Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Arrow /Zbojník
seril:Smallville
seril Smallville - 114.dl Zbojník
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2006.10.19 - Ètvrtek
esk premira:
2008.05.06 - Úterý
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
114
Dl v serii
4
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Drama

Sci-fi

Thriller


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
2T7704
Pidno dne:
02.06.2009, 21:25:47
Zmna dne3:
02.06.2009, 21:25:47
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tento díl zaèíná na akci, kde se baví pravdìpodobnì celá smetánka Metropolisu. Je zde i Lionel a Martha, která má na krku velmi drahý náhrdelník. U toho to celé zaène. Pøichází i Oliver. Doprovází ho ( jak jinak :-) Lois, které to v èerných spoleèenských šatech opravdu sluší. Ovšem šaty nejsou vše, a tak Lois po pár minutách staèí urazit jednoho boháèe i s chotí. (Dobøe jim tak snobùm :-). Oliver zmizí pro pití a Lionel se ujme øeèi. Zatímco se snaží všechny pøesvìdèit, o Marthiných senátorských schopnostech objeví se Green Arrow, mrštným pohybem strhne Marthì náhrdelník z krku a mizí. To se Lois moc nelíbí, a tak frèí za ním. Bohužel nemá proti nìmu moc šancí, a tak jen bezmocnì hledí sevøená jeho silnými pažemi. Náhrdelník jí sice nevrátil, ale Lois mu taky nìco ukradla. Prsten, který mu visel i s øetízkem na krku. Následuje Remy Zero a jejich Save me.

Po znìlce se ocitáme u Olivera doma, kde právì Lois mírnì netaktním tonem pøesvìdèuje jakéhosi policejního vyšetøovatele o tom ,že nemá ani páru o záhadném lupièi.

Ollie jakoby Lois èetl myšlenky, vykáže policistu ze svého domu. Lois se Oliverovi hned pochlubí se svým úlovkem. Ukáže mu prsten (nevidìl ho Ollie už nìkde ? :-). O chvilku pozdìji dorazí i Clark, který nechce, aby jeho rodina nìco dlužila Lionelovi ( na mysli má pochopitelnì ten ukradený náhrdelník). Seznamuje se tedy s Oliverem. Zatímco si potøásají rukou, na pozadí je vidìt rodinný erb. Po zmateném ujišování, že Clark není zas až takový hòup jak ho popisuje Lois, Oliver Clarkovi prozradí, že Lionel není jediný okradený zbohatlík.

Lana si evidentnì ráda po ránu zabìhá, ale její drahý Lex je z toho mírnì znaven. Zastaví se u nich vìdec, který zkoumá kryptonskký harddisk od Zoda. Je sice znièený, ale poøád je v nìm obrovské množství energie, což vìdce ponìkud dìsí. MYslí si totiž, že kdyby tento energetický zdroj padl do špatných rukou ( trochu pozdì ne :-), mohl by být použit jako zbraò. Lex se z toho nijak zvl᚝ nevzrušuje a pøikazuje mu vytrvání ve výzkumu.

Za Chloe pøichází do Daily planet Lois. Nejdøív s ní zmítá novináøská rivalita, ale potom se Chloe svìøí se svým úlovkem. Zatímco Chloe fotí rytinu na vnitøní stranì prstenu, pøisviští šíp s uspávací látkou. Lois i Chloe odpadávají bìhem pár sekund. Tajemná ruka v rukavici si bere prsten z Chloinèiných bezvládných prstnù a mizí. Poté si Green Arrow smutnì prohlíží fotky v Oliverovì bytì ( proè asi...).

Hra zaèíná, aneb Lionel varuje Lanu, která za ním pøišla na návštìvu do kanceláøe, pøed Lexem. Tvrdí, že by v nìm mohlo zùstat nìco ze Zoda, a mohl by být nebezpeèný. Lana mu naoko vìøí.

Oliver zase varuje Lois. Ani ne tak pøed Green Arrowem :-), jako spíš pøed lidmi, kteøí po nìm jdou. Tím myslí okradené milionáøe. Lois mu na to celkem dlabe a i pøes velké rozmýšlení odmítá pozvání na romantický víkend.

Clark navštíví Lionela, který mu sdìlí, že i pøes nebývalé zpestøení veèírku, Martha udìlala na nìkteré vlivné lidi dojem. Clarka to moc nezajímá a hned na nìj vybalí, proè nechce, aby krádež vyšetøovala policie. Lionel mu na to odvìtí, že nechce ve mìstì vypadat pøíliš zranitelnì. Zato ho navede ještì k jedné vìci. Jeden z mnoha mìstských milionáøù ještì nebyl okraden. Pan Simon Westcott. Lionel odchází s tím, že má v Clarkovi veškerou dùvìru.

A kohopak si to neprohlíží Green Arrow. Ano zatím (opravdu pouze zatím) neokradeného milionáøe. Když se po slaòování dostane do budovy, znièí laserovou ochranu, ukradne onen jakýsi další náhrdelník a užuž se chytá odejít, kdopak ho asi nezastaví.. Ano Clark. Hodí s ním jako s hadrovou panenkou, chytne mu šíp a Green Arrow je z toho na vìtvi. Potom ovšem pøijde èlen ochranky, který šípy nejspíš chytat neumí, a tak dostane pøesný zásah do ramene. Clark se k nìmu sehne a Green Arrow mizí.

Lana zastrašuje Dr. Grolla ( vìdec, který zkoumá zdroj energie z Kryptonu). Lana totiž nechce, aby zaèal spolupracovat s Lionelem. Na vìdci je vydìt, že Laniny argumenty pro nìj byly argumenty dosti pøesvìdèivé.

Chloe se Clarkovi v redakci posmívá. Diví se jaktože mu Green Arrow uprchl. Ten mìní téma na Loisin èlánek. Chloe mu øeknì, že zaèala renderovat fotky prstenu.
Lois mezitím unesou záhadní asijští mužíci. Ta sotva stihne zavolat Chloe, která už jen do sluchátka slyší vzdálený Loisin køik o pomoc. Clark spìchá do jejícho bytu.
Tam se objevuje i Oliver, který mìl v plánu veèeøi, ovšem nastala ta malá zmìna v plánu.
Clarkovi posílá Chloe vyrenderovaný erb, zatímco Oliverovi posílá bezpeèností systém Safetex polohu Lois. Clark si uvìdomí. že erb už nìkde vidìl a frèí si to ovìøit. A opravdu u Olivera doma. Otvírá hydraulické zásuvné dvìøe ( ty co vypadají jako obrovské hodiny) a nalézá skrýš všemožných udìlátek Green Arrowa. Jsou tam také vystøižky z novin, na který jsou napsány dobré èiny.Ty samozøejmì vykonal Oliver. Podívá se na mapu od Safetexu a taky frèí na pomoc.

Lois mezitím ti nepøíjemní asiaté topí. Chtìjí vìdìt kdo je Green Arrow. Lois to neví a málem jde pod vodu znovu, když se objeví okradený milionáø ( ten poslední). Lois jeho krádež nechala otisknout na pøední stranì novin. Ta ovšem opravdu nic neví, proto následuje staré známe" zabijte ji". Ovšem zachrání jí maskovaný bandita :-)

Lana debatuje s Lexem o kryptonském harddisku. Ten je jejím zájmem a starostí potìšen. Lana chce tu vìc využít, protože v ní stále pøetrvává strach z mimozemšanù. Varuje Lexe pøed jeho otcem. Hra je tedy u konce.

Na støeše Lois odzbrojí Green Arrowa... ( Jen se jí chudák ptal jestli je v poøádku). Namíøí na nìj kuší a už mu chce sundat brýle, když v tom náhle zaènou praskat žárovky. Clark je spaluje svým pohledem, takže je tam náhle tma jako v pytli a zelený mužíèek prchá.
Pozdìji se s ním ještì setká pod budovou, kde hodí pokec o dobru a zlu a o svým schopnostech. A o Lois samozøejmì.

Chloe zmizí z poèítaèe všechny složky o zeleném banditovi. Nejdøív se diví, ale pak když vidí Clarkùv "nevinný" pohled dojde jí, že ti dva o sobì navzájem ví. Clark jí prosí, aby to radìji nechala napokoji. Ollie pøemlouvá Lois, aby pøestala jít po tom svém zeleném banditovi. Øíká jí, že není žádný vrah. Ta chce ovšem dál tvrdohlavì jít po Green Arrowovi.

Nejdøíve pøíjemná rodinná debata Luthorù( celé to s Lionelovým zájmem o skøíòku byl jen hra na otestování Laniny vìrnosti), se zmìní ve výmìnu názorù. Lionel má o tu skøíòku pøece jen zájem. Ollie vrátí Clarkovi ukradený náhrdelník. Ostatní vìci byly záhadnì dopraveny do pøedních muzeí svìta. Zároveò obdivuje jak chrání své blízké a rodinu, ale namítá, že svìt je plný lidí, kteøí potøebují ochránit. Konec.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Marshall James III´´
112. dl
´´Shapiro Paul I´´
113. dl
´´Ransick Whitney´´
114. dl
´´Rohl Michael J.´´
115. dl
´´Szwarc Jeannot´´
116. dl
´´Winter Glen´´
117. dl
´´Ransick Whitney´´
118. dl
´´Conway James L. I´´
119. dl
´´Rosenthal Rick I´´
120. dl
´´Welling Tom´´
121. dl
´´DeKnight Steven S.´´
122. dl
´´Ransick Whitney´´
123. dl
´´Winter Glen´´
124. dl
´´Rohl Michael J.´´
125. dl
´´Rosenbaum Michael I´´
126. dl
´´Rosenthal Rick I´´
127. dl
´´Marshall James III´´
128. dl
´´O´Hara Terrence´´
129. dl
´´Almas Mairzee´´
130. dl
´´Szwarc Jeannot´´
131. dl
´´Beck Mat´´
132. dl
´´Marshall James III´´

Peteno: 508 krt
vygenerovano za: 0.59865999 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)