Nick:
Heslo:
Registrace
Osoba Nerissa Bustová - Herečka
Jméno osoby Nerissa Bustová
Ročník narození:nevím
Hlavní stránka
Fotografie
Filmy

Osoba Nerissa Bustová - Herečka
herec:
(znám jako ): Nerissa Bustová
Jméno:
Nerissa
Rodné přijmení:
Bustová
obrázek:
Narozen roku:
Národnost:
Česká (cze)
Narozen:
Česko
Přidáno dne:
30.04.2018, 16:49:43
Upravené dne:
30.04.2018, 16:56:09
Narození:
místo narození
Úmrtí:
Info

Dobrý den, jmenuji se Nerissa Buštová, narodila jsem se v Praze, vystudovala Gymnazium Oty Pavla v Praze-Radotíně, nedávno získala titul Mgr., nyní studuji druhým rokem další dvě vysoké školy. Pracuji jako modelka (kalendáře,web,katalog, reklamy - např. pro AVG antivirus, pro Mironet, pro Winterfresh, pro Elektronickou cigaretu, obálka pro časopis Card player Czech and Slovak, fashion story pro Fresh Look magazine USA atd.), hosteska (ČR i cizina - Mezinárodní konference na Policejní akademii, Mezinárodní Jazzový festival v Rumunsku), herečka (hlavní ženská role v interaktivním seriálu Strážce legendy, 12. dílný pořad na TV Prima "Nepodceòuj blondýnky", epizodní mluvená role v seriálu On a Ona). Dále mám zkušenosti s vysíláním v rádiu (měsíc jsem anglicky vysílala ve Švýcarsku), se soutěžemi krásy ( po vítězství v soutěži JAY FACE CZECH 2008 jsem se účastnila světového finále World Miss University 2008 v Jižní Korei a v Číně, v květnu jsem vyhrála národní kolo soutěží WORLD MODEL BIKINI INTERNATIONAL A MISS EUROPEAN TOURISM BEAUTY 2009 a v červnu jsem se účastnila světového finále těchto soutěží na Maltě jako reprezentantka ČR). V červenci 2010 jsem měla tu možnost zúčastnit se světového finále soutěže MISS PEACE INTERNATIONAL 2010 v Severním Kypru, což pro mne byla další zajímavá zkušenost. Také finále soutěže MISS PROGRESS INTERNATIONAL 2010 v Itálii bylo zajímavým zážitkem i díky tomu, že soutěž byla zaměřena na lidská práva, kulturní dědictví apod. Dalším úspěchem je výhra titulu MISS CONGENIALITY 2011 v soutěži INTERNATIONAL CARNIVAL QUEEN 2011, která se odehrávala na konci února v Karibiku, a to na ostrově Curacao. Moc děkuji vládní organizaci za možnost zúčastnit se této skvělé soutěže v tak krásné zemi! Dalším úspěchem byla účast v soutěži MISS TOURISM QUEEN OF THE YEAR INTERNATIONAL 2011 v Číně. Následně jsem zastupovala ČR na MISS PIEL DORADA INTERNACIONAL 2012 v Mexicu, kde jsem vyhrála titul REINA DEL COFFEE 2012. Dále pak reprezentace ČR na MISS YACHTING MODELS INTERNATIONAL 2013 v Číne, na krásném ostrově Hainan a před pár dny jsem se vrátila opět z Číny, ze soutěže WORLD MODEL BIKINI INTERNATIONAL 2014.

Domluvím se anglicky, francouzsky, učím se čínsky.

Více zde: https://nerissa.webnode.cz/

Info
další profese:
Role v seriálech:

Postava
seriál
Nárození
Dílů
1




Jmeno Příjmení * nar. : *
Sezmam další osob daného ročníku je omezena na 100 záznamu.! celý naleznete :

<<== Muži

Přečteno: 20 krát
vygenerovano za: 0.1443 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)