Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Gamekeeper /Správce
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 26.dl Správce
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.07.17 - Pátek
esk premira:
2000.06.02 - Pátek
ada:
2
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
26
Dl v serii
4
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
204
Kd epizody:
SG-204
Pidno dne:
25.03.2009, 20:54:18
Zmna dne3:
25.03.2009, 20:58:21
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 se vydává na misi na planetu P7J-989, kde naleznou nádhernou kvetoucí zahradu a zvláštní kopulovitou stavbu. Pøi bližším prùzkumu objeví jakási zaøízení podobná svisle stojícím lùžkùm s kabely. Chtìjí je prozkoumat, ale jsou tìmi zaøízeními lapeni a probouzejí se ve virtuální realitì, která èerpá ze zážitkù plukovníka O’Neilla a doktora Jacksona. Daniel s Jackem jsou tak nuceni neustále prožívat jedny z nejhorších chvil svého života. Jack s Teal’cem se opakovanì ocitají v roce 1982, kdy se Jack zúèastnil tajné mise v NDR, která mìla za cíl propašovat na Západ jednoho agenta a skonèila tragicky - smrtí jeho velitele, plukovníka Johna Michaelse. Danielovi a Sam se stále dokola pøehrává okamžik tragické smrti Danielových rodièù v Muzeu umìní v New Yorku, kdy se na nì pøi pøípravì výstavy zøítila velká kamenná deska.

Když toho mají oba dost a odmítnou se nadále úèastnit podivné manipulace, zjeví se jim postava Správce, který jim sdìluje, že jsou souèástí jakési podivné hry, kdy je umìlé prostøedí virtuální reality tvoøeno jejich zážitky a vzpomínkami a stává se zdrojem zábavy pro jeho svìøence - obyvatele planety. Zaøízení nemùže èerpat zážitky a vzpomínky od Sam (byla hostitelkou Jolinar) a Teal’ca (nosí v sobì goa’uldí larvu), ale dvojice se mùže úèastnit Jackových a Danielových vzpomínek. Správce je nadšen novým „softwarem“ a dává èlenùm SG-1, pøedevším pak Jackovi a Danielovi, možnost zažívat pro nì tragické okamžiky znova a znova a snažit se je nìjak úspìšnì vyøešit a zabránit tak tragédii, která je kdysi postihla, a vyrovnat se s ní. Sdìluje ètveøici, že planeta je neobyvatelná a že tímto zpùsobem zajistil pøežití obyvatel a stará se jim tak o zábavu.

Ovšem tým SG-1 jeho nadšení nesdílí a odmítá se „hry“ nadále úèastnit. Jack navíc sdìluje svìøencùm, kteøí jsou pøítomni simulacím a pozorují neustále se opakující tragické okamžiky z Jackova a Danielova života, že povrch jejich planety dávno zregeneroval a je obyvatelný a že je Správce obelhává. Správce je rozèilenì propouští.

Ètveøice se probírá v podivných lùžkách, která je pøi pøedchozím prùzkumu polapila. Vydávají se zpìt domù. Ovšem po návratu na základnu je jim podle podivného chování generála Hammonda jasné, že jsou obìmi dalšího Správcova triku a že jsou stále ještì na P7J-989.

Jakmile zjistí pravdu, že nejsou v SGC, pronásledují Správce komplexem a nakonec se jim podaøí dostat se z podivných pøístrojù, které je udržovaly ve virtuální realitì. Tentokrát je to doopravdy. Èlenové SG-1 sdìlují svìøencùm, že planeta je už dávno obyvatelná, a vyvádìjí je z komplexu ven. Svìøenci tak poprvé po mnoha staletích opouštìjí virtuální realitu, aby mohli žít v reálném svìtì na své planetì - ke znaèné nelibosti Správce, který tak nad nimi ztratil veškerou kontrolu a moc.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
23. dl
´´Glassner Jonathan´´
24. dl
´´Wood Martin´´
25. dl
´´Warry-Smith David´´
26. dl
´´Wood Martin´´
27. dl
´´Warry-Smith David´´
28. dl
´´Gereghty William´´
29. dl
´´Warry-Smith David´´
30. dl
´´Gereghty William´´
31. dl
´´Clark Duane´´
32. dl
´´Warry-Smith David´´
33. dl
´´Turner Brad´´
34. dl
´´Turner Brad´´
35. dl
´´Wood Martin´´
36. dl
´´Turner Brad´´
37. dl
´´Warry-Smith David´´
38. dl
´´Wood Martin´´
39. dl
´´Warry-Smith David´´
40. dl
´´DeLuise Peter´´
41. dl
´´Corcoran William´´
42. dl
´´DeLuise Peter´´
43. dl
´´Correll CHarles I´´
44. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 317 krt
vygenerovano za: 0.11690712 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)