. dl
´´Marshall James III´´
108. dl
´´O´Hara Terrence´´
109. dl
´´Ransick Whitney´´
110. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 534 krt
vygenerovano za: 0.11471701 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)