Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Název dílu Kytara
seriál:Čtvrtá hvězda
seriál Čtvrtá hvězda - 1.díl - název: Kytara (verze souboru:3.7.21)

Základní info o díle
Řada:
Číslo epizody:
1
Díl v serii
1
Datum premiéry:
hodnocení dílu
%
Délka dílu:
28:27 min.
přidáno dne:
31.12.2013, 22:50:17
Změna dne:
31.12.2013, 22:50:17
Zdroj a autorská práva:
ČT
© Česká televize 1956-2029
Seznam žánrů
Situační komedie
Obsah:

Štěpán (Václav Neužil) získal místo jako druhý noční recepční v tříhvězdičkovém Hotelu Meteor na periferii Prahy. Rád by zapadl do kolektivu a nepoutal na sebe pozornost nadřízených. Jak to má ale dokázat, když se zoufale zamiluje do Pavlínky (Martha Issová), která pracuje jako denní recepční? Se Štěpánem se vídají pouze ve chvíli, kdy se směny střídají! Navíc Pavlínku nezajímá Štěpán, ale agresivní hotelový údržbář David (David Novotný). Toho však zajímají pouze dvě věci: jak hrála jeho milovaná Sparta a jak uniknout vyčerpávajícímu erotickému zájmu nadřízené, ambiciózní hotelové manažerky Terezy (Lenka Krobotová). Tereza se ze všech sil snaží zvýšit úroveò hotelu a získat pro něj vytouženou čtvrtou hvězdu. Tento její zájem však naráží na sobectví, pohodlnost, lenost, zištnost a vyčuranost podřízených. Čtvrtá hvězdička ze všech zaměstnanců hotelu nejméně zajímá jejího bývalého manžela Theodora (Martin Myšička), ředitele hotelu. Jeho jediným zájmem je zdokonalit se v hraní čínské hry mahjong.
Terezino úsilí maří osobní zájmy i dalších podřízených: ambiciózní a záludný kuchař Smutný (Jaroslav Plesl) dychtí po místu šéfkuchaře, melancholický šéfkuchař Tichý (Miroslav Krobot) bojuje se ztrátou chuti - následky pracovního úrazu, denní recepční František (Ivan Trojan) kšeftuje s podsvětím a paktuje se s nebezpečným zločincem Majorem (Pavel Šimčík), hotelová prostitutka Libuška (Klára Melíšková) trénuje oddíl mladších dorostenců lakrosu, hotelový taxikář Jindra (Marek Taclík) je gay se silným mateřským pudem a barmanka Jiřina (Simona Babčáková) má manko. V průběhu jedné sezóny s napětím sledujeme, zda se hotelu podaří – navzdory střetu všech osobních zájmů zaměstnanců – nakonec získat čtvrtou hvězdu a tím i noblesnější a solventnější klientelu. A je něco takového vůbec v zájmu tajemného čínského majitele hotelu? Kytara O místo nočního recepčního v hotelu Meteor se uchází melancholický kytarista Štěpán. Jeho strýc František, který zde pracuje, mu práci zprostředkuje. František vede dvojí život: oficiálně je zkušený hotelový recepční, neoficiálně s hluchým zlodějem Majorem okrádají hotelové hosty. Nezkušeného Štěpána se pokusí využít jako zástěrku pro svoje nekalé rejdy.

obsazení:
Štáb dílu

== osoby ==
== profese ==
Režie
Námět
Kameraman
Kameraman
Televizní scénář
Producent

Hlavní postavy dílu 2023

== osoby ==
== postava ==

Vedlejší postavy dílu

== osoby ==
== postava ==

Vysíláno:
Datum uvedení
Čas
Stanice
Status

21:00
Česká televize ČT1
opakování
Díl
Název dílu
díl režíroval
*
1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
Přečteno: 768 krát
vygenerovano za: 0.0579 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)