Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Prodigy /Zázraèné dítì
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 85.dl Zázraèné dítì
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2001.02.02 - Pátek
esk premira:
2002.07.26 - Pátek
ada:
4
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
85
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
419
Kd epizody:
SG-419
Pidno dne:
03.04.2009, 23:00:01
Zmna dne3:
03.04.2009, 23:22:18
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Jack dostává za úkol posoudit možnosti zøízení výzkumné stanice na M4C-862, mìsíci plynného obra, kam byl vyslán vìdecký tým spoleènì s vojáky pod vedením majora Griffa, kteøí mají vìdecké èleny výpravy ochraòovat. Jack s Teal’cem se vydávají na M4C-862 majora Griffa vystøídat. Jack není úkolem vùbec nadšen a totéž lze øíci i o Griffovi, který se se svými muži zjevnì nudí a je rád, že ho Jack vystøídá. Navíc neustále propukají konflikty mezi vìdci, kteøí by rádi prozkoumávali široké okolí tábora, a vojáky, kteøí jim v tom brání, protože se obávají o jejich bezpeènost a chtìjí vše nejprve sami provìøit, aby vylouèili možná rizika.
Mezitím Daniel je na misi mimo Zemi s týmem SG-11 a Sam má na letecké akademii pøednášku z astrofyziky. Sam se seznamuje s mladou, velmi nadanou kadetkou Jennifer Haileyovou, která je s ní neustále srovnávána. Ovšem má problémy s dodržováním disciplíny a hrozí jí vylouèení z akademie. Na pøímluvu Sam se tak nestane. Haileyová by byla výbornou kandidátkou pro SGC. Ale to znamená nauèit se dodržovat disciplínu a dostudovat. Sam jí chce ukázat možnosti, které by ji èekaly, a bere ji do SGC. S Hammondovým svolením obì procházejí hvìzdnou bránou na M4C-862.
Mezitím Jack s Teal’cem pøi obhlídce okolí tábora narazí na záhadnou energetickou bytost - jakousi kulièku žluté barvy o velikosti zhruba pingpongového míèku. Tvor má schopnost procházet pevnou hmotou. Vìdci v èele s dr. Hamiltonem se chtìjí vydat na prùzkum, ale Jack to nepovoluje. Obává se, že proti tvorovi, který mùže procházet pevnou hmotou, by nemìli žádnou obranu.
Pozdìji se vìdcùm podaøí jednoho z tvorù chytit a drží ho ve speciálním válci, který chrání elektrické pole. Tvor jím není schopen projít a to se mu pøíliš nelíbí. Jack pøikáže vìdcùm, aby ho pustili. Ovšem od této chvíle zaèínají být tvorové agresivní. Pøi jednom z prùzkumù okolí celý roj napadne jednoho z vìdcù a zabije ho. Teï už jde všem o život a Jack naøizuje evakuaci. Ovšem právì v okamžiku, kdy se chystají opustit tábor, dorazí roj tvorù do tábora a všichni jsou nuceni vrátit se urychlenì zpìt do jedné z hal. Tvorové však pronikají stìnami a útoèí na nì. Na chvíli je zastaví elektrické výboje ze zat’nik’atelù. Sam má asi 15 sekund na to, aby nìco vymyslela. Øešením je elektrický proud, který pustí do hliníkových stìn haly a vytvoøí tak ochranné elektrické pole, kterým bytosti nejsou schopné projít. Ale je to pouze doèasné øešení. Dokud pùjde proud, jsou v bezpeèí. Ale palivo v generátoru dlouho nevydrží. Jsou tvorové agresívní proto, že vìdci jednoho z nich drželi v zajetí? Haileyová pøichází s jinou teorií, ale na akademické debaty nezbývá èas. Podaøí se jim ubránit a vrátit se v poøádku zpìt na Zemi?

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
67. dl
´´Wood Martin´´
68. dl
´´DeLuise Peter´´
69. dl
´´Wood Martin´´
70. dl
´´DeLuise Peter´´
71. dl
´´Wood Martin´´
72. dl
´´DeLuise Peter´´
73. dl
´´Wood Martin´´
74. dl
´´DeLuise Peter´´
75. dl
´´Wood Martin´´
76. dl
´´DeLuise Peter´´
77. dl
´´Gereghty William´´
78. dl
´´DeLuise Peter´´
79. dl
´´Mikita Andy´´
80. dl
´´Wood Martin´´
81. dl
´´Wood Martin´´
82. dl
´´Mikita Andy´´
83. dl
´´DeLuise Peter´´
84. dl
´´Woeste Peter F.´´
85. dl
´´DeLuise Peter´´
86. dl
´´Lee Alan´´
87. dl
´´Shanks Michael´´
88. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 378 krt
vygenerovano za: 0.09764695 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)