Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Sázka
seriál:Slunečná
seriál Slunečná - 1.díl - název: Sázka (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
1
Díl v serii
1
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
60:45 min.
přidáno dne:
26.12.2019, 22:56:27
Změna dne:
26.12.2019, 22:56:27
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Rodinný
Romantický
Obsah:

Týně a Sylvě zemřel táta. Týna se snaží pokračovat v otcově odkazu a starat se o statek, Sylva je naopak rozhodnutá, že statek prodá. A není sama, i ostatní lidé z vesnice se zajímají. Týna vyčte svému klukovi Štěpánovi, že jí nepřivezl plynovou bombu na grilování. Štěpán pro ni jede, ale má autohavárii. Zachrání ho Janek Linhart, bohatý podnikatel z Prahy. Ten se před svými kamarády vytahuje, že Týnu dostane do postele. Vymění si se svým řidičem Vildou role, Janek bude vystupovat jako Vilda a Vilda jako Janek.(TV Prima)

Obsah:

Starý Popelka – otec Týny a Sylvy zemřel. Týny s ním žila na statku a společně se staraly nejen o statek, ale i o lidi, kteří s nimi na statku žili a pomáhali. Jsou to většinou ztracené existence, kterým Popelka nabídnul nový domov. Po smrti Popelky se začínají všichni zajímat o to, co bude se statkem dál? Je na pěkném místě a hlavně, má velmi dobrou vodu na Sluneční stráni, díky které tam rostou bylinky.
Štěpána, který chodí s Týnou jeho matka přesvědčí, aby se na případný prodej statku šel Týny zeptat. Ten to nakonec udělá, ale na takové otázky není vhodná chvíle. Štěpán se s Týnou pohádá a odjede do města pro plynovou bombu ke grilu, kterou jí zapomněl nachystat. V Praze se dostáváme do prostředí významné firmy Janka Linharta. Hned v úvodu vidíme, jak dokonale Janek dokáže lidmi manipulovat a vydělávat peníze.
Janek odjíždí na cyklistický závod díky jednání ve své firmě se zpožděním. Ale najde zkratku, uplatí nějaké lidi a kdyby nenarazil po cestě na Štěpánovo zdemolované auto po autohavárii, jistě by vyhrál. Janek vytáhne Štěpána z auta a tím mu zachrání život. Nicméně přijde o velmi drahé kolo. Ale ani to nezabrání Jankovi, aby s neporadil. Koupí od dědka staré kolo a do cíle dojede. Se zpožděním, ale dojede na statek. Na statku se mezitím rozvíjí spory mezi Týnou a Sylvou. Sylva už dostala nabídky, aby statek prodala. Ale Týna o tom nechce ani slyšet.
Stará se o cyklisty, kteří si ještě před smrtí Popelky zarezervovali pokoje. Tak se Janek seznamuje s Týnou. A vsadí se o piva, že ji dostane. Tak jako koneckonců každou. Ale nechce před Týnou vystupovat jako bohatý podnikatel Linhart, a proto si s Vilímek vymění role. Nikdo tedy na statku netuší, kdo je kdo. A Janek se snaží Týnu dostat. Ta ale nemá na Janka čas, ani náladu. Pro ni je to zpovykanej fracek z Prahy. Navíc se dozvídá, že měl Štěpán autonehodu. Jeho matka Lída jí to vmete do tváře, že je to kvůli ní. Týna je nešťastná. V noci se jí zjev otec. A Týna se s ním baví o statku a práci. Sylva se uchýlí k podvodu a ukazuje Týně email, který napsala sama.
Ale tvrdí, že ho napsal jejich táta. V emailu se píše, že starý Popelka chtěl statek prodat. Když ani to na Týnu nezabere, poškodí Sylva traktor. Ví, že na statku nejsou peníze a musí přesvědčit nějak Týnu, aby statek prodala. Lékař sděluje Lídě a Frantovi Vackovým, že měl Štěpán autonehodu. Vzhledem k tomu, že měl poškozenou od narození jednu ledvinu a druhou si poranil při autohavárii, je vysoce pravděpodobné, že bude nutná transplantace. František se hned nabízí jako dárce, ale Lída vše zaonačí tak, aby v případě nutnosti nevolali z nemocnice Frantovi, ale jí. Franta o tom samozřejmě neví Lída dělá vše tajně. Janek uvidí Týnu v lese kácet strom. Rozhodne se, že ji musí dostat, za každou cenu. A sděluje Vilíkovi, že další den se na statek vrátí.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie
Televizní scénář
Dramaturg
zpívá
zpívá

Hlavní postavy dílu 2023

== osoby ==
== postava ==

Vedlejší postavy dílu

== osoby ==
== postava ==

Postavy ´´jednoho´´ dílu:

== osoby ==
== postava ==

Vysíláno:
Datum uvedení
Čas
Stanice
Status

20:15
Prima HD
Televizní premiéra

21:15
Prima HD +1
opakování
Sledovanost:
Datum měření
Čas
Stanice
Sledovanost

20:15
Prima HD
1281000 diváků
seznam Písní, které v tomto díle seriálu:
název písně
rok
délka(min.)
Osoba
Profese
2020
2:56 min.
zpívá
2020
2:56 min.
zpívá
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl
17. díl
18. díl
19. díl
20. díl
21. díl
22. díl
23. díl
24. díl
25. díl
26. díl
27. díl
28. díl
29. díl
30. díl
31. díl
32. díl
33. díl
34. díl
35. díl
Přečteno: 376 krát
vygenerovano za: 0.0653 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)