Nick:
Heslo:
Registrace
MENU
ProducentiDistributořiTitulky NovinkyNázoryZajímavostiCHybyHláškyTechnické infoSouvisející seriály
Zkladn info o serilech
Prohlte : Ulice
Seril Ulice (verze:2.0.48(29.3.2020))
Nzev Serilu:
Ulice
Nzev serilu org.:
Ulice
orig. psmeno:
u
es. psmeno:
u
Odkaz na seril:

Ulice

Aternativn nzvy serilu
Od roku:
2005
Do roku.:
zem:
Pro zobrazen mus bt pihlen
Novinky k serilu:

pidno: 07.03.2019, 17:54:11


Jelikož na stránkách Ulice nejsou obsahy některých dílů zde zatím máte dočasné obsahy chybějících dílů . Pokud je tam někdy doplní, doplním je přido do dílů.

1. část
3515. díl
Po všem, co se v posledních dnech stalo, vidí Hynek při vyslovení Alešova jména rudě. To, co Aleš udělal, Hynek rozhodně nemíní nechat jen tak. Situaci řeší nejen na policii, ale také ve škole. Jenže tam má Aleš velkého spojence v učitelce Landové, pro kterou je vzorem všech mužských ctností. Aleš navíc udělá vše pro to, aby si o něm všichni nezasvěcení mysleli, že právě on je obětí… Čeho všeho je schopen? A jak se k ožehavému případu postaví ředitelka Puklická či policie?

3516.díl
Jak se bránit sexuálnímu obtěžování a šikaně od nadřízeného, jehož ego roste do obřích rozměrů? Šárka si zpočátku myslela, že dotěrného Mastného snadno odkáže do náležitých mezí. Ten se však nemíní jen tak vzdát své vyhlédnuté kořisti. Naopak nátlak na Šárku stupòuje každým dnem. Dnes po zavíračce v hospodě si dokonce dovolí něco, co je už hodně přes čáru… Co udělá? A jaká bude Šárčina reakce?

3517. díl
Termín svatby se blíží, dnes čeká Terezu a Davida rozlučka se svobodou. Samozřejmě ne společná, aby si to se svými svědky a přáteli náležitě užili. Jenže ti dva jsou naopak rádi za každou chvilku, kdy mohou být spolu. A tak se nakonec se svobodou rozloučí po svém, spolu, jen sami dva a navíc velkou romantikou, při níž dojde i na vášnivé líbání v kašně pod proudem vody… Jedna z nejromantičtěj ších scén v Ulici už dnes večer!

3518. díl
Svatba vnoučete je pro babičky vždy velkou událostí. V případě Vilmy Nyklové a Jarmily Pelcové, babiček Venduly a Pavla, i nečekaným ohniskem sváru, protože každá z nich si veselku představuje jinak a nehodlá té druhé v ničem ustupovat, ať už se jedná o místo konání či hostinu. Zajde to dokonce tak daleko, že to budou muset chtě nechtě začít řešit i budoucí ženich a nevěsta… Co si Vilma Nyklová vymyslí, aby svou sokyni umlčela? A jak se k tomu postaví Pavel s Vendulou?

3519. díl
Jaká je Peškova sestra Marie? On sám ji neviděl pěknou řádku let a nehodlá na tom nic měnit, i když Marie o setkání s bráchou nyní hodně stojí. Vlastimil Pešek je ale neoblomný, přestože se mu k shledání nabízí skvělá příle žitost – oslava jeho sedmdesátých narozenin. Marie, kterou hraje Jitka Smutná, se nakonec rozhodne už na nic nečekat a zčistajasna zazvoní u bratrových dveří… Co ji k tomu přiměje? Jak jejich setkání plné velkých emocí dopadne? Co to s oběma udělá?

3520. díl
Jindra se setkání s Mazuťákem Honzou vyhýbá, jak jen může. Veškerý kontakt s ním utnula a nemíní na tom nic měnit. Honza by ale rád dosáhl pravého opaku. Navíc chce věd ět, na čem je, protože Jindra podle něj dělá jen mrtvého brouka, aby se nemusela postavit čelem k tomu, co se děje. A tak dnes využije příle žitosti a zajde za Jindrou k ní domů, aby si vše vyjasnili… Jak na jeho návštěvu Jindra zareaguje? Jak to spolu ti dva doopravdy mají?

------------------
pidno: 26.08.2018, 00:07:57


Marie Vránová

Ač sourozenci, jsou Marie (Jitka Smutná) a Vlasta (Rudolf Hrušínský) jako oheò a voda. I proto je jejich vztah tak komplikovaný. Jedno ale mají společné. Oba jsou až příliš tvrdohlaví a hrdí na to, aby udělali první krok ke smíření. Roky spolu nemluvili - proč, to ví jen oni dva. Až Mariina nemoc ji donutí udělat vstřícné gesto, když se den před Peškovými sedmdesátinami objeví na prahu jeho bytu spolu se svou dcerou Blankou.

"Marie je ženská, která má statek a nebojí se fyzické práce. Musí být manažersky schopná, musí mít ráda přírodu. Protože se nachází v těžké životní situaci a není si jitá tím, kolik času jí ještě zbývá, rozhodla se, že napraví vztahy ve své rodině a pokusí se najít po letech cestu ke svému bratrovi, Vlastovi Peškovi," popsala Jitka.

S postavou Marie spojuje herečku právě láska k přírodě. "Fyzická práce mě těší a práce na zahradě úplně nejvíc. Navíc s Rudolfem Hrušínským máme už léta společného koníčka, a to je rybaření. Svoje úlovky neměřím na centimetry, ale na pocit radosti a pohybu v přírodě," pochlubila se.
------------------
pidno: 26.08.2018, 00:05:02


Blanka Voláková

Sebevědomá, samostatná, úspěšná a rozvádějící se. Taková je zubní lékařka Blanka Voláková (Linda Rybová), která přijíždí z Jihlavy do Prahy navštívit po letech svého strýce Vlastu Peška. V té chvíli ještě netuší, jak moc osudové tohle setkání pro rodinu Peškových vlastně bude.


Blanka je podle její představitelky docela komplikovaná osoba, která vchází do děje s velkým problémem. Dostala se do nelehké životní situace, rozvádí se a má dvě dospívající děti. V tuhle chvíli nemá úplně kladný postoj k mužům. Ale není to žádná uplakaná oběť a chudinka, naopak se se situací vyrovnává poměrně razantním způsobem.


"Pro mě je Blanka zajímavá, má několik poloh, není to jednostrunná hotová postava, která se nevyvíjí. Její další stránky se ale projeví až později, všechno má svůj čas," prozradila Linda.


Blanka do Ulice přichází se svojí matkou Marií a obě citelně zasáhnou do osudu rodiny Peškových. "Její strýc je Vlasta Pešek, s nímž jsou si v některých ohledech podobní. Zajímavé to začne být ve chvíli, kdy se potkává s Evženem. Ti dva si velmi nesednou, mají na sebe averzi. Blanka je v podstatě normální ženská, ale na muže nemá aktuálně náladu, on je navíc úplně jiného druhu než ona, má jiné společenské postavení. Budou to mít mezi sebou velmi napnuté, Blanka na něj bude opravdu dost ostrá,“ přiznala herečka.
------------------
pidno: 26.08.2018, 00:01:45


Vlaïka Kučerová a Dušan Kučera

Až dosud v Ulici platila za paní Columbovou. O Davidově mamince se mnohokrát mluvilo, nikdo ji ale nikdy neviděl. Nyní se Davidova maminka Vlaïka Kučerová (Alena Mihulová) i s manželem Dušanem (Zdeněk Julina) objevují, a to nejen proto, aby svého syna doprovodili k oltáři. Mezi Vlaïkou a Tereziným tátou Tomášem totiž začne vznikat zvláštní pouto.



"Vlaïka je zdravá, optimistická ženská, která má ráda život, bere ho zlehka a nestará se jenom o ostatní, ale i o sebe. Pokud její blízcí řeší složitější situace, dovede správně pomoci. I závažnější problémy se snaží vidět z té světlejší stránky, a to právě díky její lehkosti bytí. A nevláčí s sebou brašny, není věčně v zástěře, neustále někomu nepodává svíčkovou s knedlíky a podobně," popsala svou postavu Alena.



Vlaïka je hodně akční maminka. Jezdí výborně na in-linech a na kolečkových běžkách. "Zatím o tom tedy naštěstí jenom mluvila a doufám, že se to nikdy nebude točit. Já takové věci nepáchám," přiznala Mihulová.
------------------
pidno: 18.12.2017, 19:46:17


V Ulici se začátkem roku objeví sympatická plavovláska, která okamžitě upoutá pozornost jednoho vašeho starého známého. Tipnete si, kdo se do této nové postavy zamiluje?

S novým rokem nová láska? Někdo po ní touží už docela dlouho, ale stále nemůže najít tu pravou. Někoho může nová láska naopak docela zaskočit, protože s ní momentálně moc nepočítá. Do které skupiny asi bude patřit ten, komu padne do oka sympatická plavovláska v podání Anny Jiřiny Daòhelové, jež na sebe upoutá pozornost, jen co se poprvé objeví? Adeptů je docela dost, ale jen jeden kvůli ní zažije bezesné a občas i hodně divoké noci. Co myslíte, kdo to bude? (TV Nova)
------------------
pidno: 24.08.2017, 19:02:15


Nová postava 13. sezóny seriálu
Chosé (Milan Šimáček)
Tenhle chlapík klame tělem. Na první pohled podsaditý, bodrý dobrák, ovšem nenechte se zmást. Když jde do tuhého, umí si jít pěkně tvrdě za svým. Sám o sobě s oblibou říká, že podniká. K ženám dokáže být galantní a pozorný, v lidech vzbuzuje důvěru, je neobyčejně zdatný v komunikaci. Má ale i svou odvrácenou tvář, kterou pozná na podzim i Luboš Mareček… Jak se Chosé podepíše na Lubošově životě?
------------------
pidno: 24.08.2017, 19:01:06


Nová postava 13. sezóny seriálu
Ája Holoubková (Barbora Mudrová)
Hezká rusovláska Ája studuje dálkově vysokou školu. Jejím snem je stát se úspěšnou byznysmenkou, byť zatím netuší, v jakém oboru by vlastně chtěla podnikat. Doufá, že v Praze narazí na někoho, kdo jí pomůže její byznys nastartovat, nejlépe na nějakého pohledného, úspěšného muže, kterého by i sbalila. A jeden takový se jí jednoho dne připlete do cesty. Není jím nikdo jiný než Robert Bláha, jenž umí zapůsobit na jakoukoliv ženu. Jak Ája zasáhne do Robertova života?
------------------
pidno: 24.08.2017, 18:59:22


Nová postava 13. sezóny seriálu
Jiřinka Pavlicová (Anděla Jirotková)
Pepanova dcera Jiřinka roste jako z vody. Letos jí bylo už šest let. Na podzim půjde do školy, kam se na rozdíl od svých vrstevníků hodně těší. Když se s ní chvíli bavíte, jen žasnete, jak se mohlo takové bystré a inteligentní dítě narodit právě Pepanovi a Blaženě. Těm se na podzim rozroste rodina o dalšího člena, a tak si Jiřinku začnou více užívat také teta Simona a strejda Rudolf. A občas budou jen koukat, co všechno dokáže a jak si umí poradit s tátou, jenž je přímo magnetem na průšvihy.
------------------
pidno: 24.08.2017, 18:48:02


Nová postava 13. sezóny seriálu
Mário Doubek (Jiří Kniha)
Rapper Mário zlomil Vendule před rokem srdce. Kvůli němu odešla ze Sokolova do Prahy, aby našla svého biologického tátu a pokusila se o nový začátek. Teï se jí Mário znovu vrátí do života a bude jen koukat, jak se Vendula změnila. Už to není ta puťka, která na něm mohla oči nechat a snesla by mu modré z nebe. O co více je pro něj Vendula nyní nedostupná, o to více ji bude chtít sbalit. Vedle toho však nepřestane zapomínat ani na svou hudební kariéru. Co na Mária řekne Vendulina nová rodina?
------------------
pidno: 06.08.2017, 12:04:44


Nová postava 13. sezóny seriálu
Aleš Vašečka (Denny Ratajský)
Sympatický, neohrožený Aleš je členem hasičského záchranného sboru. Během jednoho z nespočtu výjezdů bude zasahovat i ve škole ředitelky Puklické, kde zachrání malého Šímu. Díky tomu se seznámí s jeho mámou Gábinou, která mu hned padne do oka. Gábinu mužný hasič také zaujme, ale s muži už má své zkušenosti, takže si hned tak někoho nemíní pustit do života. Jenže Šíma se v Alešovi okamžitě vzhlédne a začne ho brát tak trochu jako náhradního tátu a parťáka. Získá si Aleš i Gábinino srdce, nebo se do něj zamiluje jiná?
------------------
pidno: 06.08.2017, 11:13:12


Michal Štrunc (Vladimír Kratina)
Sládek Michal Štrunc se objeví jako zásadní a dosud utajená postava z Věrčiny minulosti. V mládí se velmi milovali, byla to středoškolská láska z chmelové brigády. Chodili spolu do chvíle, než se Věrka sblížila s autobusákem Lubošem. Michal je přitom Lubošovým pravým opakem – optimistický, komunikativní, s rozhledem, muž v plné síle, který se nebojí žádné práce. Tu naopak vyhledává, takže jeho pivovar skvěle prosperuje. S Věrkou ho pojí vzpomínky i vzájemné sympatie, jimž uplynulé roky neubraly nic na jejich síle. Jak Michal ovlivní manželství Marečkových? Luboš začne o svou ženu po dlouhé době zase bojovat.
------------------
pidno: 08.04.2011, 18:45:48


Hana Maciuchová zuří: Vydali jí knihu!




Herečka Hana Maciuchová, kterou můžeme znát ze seriálu Ulice jako Miriam Hejlová má velký důvod ke zlosti. Vyšla o ní totiž kniha, která nese jednoduchý název Hana Maciuchová, což by možná nebylo nic tak hrozného, sama herečka totiž nikdy nechtěla, aby o ní vyšla autobiografia, takže se jedná o neautorizovanou knihu, která navíc obsahuje detailní intimnosti, které rozhodně nechtěla herečka ventilovat ven v knize.

V knize, kterou tento týden pokřtila Vendula Svobodová, Hanka Kynychová a Jitka Válková se například rozebírají důvody proč herečka nemá děti, je zde popsáno, že o možnost mít děti přišla herečka před třiceti lety kvůli závažné operaci a je toho mnohem více, v knize se popisuje i to, jak její životní partner Jiří Adamíra kvůli Haně Maciuchové opustil kolegyni z divadla. Všechny tyto informace jsou sice pravdivé, ale herečka nikdy nechtěla, aby se to rozebíralo v její autobiografii.

Sama herečka pro deník Blesk dovává "Jsem opravdu rozčilená. Nikdy jsem nechtěla, aby vyšla moje autobiografie. Před lety jsem vydala sbírku básní a to mi stačí," prozradila Maciuchová. Podle Blesku možnost, že by Maciuchová žalovala vydavatele odmítá, prý to nemá smysl a tak si každý bude moc přečíst intimnosti ze soukromého života Hany Maciuchové v nové knize, který nese název jako její jméno.

Admin Kuba / 8.4. 2011 /

--------------------------------------------------------------------------------

Ulice opět nejaktuálnějším seriálem
Možná jste si toho ani nevšimli, ale jedna scéna ze včerejšího dílu se natáčela teprve minulý týden a to se vždy natáčí v cca dvouměsíčním předstihem, jak je to možné? Ulice opět chtěla být aktuální a tak se rozhodli, že v tomto roce už podruhé přetočí jednu scénu, poprvé to bylo dva týdny zpátky, kde se v Ulici zmiòovala katastrofa v Japonsku, to se jedna scéna pouze přetočila, tentokrát se jedna scéna natočila úplně nově a byla vložena do již hotové epizody.

Byla to scéna v hospodě, kdy si Rocky stěžuje na problémy se sázením a v reálu to tedy byla reakce na Sazku. Žádný jiný český seriál není vždy tak připraven měnit již hotové scény jako Ulice. Ovšem tentokrát se zapotilo více lidí, scéna v hospodě přibyla do již hotového dílu, takže některé scény se museli malinko pokrátit, aby se Ulice vlezla do času, který může vysílat. Tato scéna se vysílala včera, tedy ve čtvrtek, ale ještě ve středu si tvůrci nebyli jistí, jestli se strefili, až kdy proběhlo klasické losování, tak si mohli všichni oddechnout.

Rocky měl prostě smůlu, trochu utěšit ho přišel Lojza, který měl jako vždy skvělý nápad a protože má Lojza již zkušenosti s peticemi (viz. petice proti zavření hospody), tak se rozhodl sepsat petici, která nese název Děkujeme, nesázíme (mimochodem další reakce, která v ČR probíhala a to akce lékařů Děkujeme, odcházíme). Od teï se nebude sázet, ale bude se spořit, alespoò takhle to vymyslel Lojza.

Admin Kuba / 8.4. 2011 /

------------------
pidno: 06.04.2011, 20:30:45


Není nic neobvyklého, když si herci ze seriálů Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě 2 trochu odpočinou od skoro každodenního shonu v ateliérech a vyrazí na nějakou společnou akci, posledně to byl třeba seriálový ples a velmi často si herci z obou seriálů chodí také zasportovat, hrají například bowling nebo fotbal, ten hrají velmi často, ale tentokrát to bude opravdu něco hodně zajímavého, herci z Ulice a Ordinace si totiž půjdou zahrát ragby.

Pro většinu herců to bude určitě velký skok do neznáma, ale budeme jim držet palce, aby to všem vyšlo a kdo všechno si půjde zahrát? Za seriál Ulice se na hřiště postaví studenti a to Patricie Solaříková (Tereza), Petr Buchta (Vojta), Kristýna Podzimková (Thea), Štěpán Benoni (Štěpán), Jakub Štáfek (Matěj), Jiří Panzner (Eddie) a s nimi také Saša Minajev (Hrihorij), za Ordinaci si před šišatý míč stoupnout Petr Vágner (Radim), Filip Tomsa (Filip), Jana Stryková (Kateřina), Regina Řandová (Renata), Miluška Bittnerová (Eliška).

Aby opravdu herci nespadli do neznáma, tak je budou učit profesionální ragbisti a ragbistky a po přestávce si profesionálové společně zahrají jednu hru s herci ze seriálů. Jak to dopadne? To můžete vidět klidně na vlastní oči, stačí přijít už zítra, tedy ve středu 6. dubna ve 14 hodin na ragbistické hřiště v Praze, v Ragbyovém klubu RC Tatra Smíchov ve Smrčínské ulici na Smíchově (pod Ladronkou), tak se můžete přijít bavit společně z herci Ulice a Ordinace a vstup je zadara.
http://fanclub-ulice.wbs.cz/Novinky.html
------------------
pidno: 27.03.2011, 13:26:04


řed více jak rokem ohlásila herečka Hana Maciuchová svůj odchod ze seriálu Ulice. Snad všechny české deníky nepsali o ničem jiném a tato zpráva vzbudila velké ohlasy i u diváků, ať už kladné nebo záporné. Herečka ovšem neoznámila úplný konec, chtěla si dát jen pauzu a věnovat si jiným projektém, především těm divadelním, jak sama přiznala včera na chatu, tak se jí po Ulici začalo stýskat už týden po jejím odchodu, ale věděla, že se musí věnovat divadlu.

Na chatu také prozradila, že se do Ulice vrátí již brzy, pravděpodobně by se na obrazovkách měla objevit už v září, tedy na začátku sedmé sezóny Ulice, natáčet by teda mohla už v červnu, možná i dříve a možná dobrou zprávou je i to, že seriálová Miriam Hejlová se opět vrátí do školy, tam se toho za poslední rok hodně změnilo, takže i pro Miriam to bude něco nového a Miriam se nevrátí sama, ale také se svou rodinou.

Už také víme i to, že návrat Miriam rozhodně nebude žádný dramatický, naopak. Miriam bude pozvaná na oslavu, pozvání do Prahy přijme a už zde zůstane, na natáčení se moc těší, scénáristé jí podle jejich vlastních slov napsali krásnou dějovou linku, takže určitě i my se máme na co těšit. Herečku Hanu Maciuchovou můžete až do 1. dubna podpořit v anketě TýTý 2010, tak pro ní určitě hlasujte.
http://fanclub-ulice.wbs.cz/
------------------
pidno: 01.03.2011, 00:16:27


Pro všechn opět se změnil čas vysílání 1. řady ulice zítra už je už ve 12hodin. a další dny to bude mezi 12-14 hodin. Prosím kontrolujte si každý den!! koneje asi 210. díl
------------------
pidno: 16.02.2011, 20:58:36


Na scénu přichází další nová postava, která se v nekonečném seriálu Ulice bude objevovat už od zítřejší epizody, chcete-li tedy od středy 16.února 2011. Nová postava doplní tým "mladých" tedy Vojtu, Terezu a další. Jméno je Petr Peterka, který je odborným asistentem výtvarné výchovy z katedry Pedagogické fakulty a jeho děj se bude točit především kolem Vojty Kalicha a Terezy Jordánové, která si získá sympatie Petra.

Ovšem vzájemné sympatie budou na obou stranách. Tereza se třicátník Petr bude také velmi líbit, Petr se totiž věnuje činnosti pro charity a se svými nápady dokáže strhnout celé své okolí, není tedy divu, že do jeho ateliéry, kde fotí a maluje čas od času přijde nějaká dámská návštěva. Ale komu do noty moc Petr nepadne bude Vojta, který bude na Petra žárlit a rozjede se tak další nová téma a zjistíme, že i mezi Terezou a Vojtou to není tak ideální, jak se zdá.

A kdo si Petra Peterku zahraje? Bude to mladý herec Jan Plouhar, kterého televizní diváci můžou znát například ze seriálu Kriminálka Anděl nebo ze seriálu Rodinná pouzta (později Velmi křehké vztahy), tento seriál ho asi nejvíc proslavil stejně jako třeba Filipa Rajmonta (Otík Puklický). Jan Plouhar má vystudovanou Janáčkovu konzervatoř v Ostraně, působil v divadlech v Olomouci, v Ostravě nebo v pražském Divadle Rokoko. Nyní hraje v Činehorením studiu v Ústí nad labem.


fanclub-ulice.wbs.cz
------------------
pidno: 12.02.2011, 18:58:15


Seriál Ulice bude mít ještě v této sezóně nový přírůstek, bude jím herec Čestmír Řanda ml, syn velmi slavného herce, který má stejné jméno jako jeho syn, tedy Čestmír Řanda. Natáčení má Čestmír Řanda ml naplánováno už na březen a protože se natáčí shruba s dvouměsíčním předstihem, tak bychom Čestmíra Řandu mohli v televizi vidět asi tak v květnu/červnu a koho bude hrát? Zahraje si motorkáře, kamaráda Pepana Pavlicy.

Herec v minulém roce trávil půl roku ve vězení, kam nastoupil 25. února 2010 za to, že neplatil výživné. Herec svou chybu uznal, tehdy prý neměl žádné peníze na placení výživného a odsouzen byl také z toho důvodu, že se odmítl dostavit na projednávání tohoto případu. Trest byl osm měsíců, ale v září byl po půl roce podmínečně propuštěn a tak mohl přijmout roli v nejoblíbenějším seriálu Ulice, ovšem svou roli málem nedostal a to díky podvodníkovi, který se za něj vydával.

Produkce Ulice totiž měla hercovo staré číslo, které zvedl jeho nový majitel a vydával se za herce. Vše se vyjasnilo až dá se říct díky velké náhodě. Více už prozradil sám herec: „Produkce mě sháněla, ale měla staré číslo. Ten, kdo jej zvedl, se za mne suverénně vydával. Termíny natáčení odmítl s tím, že v tu dobu točí porno v Turecku. Celá produkce si asi myslela, že jsem se zbláznil. Zrovna ten den jsem tam posílal kvůli práci nové fotky. Doplnil jsem je kontaktem na mne. Produkční mi volala zpátky a divila se, že jsme spolu už dnes mluvili a roli jsem odmítl. Tak se na všechno přišlo,“ prozradil pro deník Blesk herec Čestmír Řanda.

Herec už podal na nového majitele jeho starého čísla trestní oznámení, vše tedy nakonec dobře dopadlo a my tak můžeme ještě v této sezóně vidět novou postavu, který do Ulice přijede na motorce a bude to Pepanův kamarád, určitě se tedy máme na co těšit. Čestmíra Řandu uvidíme shruba v květnu/červnu.
Admin Kuba fanclub-ulice.wbs.cz

------------------
pidno: 31.01.2011, 23:34:13


Omlouvám se všem,ale z neznámého důvodu Nova přestala oskytovat obsahy další dílu dopředu uvidíme zda to bude jenom do tiskovky co bude zítra 1.2. od 12hod
------------------
pidno: 18.01.2011, 17:52:26


POZOR, POZOR
Ti, co sledijí opakování dílů seriálu vysíláných po-čt po 16 hod. by měli zbystřit. Počítaje 31.1.2011 se čas vysílání dílů měni a to posunem do dřívějších hodin a to cca 13:30hod po-čt. !!
------------------
pidno: 20.12.2010, 18:35:15


Již dnes v ulici se dozvítenové informace o VASILOVI nenechte si jí ujít!!
------------------
pidno: 08.08.2010, 11:43:17


První polovina sezóny bude plná příběhů o našich oblíbených známých, ale setkáme se i s novými postavami a nevšedními příběhy.

Sezóna začne svatbou. A možná hned dvojitou! Po těžkých dvou letech, ovlivněných Kukačkou, konečně šťastný okamžik. Stříbrná svatba Oldy a Jitky. Vdávat se chce také jejich dcera Lída. Smíří se ale Olda s tím, že si jeho dcera chce vzít muže v jeho věku, který je navíc třikrát šťastně rozvedený?

Nový život Báry Jordánové! Místo aby si užívala, že se její dospělé děti postavily na vlastní nohy, zavalí ji nevídanou energií dvě pubertální dcery jejího nového přítele. Poměrně prostorný byt jako by se ze dne na den zmenšil. Pro všechny. Sžívání nových členů rodiny s Terezou, Matějem a Tomášem přinese množství zábavných situací, z nichž čekání ve frontě na koupelnu je ještě to nejmenší.

Gymnázium, jak jsme jej dosud neznali. Lenka Drápalová opouští z osobních důvodů post ředitelky školy a na její místo nastoupí profesorka Puklická. Jak si povede v tak zodpovědné funkci? Kdo bude tvořit inovovaný profesorský sbor? Můžeme se těšit na nové postavy i na nové situace ve škole.

Nová gymnaziální třída. Do prvního ročníku gymnázia nastupují i dcery Ondřeje Krause. Jejich příběhy i příběhy jejich nových spolužáků nás rozhodně pobaví. A nejen to.

Vysokoškolský život v Ulici. Tereze, Thee a Vojtovi začíná nový život. Studium na vysoké škole bude mít jiná úskalí než studium na gymnáziu. Prožijeme s nimi nejen školní radosti a strasti, ale i jejich lásky a problémy s „dospělým“ životem vůbec.

Udělá Matěj maturitu? A bude to vůbec ta největší zkouška? Podaří se mu zvládnout rodičovské povinnosti, dospívajícího Boriska, starost o rodinu, a ještě se vypořádat s Boriskovým otcem?

Komunální volby v Ulici. Lumír vytáhne do boje o starostenské křeslo. Obstojí se svými , mnohdy netradičními metodami v tvrdé konkurenci ostřílených politických veteránů, jako jsou Mastný a starosta Hložánek?

Simona a Kreuzerovi nás budou bavit i nadále. Simona je tentokrát pevně odhodlána vzít svůj život pevně do rukou a jen tak nepustit. Snadné to ale nebude. Vrací se Pepan. A kde je Pepan, tam je vždy problém.

Zachrání Liškovi svou rodinu? Liškovi mají těžké časy. Bedřichův poměr s Lucií trvá. Děti rostou a zvlášť František se dostává do věku, kdy řešení problémů nebývá snadné. Františkovo pendlování mezi třemi oddělenými rodiči si vyžádá řešení. Jak bude bolestné?

Přichází Seidlovi. Nová rodina, která významně zasáhne do příběhů mnoha našich známých postav. Marta Seidlová je jednou z posil profesorského sboru a její syn Miki zase spolužák holek Krausových. I to, jak se žije studentovi na škole, kde učí jeho máma, nám ukáže další děj našeho seriálu. Otec Seidl je lékař, který by si rád otevřel praxi v Ulici. Souhlas ale musí dát Lumír Nykl, takže to jistě nebude zadarmo. Zaplete se doktor do Lumírových intrik?

Jak je vidět, nadcházející sezóna bude mimořádně pestrá a zajímavá. Plná humoru, ale i dramatických situací. Prostě Ulice, jak ji známe.

------------------
pidno: 12.05.2010, 22:55:22


Další zvrat v seriálu nastane už v následujících dnech.
Krom toho, že Matěj nastoupil do práce a k maturitě se nepodívá v řádném termínu a místo v rodině jej nahradí dvě mladé slečny, tak i u Jitky se události pohnou kupředu. Její riskantní plán s Kukačkou skončí Jitka v umělém spánku.
------------------
pidno: 01.05.2010, 22:39:42


Tak je to už jasné. Oblíbená a uznávaná učitelka Miriam Hejlová se s Náma v nejbližších dílech na čas rozloučí a její odchod nebude zrovna podle představ podle kterých by se měla zachovat.
Svým chováním Nás překvapí i Pešek,ale nechci moc prozrazovat pro nedočkavce si mohou obsah následujících dílu přečíst již nyní v předstihu na mých stránkách.
Další smutnou zprávou je, že jí neuvidíte ani v podzimných dílech a její návrat je naplnávaný na konec 6 a začátek 7 sezóny seriálu :)
------------------
pidno: 17.04.2010, 21:35:40


Již brzo se v seriálu objeví nové dvě milé mladé postavy a to:
Jana v kocovině a Míša s potkanem. Snad si tyto postavy oblíbíte :D
------------------

Produkce/distributoi Pro zobrazen mus bt pihlen a mus mt level3 a ve(poprosit o nj emailem (filmy2004@volny.cz))
nr:
Seznam nr
Rodinný
Situační komedie
Peteno: 7627 krt
vygenerovano za: 0.423609 sek.








© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)