Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Wither /Zrádná pøíroda
seril:Smallville
seril Smallville - 113.dl Zrádná pøíroda
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.10.12 - Ètvrtek
esk premira:
2008.05.05 - Pondìlí
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
113
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T7703
Pidno dne:
02.06.2009, 20:31:30
Zmna dne3:
02.06.2009, 21:22:10
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Díl zaèíná na tzv. líbacím palouku, kde v každém autì sedí, nebo spíše øeèeno kroutí se v rùzných polohách nìjaká dvojice. V každém až na jedno. V tom sedí Chloe a Jimmy.Podle toho jsou tam kvùli jednomu skvìlému èlánku, ovšem jeho chování tomu nenasvìdèuje. Poté když už se chce ke Chloe pøitulit ho ona zarazí zaènou si povídat o jejich vztahu.Po nepøíliš pøesvìdèivé debatì o zpomalení se na sebe vrhnou:-) Ovšem pøeruší je výkøik neznámì dívky, která mezitím se svým spoleèníkem :-) vyrazila k jezeru. Naše redaktorská dvojka najde tuto dívku povìšenou dva metry na stromì. Následuje sambády séjv mí....

Lex chystá maškarní ples na podporu obìtem Èerného ètvrtka. Martha je pozvaná a chce sebou vzít i Clarka, který ale odmítá...chudáášek nemá rád kostýmy...Ples se probírá i na zámku, ovšem v krapet odlišné atmosféøe. Lana je v novinách jako další Lexovo dìvèe, což se jí nelíbí a následuje menší nepøíliš chápavá debata.

Za Chloe pøišel Clark, a ta mu hned vyklopí co se stalo.Spoleènì dojdou k názoru, že to musel být nìjaký meteoritem ovlivnìný týpek a vše zatím smìøuje k dívèinì milenci. Ten se totiž zatím nenašel. Lois si mailuje s bulvárem u Kentù na farmì. Na dveøe klepe Oliver Queen, který pøinesl nìjaké lejstro Ma rthì.Lois ovšem namá páru kdo to je a tak mu podìkuje súsmìvem na rtech, dá mu tuzéra a Ollie vysmátý odchází.Martha Lois øekne, komu to dala pár dollarù a Lois ztvrdne úsmìv.:-) Vypraví se do lesa, kde už probíhají rozsáhlé pátrací akce a tam Clark pozná "strážkyni" parku Glorii. (Ehm, no vypadá to, že se nám do ní Clarkie trochu zakoukal...) Hodí po okolí oèkem a najde onoho zmiòovaného boyfrienda.Pøi jeho vyprošování ze zamotaných vìtví jakéhosi podivného plevele se Clark poøeže. Nebo popíchá?:-) Chloe si hned uvìdomí, že rostlina není z této planety. Teorie meteor freak tedy padá.

Kluk má v hrudním koši jakési podivné semena a Clark se rozhodne vydat za svým sokem, tedy Lexem.Hlavnì teda do jeho zahrádky. Omrkne to tam a najde jakousi rostlinku s bobulkama, ale následnì ho odtud Lex kultivovaným hlasem vykope. Lana navštíví Chloe. protože už zase cítí pochybnosti ve svém vztahu. Tentokrát s Lexem. Nakonec to vyøeší tak, že to s ním pøece jenom zkusí Jimmy, který chce definitivnì Chloe se i pøes svùj odpor vydat do lesa.Tak si s ním ovšem pohraje Gloria. A tak Jimmy skonèí pøimotaný k jakési hranici.

Lois s dárkovým košem plným vìcí, na které je Oliver alergický :-), pøišla orodovat za Marthu. llie ji pobavenì pozoruje a pozve ji na ples.Už má pro ni i pøychytané šaty.Lois souhlasí. Znovu v nemocnici - pøivážejí mrtvou strážkyni parku. Ale není to ta co jsme mìli možnost obhlédnout na zaèátku.Kluk v nemocnici zemøel.Z jeho pokoje je deštný prales. Ovšem ne u elektrické zásuvky...Clarkovi to docvakne a utíká za podvodnicí.Tak na Zemi tu máme pøijatelné sameèky:-)...(proto zabila jenom tu holku). A tak Gloria nejdøíve pìknì podìkuje Clarkovi za vysvobození z Phantom Zone a potom mu udìlá díru do bøíška.


Na plese : Lex aLana se usmiøují...no jo no... Lois s Oliverem jako Robin Hood a jeho Marianna,si povídají a zjišují, že se pøitahují:-)Po officiálním pozdravení s Lexem (Ollie s ním chodil do školy), Lois pøece jenom seznamuje Marthu a Ollieho a obchod je uzavøený. Chloe saves the day again.Jako obvykle. Kopne elektrikou ten plevel co je omotaný kolem Clarka. Clark bìží vyøídit Glorii a Chloe se musí postarat o Jimmyho, který byl uvìznìný nedaleko Clarka. Najde ji jak ohmatává nìjakého sameèka, ale potom už si s ním poradí svým ohnivým pohledem.

Chloe v sanitce vyhrožuje zachranáøùm a potom defibriluje Jimmyho.To v nìm zabíjí mimozemské pozùstatky a probouzí se z bezvìdomí. Po plese už to vypadá na hubana mezi Lois a Olliem, ale ten naschvál netrefí, plechovku. Radši støelí do nìèeho menšího:-)Sladká odmìna nebude...Neboj se.Doèkáš se. Lex s Lanou si zase povídají, ale poto se na sebe vrhnou.Každý je spokojený jen Clark je sám ve stodole se svým hopkacím balonkem. Konec.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Marshall James III´´
112. dl
´´Shapiro Paul I´´
113. dl
´´Ransick Whitney´´
114. dl
´´Rohl Michael J.´´
115. dl
´´Szwarc Jeannot´´
116. dl
´´Winter Glen´´
117. dl
´´Ransick Whitney´´
118. dl
´´Conway James L. I´´
119. dl
´´Rosenthal Rick I´´
120. dl
´´Welling Tom´´
121. dl
´´DeKnight Steven S.´´
122. dl
´´Ransick Whitney´´
123. dl
´´Winter Glen´´
124. dl
´´Rohl Michael J.´´
125. dl
´´Rosenbaum Michael I´´
126. dl
´´Rosenthal Rick I´´
127. dl
´´Marshall James III´´
128. dl
´´O´Hara Terrence´´
129. dl
´´Almas Mairzee´´
130. dl
´´Szwarc Jeannot´´
131. dl
´´Beck Mat´´
132. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 441 krt
vygenerovano za: 0.15379 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)