Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (org./cz) Liebe auf Bretteln / Polibek ve sněhu
rok natočení:1935
film: Liebe auf Bretteln / Polibek ve sněhu (1935)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
06.11.2015, 23:03:49

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Buny, mladý šéf módní firmy, podniká se svými šesti manekýnkami propagační cestu. V zájmu svého podniku brání Buny dívkám ve známostech s muži. V lázeňském hotelu střediska zimních sportů se mu však situace poněkud vymkne. Nejhezčí z manekýnek, Jana, vyhraje na plese soutěž o nejlepší masku. Cenou je polibek populárního filmového herce Petra Barda. Aby zabránil rozvíjejícímu se flirtu mezi hercem a Janou, namluví Buny Petrovi, že Jana je ve skutečnosti proslulá cestovatelka a lovkyně, velkostatkářka Polanecká. Na radu své přítelkyně, manekýnky Věry, Jana Petra zatím v omylu ponechá. Protože se však v hotelu ubytuje i skutečná Polanecká, přinese záměna Janě nakonec mnoho problémů. I vztahy Bunyho a Věry, dalších hostů, manekýnek a personálu se zapletou. Zmatek vyvrcholí veselou bitvou sněhovými koulemi všech proti všem. Ale Bard získá svou Janu a Věra lásku Bunyho. (Podle dobového popisku)
================================================================

Buny, the young manager of a fashion house, decides to go on a promotional tour with his six models. In the interests of his company, Buny prevents his girls making acquaintances with men. In a spa hotel at a ski resort, however, the situation gets out of hand. The prettiest of the models, Jana, wins a prize at a ball for the best mask. Her prize is a kiss from the popular film actor Petr Bard. In order to put a stop to the growing flirtation between Jana and the actor, Buny tells Petr that Jana is, in fact, the famous traveller, huntswoman and landowner Polanecká. On the advice of her friend, the model Věra, Jana continues this pretence with Petr. Since the real Polanecká comes to stay at the hotel herself, Jana finds herself in difficulties. The relationship between Buny and Věra, the other guests, the models and the staff all become involved in the charade. The confusion comes to a head with a merry snowball fight, everyone against everyone else. In the end, however, Bard gets his girl Jana and Buny declares his love for Věra. (According to promotional material issued at the time the film was made.)

================================================================


obsazení:
Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
hraběnka Orginska


Film je v jazycích..
Němčina (1935)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1935)
Formát obrazu
CDS 35mm (1935)

Název
Režie
Přečteno: 290 krát
vygenerovano za: 0.0752 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)