Nick:
Heslo:
Registrace
Osoba Ivan Vyskočil - Herec
Jméno osoby Ivan Vyskočil
Ročník narození:1946
Hlavní stránka
Fotografie
Filmy

Osoba Ivan Vyskočil - Herec
herec:
(znám jako ): Ivan Vyskočil
Jméno:
Ivan
Rodné přijmení:
Vyskočil
obrázek:
Narozen roku:
Národnost:
Česká (cze)
Narozen:
Česko
Přidáno dne:
12.07.2009, 09:49:06
Upravené dne:
22.01.2017, 15:28:04
Narození:
místo narození
Úmrtí:
Info

Ivan Vyskočil se narodil 21. května 1946 v Praze. Se sestrou Evou a bratrem Jiřím prožil dětství na Žižkově, kde vystudoval Sladkovského gymnázium. V roce 1968 dokončil studium na DAMU a nastoupil do pražského Činoherního klubu. Od roku 1973 byl členem Divadla Jiřího Wolkera, pak následovalo angažmá v Divadle S.K. Neumanna (nynější Divadlo Pod Palmovkou). V roce 1991 se vydal na dráhu nezávislosti a je na tzv. volné noze. Od roku 2002 je k vidění v několika inscenacích v Divadle Metro.

Patří k zakladatelù Herecké asociace, která každoročně uděluje prestižní divadelní ceny Thálie. Filmová přehlídka Ivana Vyskočila je velmi pestrá, byť se již několik let nic nového neudálo. PASÁK (1968), MLADÝ MUŽ A BÍLÁ VELRYBA (1978), POSLEDNÍ PROPADNE PEKLU (1982) nebo SMRT KRÁSNÝCH SRNCÙ (1986).

Některé jeho seriálové role jsou dnes již téměř kultovní. Pochopitelně z pohledu pamětníkù. Jmenovitě jde například o postavu Jirky Sikity ze seriálu VELKÉ SEDLO. Příběh je zasazen do prostředí u vodní nádrže a asi moc nepřekvapí, že vzešel z pera Jaroslava Dietla. Další výraznou rolí byl soudruh učitel Janda v dětském fantaskním LÉTAJÍCÍM ČESTMÍROVI. A v neposlední řadě Losna - kdo by neznal Rychlé šípy a televizní zpracování ZÁHADA HLAVOLAMU. Není třeba vyjmenovávat všechny seriály, ve kterých se Ivan mihnul, ale za zmínku jistě ještě stojí alespoò CHLAPCI A CHLAPI. Role kapitána Šišky je jak vystřižená z předrevoluční brožury o socialistické armádě. Ani moderování není Ivanovi cizí, vždyť nějaký čas uváděl soutěžní pořad Risk (později přejmenován na Riskuj!) na TV Nova.

Pokud patříte mezi čtenáře bulvárních plátkù tak jistě znáte i soukromý život Ivana Vyskočila, který rozhodně není fádní. Je čtyřikrát rozvedený, má 5 dětí a jedno vnouče. V bulváru se hojně propíraly rozchody s herečkou Ivanou Andrlovou a temperamentní Anife Hassan (Vyskočilovou). V roce 1996 kandidoval v senátních volbách za Demokratickou unii - leč neúspěšně. Je též autorem knížky pod názvem Manželky a jiné lásky. Bydlí v malé vesničce kousek od Prahy. (csfb)

Info
další profese:
prohlížíte ===> Herec <=== prohlížíte
Role v seriálech:

Postava
seriál
Nárození
Dílů
119
1




Jmeno Příjmení * nar. : *
Sezmam další osob daného ročníku je omezena na 100 záznamu.! celý naleznete :

Ženy ==>>

Přečteno: 89 krát
vygenerovano za: 0.0645 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)