Nick:
Heslo:
Registrace
Osoba Angela Christine Watsonová - Herečka
Jméno osoby Angela Christine Watsonová
Ročník narození:1975
Hlavní stránka
Fotografie
Filmy

Osoba Angela Christine Watsonová - Herečka
herec:
(znám jako ): Angela Christine Watsonová
Jméno:
Angela Christine
Rodné přijmení:
Watson
obrázek:
Narozen roku:
Národnost:
Americká (usa)
Narozen:
USA
Přidáno dne:
22.07.2009, 20:53:33
Upravené dne:
22.02.2023, 18:01:29
Narození:
Úmrtí:
Info

Angela Christine Watson se narodila v rodině farmářù v Danville ve státě Illinois. Tam pobývala až do svých deseti let, než se s rodinou předstěhovala do Cape Coral na Floridě. Už od mala z ní rostla hezká holka a proto ji její rodiče začali přihlašovat na soutěže krásy. Stala se například modelkou roku v roce 1988 v Dallasu. Dále pak si z nejrùznějších soutěží odvezla 60 korunek a 200 dalších trofejí. Díky těmto úspěchùm se mohla celá rodina posléze přestěhovat do Los Angeles.

Její herecká kariéra jako by začala a zároveò skončila. Jako mnoho jiných dětí v jejím věku začínala v místním divadle a v reklamách. Posléze byla obsazena do role Alice Hansen ve seriálu DAVIS RULES. Následovala zatím její životní role nadějné modelky Karen v seriálu KROK ZA KROKEM, kde odehrála všech sedm řad až do roku 1998. Kvùli čím dál menšímu prostoru v seriálu předstala hrát a začala se více věnovat zpěvu a modelingu. Zatím naposled hrála ve filmu JUNIOR PILOT z roku 2006, kde si zahrála Millie Smith.

V roce 2000 rozjela Angela organizaci Child Actors Supporting Themselves (CAST), která pomáhá dětským hercùm a atletùm starat se o finance. K tomu ji přivedl fakt, že její rodiče utratili všechny peníze, které si vydělala z natáčení Kroku za krokem. V současnosti pracuje na country skupině.

Info
další profese:
Role v seriálech:

Postava
seriál
Nárození
Dílů
160




Jmeno Příjmení * nar. : *
Sezmam další osob daného ročníku je omezena na 100 záznamu.! celý naleznete :

<<== Muži

Přečteno: 20 krát
vygenerovano za: 0.0753 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)