Nick:
Heslo:
Registrace
MENU
ProducentiDistributořiTitulky NovinkyNázoryZajímavostiCHybyHláškyTechnické infoSouvisející seriály
Zkladn info o serilech
Prohlte : Návštěvníci
Seril Návštěvníci (verze:2.0.48(29.3.2020))
Nzev Serilu:
Návštěvníci
Nzev serilu org.:
Návštěvníci
orig. psmeno:
n
es. psmeno:
n
Odkaz na seril:

Návštěvníci

Aternativn nzvy serilu
Od roku:
1983
Do roku.:
1983
zem:
Pro zobrazen mus bt pihlen
Novinky k serilu:

pidno: 29.11.2010, 22:07:58


Zemi hrozí srážka s meteoritem následkem čehož by zahynulo šedesát procent života.
Lidé se usilovně snaží najít přijatelné řešení, padají různé návrhy - likvidace meteoritu, přesídlení celého lidstva na měsíc - toto se nezamlouvá delfínům, protože to "jejich problém neřeší" atd.

Do živé debaty vstupuje akademik Richard - až fanatický obdivovatel velkého matematika konce 20. století Adama Bernaua. Tvrdí že podle pamětí génia měl být v jeho mládí nalezen jednoduchý způsob jak přesouvat v prostoru a čase celé kontinenty a planety.

Mistrovy zápisky a výpočty ale bohužel za jeho mládí shořely při požáru domu Bernauových. Akademik tedy navrhuje uskutečnit cestu časem nazpět do roku 1984 - těsně před požárem domu a při bleskové akci zajistit sešit (sešity) s výpočty a vrátit se zpět.

Návrh je s určitými rozpaky odhlasován radou Země, a expedice ADAM 84 složená z těch nejlepších odborníků včetně akademika Richarda a vybavená tou nejlepší technikou své doby (ovšem chytře maskovanou za nejlepší techniku té minulé doby..) se vydává na cestu časem do roku 1984...

Po počátečních potížích se dostávají do hořícího domu Bernauových právě v čas, bohužel kýžený sešit č.1 není na svém místě udaném v pamětech génia a akademik sám nedopatřením způsobí že shoří spolu s domem.

Richard si najednou začíná uvědomovat že expedice nebude ta blesková a úspěšná akce jakou si představoval a během nastalých událostí se ho zmocòuje pocit že génius přelomu 20. a 21. století snad ani žádnou formuli na přesun kontinentů nevymyslel...


------------------

Produkce/distributoi Pro zobrazen mus bt pihlen a mus mt level3 a ve(poprosit o nj emailem (filmy2004@volny.cz))
nr:
Seznam nr
Fantasie
Komedie
Rodinný
Sci-fi
Peteno: 269 krt
vygenerovano za: 0.041431 sek.








© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)