Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Sanitka2 - 1
seriál:Sanitka 2
seriál Sanitka 2 - 1.díl - název: Sanitka2 - 1 (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
1
Díl v serii
1
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
57:40 min.
přidáno dne:
23.08.2013, 20:12:17
Změna dne:
23.08.2013, 20:12:17
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Drama
Rodinný
Lekařský
Obsah:

Doktor Jandera, bývalý a legendární ředitel záchranné služby, se vrací ze svého působení v Africe v rámci Lékařů bez hranic. Setkává se se svou rodinou, s Eliškou, kdysi velkou láskou a dnes už jen bývalou manželkou, s dospělým synem Markem, začínajícím lékařem, bratrem Jardou, ředitelem konzervatoře a jeho ženou Alžbětou, ale i se svou druhou ženou, doktorkou Markétou Foldynovou, nemocniční lékařkou, pocházející z velmi bohaté rodiny. Setkání je složité a mnohé předznamenávající: rozpaky obou manželek, synova nezávislost, ale i problémy bratra a jeho ženy.
Doktor Jandera se vrací do nejistoty a neví, co sám se sebou a svým životem.Přijíždí nový ředitel záchranné služby, doktor Kaderka, vynikající odborník, zasažený osobním, rodinným neštěstím. Bydlí u své rázné matky a začíná v Praze od nuly – seznamuje se s původními i novými postavami, jejichž osudy jsou tak či onak spjaty se záchrannou službou: se stále stejným Fandou Beznoskou, se zachmuřeným záchranářem Nelibou, s novými i původními doktory na záchrance, Karlíkem, Bláhou, Radostou, s děvčaty na dispečinku, kterým velí Janderova první žena Eliška. Nový ředitel se potká i se svou dávnou láskou, dnes nadřízenou pracovnicí radnice a zároveò manželkou jednoho z jemu podřízených lékařů.

obsazení:



Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
Přečteno: 729 krát
vygenerovano za: 0.0866 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)