Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Secrets and Guys /Tajemství
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 14.dl Tajemství
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.02.17 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
14
Dl v serii
14
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398013
Pidno dne:
28.02.2011, 22:10:49
Zmna dne3:
1298927449
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Dva mladí kluci unesou chlapce o kterém vědí, že má určité schopnosti. Chlapec pošle sestrám zprávu, že potřebuje pomoci. Setry ale nevědí, kde chlapec je.
Leo se zrovna vrátil do jejich domu, aby opravil ještě nějaké drobnosti. Phoebe Lea přistihne, jak opravuje lustr bez štaflí a tak zjistí jeho nadpřirozené schopnosti. Leo ji vysvětlí, že je jejich anděl a světlonoš, že je má chránit, než se naučí dobře ovládat své znovu získané síly čarodějek, no a že se zamiloval do Piper, ale nemůže s ní stále být, protože jako anděl má i povinnosti jinde. Phoebe musí slíbit, že jeho tajemství neprozradí, pro ostatní musí být obyčejný opravář.
Prue a Piper najdou otce chlapce a ten jim nakonec prozradí, že byl chlapec unesen. Phoebe má vidění, že je chlapec v nějaké dílně a Prue zjistí, že mladý soused chlapce dělá v autodílně. Zkusí to tam a má pravdu. Tento mladík s kamarádem unesli chlapce, aby jim se svými schopnosti pomohl vykrást banku - chlapec umí na dálku silou vůle zneškodnit, to jest zkratovat, bezpečnostní zařízení. I otec pak přijde do dílny, ale jeden z kluků ho postřelí. Mladíci vykrádají banku a Leo zatím uzdravuje otce, aby mohl své dítě chránit, než vyroste a naučí se své schopnosti užívat ve prospěch lidí.
V bance Prue a malý chlapec lupiče zneškodní. Leo opět musí narychlo Piper opustit, Phoebe vidí jak je Piper smutná a myslí si, že ji Leo nemá rád, nebo je nevěrný, Phoebe to nevydrží a řekne jí pravdu. Ale ani Piper ani Prue jí tuhle historku o světlonoši nevěří a jde jim jedním uchem tam a druhým uchem ven.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 76 krt
vygenerovano za: 0.44534779 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)