Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Gamesters of Triskelion /Hráèi z Triskelionu
seril:Star Trek
seril Star Trek - 46.dl Hráèi z Triskelionu
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1968.01.05 - Pátek
esk premira:
2003.01.24 - Pátek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
46
Dl v serii
16
nr:
Seznam nr

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
Pidno dne:
25.01.2011, 15:31:32
Zmna dne3:
1295965892
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Hvězdného data 3211.8 kosmická loï USS Enterprise NCC-1701 pod vedením kapitána Jamese Tiberius Kirka přilétá na orbitu planety Gamma II, kde se nachází stanice Federace.

Kirk určí k sobě pro výsadek poručíka Uhuru a praporčíka Čechova. Namísto klasického přenosu najednou však mizí neznámo kam z plošiny transportéru. Scott to ihned hlásí na můstek panu Spockovi a začíná pátrání na povrchu planety i v jejím okolí.

Výsadek se však objevuje na planetě Triskelion a záhy je napaden skupinkou různých ras z různých planet. Jsou přemoženi a uvězněni. Gall, pán vazalů vysvětluje, že se všichni 3 stanou novými vazaly a posléze budou vydraženi některým z „dárců“. Každému je přidělen člen skupiny, která je prvně napadla, jako cvičitel. Všichni mají na krku zvláštní obojky, přes které může Gall každému působit bolest. Kirkova cvičitelka, Shahna vysvětluje, že barvy odlišují vazaly jednotlivých dárců a až bude vydražen, tak dostane taky barvu.

Při tréninku ve venkovní aréně Kirk vzdoruje a Gall se rozhodne potrestat jednoho z výsadku, vybírá Uhuru. Kirk podstoupí trest místo ní. Jsou mu svázány ruce a je bičován jedním z přerostlých vazalů. Přes nevýhodu se mu podaří svého soka přemoci a v tom se ozývají hlasy odněkud shora. Gall se ptá, co že si přeje Dárce 1. Náseldně je Kirk i ostatní vydraženi a získávají červenou barvu obojku.

Spock na Enterprise zjišťuje v blízkosti zvláštní mlhovinu s nestandardními hodnotami. Rozhoduje se vydat se k troj-hvězdě, která je ovšem vzdálena spousty světelných let daleko. Proti tomu protestují McCoy i Scotty, ale Spock se nenechá přesvědčit. Je rozhodnut, že hodnoty mlhoviny byly narušeny právě nějakým transportním paprskem.

Kirk si buduje se zelenovlasou cvičitelkou vztah a vysvětluje jí, že na Zemi chodí věci jinak a lidé nejsou nuceni bojovat a žít pod nadvládou dárců. Nedaří se mu však získat více informací o tom, kdo vlastně dárci jsou, jak vypadají a jsou-li zranitelní. Při pokusu o útěk jsou Kirk, Uhura a Čechov zastaveni ve venkovní aréně Gallem. Ve stejný moment do systému přilétá Enterprise a když se chce Spock s McCoyem transportovat promlouvá k nim jeden z dárců, což slyší i ostatní na povrchu Triskelionu.

Kirk je přemístěn pod povrch planety, kde zjišťuje, že dárci jsou pouze mozky a jde o velmi vyvinutou formu života, která již nepotřebuje fyzické těla a jejich jediný smysl života je sázky na souboje vazalů. Dárci chtějí zničit loï i posádku a tak je Kirk nabádá k sázce při souboji. Když vyhraje, chce svobodu nejen pro svou posádku, ale i pro vazaly a ukončení her Dárci na to slyší a uvrhají Kirka do arény proti 3 vazalům. Když je porazí, Gall povolává Shahnu, ale tu Kirk porazí, aniž by jí zranil.

Dárci uznávají Kirkovu výhru a slibují, že budou vazaly vzdělávat, učit a nechají jim svobodu. Shana chce, aby jí Kirk vzal s sebou na místa o kterých mluvil, ale kapitán jí toto splnit nemůže. Kirk, Uhura a Čechov se vrací na palubu Enterprise. Shahna slibuje, že se bude učit, sledovat světla na nebi a vzpomínat.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
31. dl
Joseph Pevney
32. dl
Marc Daniels
33. dl
Marc Daniels
34. dl
Marc Daniels
35. dl
Joseph Pevney
36. dl
Marc Daniels
37. dl
Joseph Pevney
38. dl
Marc Daniels
39. dl
Ralph Senensky
40. dl
Joseph Pevney
41. dl
Joseph Pevney
42. dl
Joseph Pevney
43. dl
Ralph Senensky
44. dl
Joseph Pevney
45. dl
Joseph Pevney
46. dl
Gene Nelson
47. dl
James Komack
48. dl
Joseph Pevney
49. dl
Marc Daniels
50. dl
Ralph Senensky
51. dl
Vincent McEveety
52. dl
Marc Daniels
53. dl
Vincent McEveety
54. dl
John Meredyth Lucas
55. dl
Ralph Senensky
56. dl
Marc Daniels

Peteno: 93 krt
vygenerovano za: 0.06610203 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)