Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Maminka
seriál:Základka
seriál Základka - 4.díl - název: Maminka (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
4
Díl v serii
4
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
26:08 min.
přidáno dne:
09.09.2012, 22:17:42
Změna dne:
09.09.2012, 22:17:42
Zdroj:
Prima
© TV Prima 1996-2027
Seznam žánrů
Komedie
Obsah:

Sivý s Alicí vypsali konkurz na dětský dramatický kroužek. Nečekaně se přihlásila i Róza, jejímž snem je hrát divadlo. Alice proti tomu ostře protestuje, avšak u ředitele narazí. Souhlasí alespoò s kompromisním řešením, že Rózu pozvou na konkurz a pak ji pro „nedostatek talentu“ nepřijmou.
Horší problém se však na Alici teprve chystá. Do školy totiž přijde Alicina maminka, paní Fikejzová, která v Pardubicích dělá ředitelku gymnázia. A přijela se podívat, jakže se Alici v Praze vede, ale hlavně chce vidět toho nadsamce (= Dušana), o kterém jí v noci Alice psala.
Jenže Dušan se zhrozil svého včerejšího počínání (místo rozchodu se s Alicí vyspal) a teï se schovává. A zatímco ho Alice hledá, její matka rozeštvává svými břitkými řečmi učitelský sbor.
Nakonec se nechá Dušan – v zájmu klidu ve škole – od Grepla přesvědčit, přestane se schovávat a s Alicinou maminkou se seznámí. Když však zjistí, že paní Fikejzová je z Hradce, zatímco on je z Pardubic, roztrhne se mezi nimi vášnivá hádka, načež paní Fikejzová uraženě ze školy odchází. A všichni včetně Alice si oddechnou.

obsazení:



Vysíláno:
Datum uvedení
Čas
Stanice
Status

21:15
Prima
Televizní premiéra
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
Přečteno: 665 krát
vygenerovano za: 0.1417 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)