Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Seth /Seth
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 46.dl Seth
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.07.02 - Pátek
esk premira:
2000.09.05 - Úterý
ada:
3
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
46
Dl v serii
2
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
302
Kd epizody:
SG-302
Pidno dne:
29.03.2009, 01:26:01
Zmna dne3:
29.03.2009, 11:54:56
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Jacob/Selmak pøichází do SGC vyøídit díky Tok'rù za znièení Hathor [viz Into the Fire] a s žádostí o pomoc pøi hledání Goa'ulda Setha (Se'tesh, starovìký Egyptský Bùh chaosu), který by se mohl již tisíce let ukrývat na Zemi jak pøed Tok'ry, tak pøed Vládci Soustavy, kteøí na nìho vypsali odmìnu. Dr. Jacksonovi se podaøí z rùzných pramenù vystopovat Sethùv kult, který prolíná historií. Poslední stopa vede nedaleko Seattlu, kde má opevnìné sídlo sekta, jejíž vùdce si øíká Seth. Všechny dùkazy nasvìdèují tomu, že by mohlo jít o Goa'ulda, kterého hledají.

SG-1 se spolu s Jacobem/Selmak vydávají do míst, kde sekta sídlí. Zde se potkávají s Joe Levinsonem, otcem jednoho z èlenù sekty. Ten požádá SG-1 o pomoc pøi záchranì svého syna Tommyho se spárù sekty. Jacobovi to pøipomene jeho syna Marka, se kterým se také rozešel ve zlém a již dlouho s ním nemluví, stejnì jako Levinson se svým synem Tommym. SG-1 s Jacobem proniknou na pozemek sekty, aby obhlídli situaci. Zjistí, že stráže jsou ozbrojeny zat'nik'ately. To je dalším dùkazem, že jsou na správné stopì. Stahují se zpìt, kde jsou zadrženi agenty ATF a pøevezeni do jejich tábora. Šéfem je zde tajný agent ATF James Hamner. Ten jim naøizuje, že se do toho nemají plést, protože letectvo nebylo pøizváno k této operaci. Jack kontaktuje generála Hammonda a ten zase prezidenta. Prezident pak osobnì telefonuje Hamnerovi a naøizuje mu, aby O'Neill dostal doèasné povìøení zvláštního agenta ATF a aby mu bylo svìøeno vedení celé operace.

Poté co je nalezen tajný tunel vedoucí do sídla sekty, SG-1 se chystá dovnitø. Ale ještì pøed tím je Jacob/Selmak seznamuje s tím, že Seth používá k ovládání svých stoupencù drogu zvanou nishta. Jedinou obranou po infikovaní je elektrický šok. Carterová sestrojí miniaturní vysílaèky, které budou mít uèastníci akce v uchu a jejichž prostøednictvím mùže být vyslán elektrický šok. Akce se pøímo nemùže zùèastnit ani Teal'c, ani Jacob, protože Seth je schopen vycítit v nich Goa'ulda resp. Tok'ru.

O'Neill, Jackson a Carterová se vydávají do tunelu. Dorazí až do místnosti, která už nikam dál nevede. Náhle se objevují transportní kruhy a všichni tøi jsou pøeneseni do Sethova sídla, infikováni nishtou a upadají do bezvìdomí. Teal'c a Jacob to všechno sledují prostøednictví miniaturních vysílaèek, které mají èlenové SG-1 v uchu. Ještì jim však nelze vyslat elektrický šok, musejí poèkat alespoò hodinu, než se nishta rozšíøí do všech tìlesných tkání.

Poté, co se èlenové SG-1 probouzí, jsou pøedvedeni pøed Setha. Seth pozná, že v Carterové kdysi byl Goa'uld a vycítí nebezpeèí. Chce vìdìt, kdo je poslal. Omámená Carterová mu øekne, že to byli Tok'rové. Teal'c už nemùže dále èekat, a vyšle impulz, který zpùsobí elektrický šok. O'Neill, Jackson i Carterová se probírají z omamného pùsobení nishty, aniž by na sobì pøed Sethem dali cokoli znát. Seth jim ale nedùvìøuje a rozkáže, aby byli zabiti.

Jsou odvádìni stráží pryè, ale podaøí se jim stráž odzbrojit a zmocnit se zat'nik'atelu, kterým po stráži støelí. Ten se probere z omámení a je velmi zmatený. Ukáže se, že je to Tommy Levinson. Mezitím síly ATF zaèínají obklièovat areál sekty. Tommy je zavede do zbrojnice, kde si všichni vezmou zat'nik'ately a snaží se jimi zasáhnout co nejvíce èlenù sekty. Ti jsou pak za pomoci Tommyho evakuováni transportními kruhy do tunelu. Tím se vydávají k východu, kde už na nì èekají Teal'c s Jacobem a agenti ATF.

Seth naøídí zbylým èlenùm sekty rozmístit v sídle výbušniny. Sám prchá do tunelu, maskován za jednoho z evakuovaných èlenù sekty. I èlenùm SG-1 se podaøí uniknout tìsnì pøed výbuchem. Pronásledují Setha tunelem. Naproti jim jde Jacob s Teal'cem. Jacob/Selmac pozná mezi uprchlíky Setha, ale ten ho napadne "ozbrojenou rukou" [ribbon device]. Jacob je omráèen. Pøíchází mu na pomoc Carterová a Jacob jí dává "ozbrojenou ruku", aby ji použila a zastavila Setha. To Carterová udìlá a v souboji "ozbrojených rukou" nakonec Setha zabije.

Joe Levinson se koneènì setkává se svým synem Tommym a usmiøují se. Jacob se spolu s dcerou vydávají do San Diega za Markem. Jacob se se synem usmiøuje a setkává se i s vnuèkou.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
45. dl
´´Wood Martin´´
46. dl
´´Corcoran William´´
47. dl
´´Wood Martin´´
48. dl
´´DeLuise Peter´´
49. dl
´´Wood Martin´´
50. dl
´´DeLuise Peter´´
51. dl
´´Wood Martin´´
52. dl
´´DeLuise Peter´´
53. dl
´´Gereghty William´´
54. dl
´´DeLuise Peter´´
55. dl
´´Gereghty William´´
56. dl
´´DeLuise Peter´´
57. dl
´´DeLuise Peter´´
58. dl
´´Mikita Andy´´
59. dl
´´Warry-Smith David´´
60. dl
´´DeLuise Peter´´
61. dl
´´Warry-Smith David´´
62. dl
´´Wood Martin´´
63. dl
´´McMullin CHris´´
64. dl
´Woeste Peter F.´´
65. dl
´´Turner Brad´´
66. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 277 krt
vygenerovano za: 0.07004499 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)