Nick:
Heslo:
Registrace
MENU
ProducentiDistributořiTitulky NovinkyNázoryZajímavostiCHybyHláškyTechnické infoSouvisející seriály
Zkladn info o serilech
Prohlte : Dokonalý svět
Seril Dokonalý svět (verze:2.0.48(29.3.2020))
Nzev Serilu:
Dokonalý svět
Nzev serilu org.:
Dokonalý svět
orig. psmeno:
d
es. psmeno:
d
Odkaz na seril:

Dokonalý svět

Aternativn nzvy serilu
Od roku:
2009
Do roku.:
2009
zem:
Pro zobrazen mus bt pihlen
Novinky k serilu:

pidno: 24.10.2010, 22:59:08


Původní seriál TV Nova z prostředí redakce luxusního časopisu Grace, nejlepšího módního magazínu v zemi. Jedinečný televizní seriál plný haute couture, stylu glamour, luxusu a výjimečnosti - takový je Dokonalý svět.

Hrdinky a hrdinové seriálu žijí život stejně nablýskaný jako jsou obálky časopisu, pro který pracují. Jejich dokonalý svět však stále více nabourávají každodenní všední starosti.

V pracovním prostředí si vytvářejí svět plný módy, vůní, stylu a harmonických vztahů. Zhmotòují si v něm své osobní sny. Tady si připadají silní, krásní, zkrátka dokonalí. Mimo bezpečí redakce ale narážejí. Scény ze svého osobního života se pokoušejí inscenovat podobně jako módní editorialy. Od lásky čekají romantiku, od dětí hravost a poslušnost, od partnerů nekonečnou podporu a pochopení... Vztahové karamboly řeší s naivní snahou o dokonalost. Jsou tak zároveò dojemní, směšní i blízcí divákům.

Stejně jako jejich věk a postavení se různí i problémy, které je trápí. Jsou takřka archetypální. Je tu mladičká dívka, která přišla do Prahy dobýt svět. Věčně doufající milenka populárního politika. Matka, která se snaží skloubit rodinu a zaměstnání. Stárnoucí redaktorka, zachraòující starý svět před novými pořádky. Homosexuál upnutý na neopětovanou lásku. Hrdinové, kteří se realitě tak bránili, se v ní učí žít a cítí se mnohem volněji. A jejich čtenáři a diváci se naopak dozvídají mnohé o zákonitostech krásy, módy a stylu.

První řada seriálu vznikala 146 dní, během nichž prošlo před kamerou zhruba 100 herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová či slavný fotograf Robert Vano. V epizodních rolích se také objeví Hana Maciuchová, Chantal Poullain, Dara Rolins a další. Natáčelo se v mnoha zajímavých prostředích, například v luxusních buticích v Pařížské ulici, na golfovém hřišti na Karlštejně či v novém obchodním centru Arkády na pražské Pankráci.
------------------

Produkce/distributoi Pro zobrazen mus bt pihlen a mus mt level3 a ve(poprosit o nj emailem (filmy2004@volny.cz))
nr:
Seznam nr
Drama
Peteno: 627 krt
vygenerovano za: 0.04522 sek.








© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)